jurek.powiatowy 06.12.08, 18:35 Mamy dziś Mikołajki, a więc czas na spełnianie marzeń:) Potraktujcie mnie jako medium i piszcie o czym marzycie. Postaram się spełnić Wasze najskrytsze marzenia:) I uśmiechnijcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malunia_pl Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 18:40 To ja poproszę smaczną kolację dla dwóch osób z dostawą do domu -nie mam czasu robić, w necie siedzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 18:43 malunia_pl:)) A takie marzenie:) Ładne:) No nie wiem czy da się to zrobić, myślałem bardziej o takich niematerialnych marzeniach jak np. szczęście w miłości czy sukcesy w pracy albo pokój na świecie;) Ale zobaczę co da się zrobić:)) Pozdrawiam. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
evamane Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 00:21 Zatem ja takie niematerialne proszę;)..uśmiech, nadzieja, hmm..Miłość ..czy jest piękna?..jeśli tak to chciałbym cała się w niej zanurzyć.. ..tup.tup.tup.. Uroczego wieczoru:) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 12:57 evaname, już załatwione:) Mikołaj zajął się Twoją sprawę. Już niedługo zdobędziesz to o czym marzysz. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 18:44 berebe, dokładnie o takie marzenia mi chodzi. Nie ma sprawy, będziesz miała prawdziwą miłość. Obiecuję. Pozdrawiam. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 18:48 Postaram się jak najszybciej, ale zaufaj mi, że doczekasz się tej prawdziwej miłości. Właście łączę się z Mikołajem i on już spełnia Twoją prośbę. A więc uszy do góry, będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa23 Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 19:21 miłości, ojca dla mojego nienarodzonego dzidziusia, i dla mojej mamy wygranej w totka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 12:58 nowa23, nie ma sprawy, miłość już w drodze:) A co do totka, to Mikołaj trochę się krzywi, mówi, że prawdziwy skarb jest w sercu a nie w portfelu. Ale zobaczę co da się zrobić:) Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 20:03 Powrotu do PL, gotowania świątecznych potraw i miziania po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 12:59 panna.w.paski, nie ma sprawy, Mikołaj ze szczerym uśmiechem przystał na Twoje marzenia. Załatwione. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 12:58 sercisko, Rafał już jest Twój. Załatwione. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
she_ra Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 20:10 albo cofnięcia czasu po troszkę ponad rok, albo żeby on postanowił zrobić wszystko by naprawić błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:00 she-ra, Mikołaj czasu nie cofnie. Ale obiecał, że da szansę na poprawę wszystkich błędów. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
she_ra Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 15:12 ooo i wczoraj kolega napisał, że ON zmienił swój stosunek do mnie czy jakoś tak. Czyli musiałeś coś tam zadziałać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:01 Ale czyjegoś konkretnego męża?:) No dobra, żart taki, wiemy o co chodzi:) Mikołaj już wyczarował dla Ciebie fajnego chłopaka. Wkrótce go poznasz:) Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 20:52 :))))))))))))) To ja poprosze o wspanialego mezczyzne na do-konca-zycia :) Chce przezyc z kims zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:02 rudacleo, w porządku:) Mikołaj już to właśnie spełnia. Załatwione. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 21:19 Nie bede wymagajaca. Podaj mi numery ,ktore mam skreslic zeby wygrac totka. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:03 mrs.sollis, no widzisz, Mikołaj nie jest chętny spełniać marzenia stricte materialne, ale zobaczę co się da zrobić. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
atkaxxx Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 21:42 szczęścia, spokoju = związku z miłością mojego życia - Igorem... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:04 atkaxxx, już. Mikołaj zajął się Twoim marzeniem i je spełnił. Ciesz się więc szczęściem, spokojem, i miłością swojego życia Igorem (Mikołaj powiedział mi, że to właśnie Igor był Ci pisany, a Ty jemu) Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
nowa23 Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 22:39 moja mama nie wygrala w totka :( Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:05 nowa23, ale to nic, Mikołaj obiecał, że sprawi, żeby Twoja mama zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta:) Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_krzyzyki Re: Spełaniam marzenia! :) 06.12.08, 23:32 To ja poproszę o święty spokój raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:05 trzy_krzyzyki, Mikołaj już to załatwia. Pozdrawiam. Jurek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
evamane Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 00:30 hmm..swoją drogą kąciki ust uniosły mi się samoczynnie do góry na samą myśl, że istnieje:)..bierz się do roboty Mikołaju bo nieliche marzenia spełnienia warte:) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:37 marze o tym, zeby zaliczyc sesje i moc po raz kolejny, na farcie i bez problemow pogodzic studia i prace... chcialabym tez, zeby w swieta dziadkowie czuli sie na tyle dobrze, zebysmy mogli usiasc wszyscy razem przy stole, i zeby nikt z nikim sie nie pozarl w ferworze przygotowan do swiat. chcialabym tez, zeby moj chlopak byl wtedy ze mna. marze tez o sylwestrze z moim chlopakiem tylko we dwoje, ale tym razem to juz nie przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 13:48 akknes, wszystko da się załatwić. Mikołaj powiedział, że będzie tak jak marzysz. I powiedział nawet, że przejdzie też sylwester, podczas którego będziesz tylko we dwoje ze swoim mężczyzną:) Wszystko się uda co zamarzysz. Pozdrawiam Romek, pomocnik Świętego Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Powiatowy Kochany 07.12.08, 13:49 co się jutro wydarzy? wiesz coś więcej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Powiatowy Kochany 07.12.08, 14:40 Beberebe, no nie wiem co się jutro wydarzy:) Ja jestem tylko skromnym pomocnikiem:) To Mikołaj tu rządzi i karty rozdaje:) - - Czytam: Bo nie miała orgazmu! Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 14:08 oj, pomocniku mikolaja , z tym sylwestrem to juz dwa razy tak bylo i to chyba nie byl najlepszy pomysl :) no ale jak mikolaj ci tak mowi, to moze ma byc jednak w mysl zasady 'do 3ech razy sztuka' :) romek ze ci sie chce tak kazdemu optymistycznie odpisywac, zazdroszcze ci tego... jurek.powiatowy napisał: > akknes, wszystko da się załatwić. Mikołaj powiedział, że będzie tak jak marzysz > . > I powiedział nawet, że przejdzie też sylwester, podczas którego będziesz tylko > we dwoje ze swoim mężczyzną:) Wszystko się uda co zamarzysz. > Pozdrawiam > Romek, pomocnik Świętego Mikołaja > Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Spełaniam marzenia! :) 07.12.08, 14:39 akknes, zazdrościsz mi tego, ze optymistycznie odpisuje ludziom? No coś Ty, ten wątek napisałem z uśmiechem, pomyślałem sobie, że tylko fajni i ciepli ludzie pobawią się ze mną. I to prawda. A żadną sztuką jest fajnym i ciepłym ludziom optymistycznie odpisywać:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 14:14 Watek jest wspanialy :))) Przynosi usmiech :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilalil78 Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 14:25 No tak. A ja sie spóźniłam :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 19:22 Nigdy nie jest za pozno :)))) Dawaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilalil78 Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 20:57 No ale Mikołaj bedzie dopiero za rok...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: Spełaniam marzenia! :) 09.12.08, 17:29 Ale za chwile Wigilia. Teraz Mikolaj sie dopiero rozgrzewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 14:26 Ja chce 6 w totka i skrzydła,żebym mogła odlecieć tam gdzie chcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
lacossta Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 15:23 Chciałabym dostać orgazm :) pomożesz Mikołaju?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: Spełaniam marzenia! :) 08.12.08, 19:25 1. Żeby X powiedziała, że (...) 2. a Y, że (...) Mam nadzieję, że dla medium nie będzie problemu zrozumieć przekaz, nie chcę za dużo się wywewnętrzniać. Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś