Dodaj do ulubionych

dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety

02.11.03, 09:02
Moich kilka kolezanek zostalo zostawionych przez facetow i nie wiedza
dlaczego. Wydawalo im sie ze wszystko bylo w porzadku a nie bylo a one tego
nie widzialy. Jak sie poznali to im zalezalo na tym zeby ladnie wygladac i
zwabic chlopakow ale potem po domu chodzily nieuczesane i nie przypominaly w
ogole tych siebie wczesniejszych. Tak samo kilka kolezanek zostawilo facetow
bo sie nie myli i odmawiali dbania o siebie tylko lezeli z chipsami przed
telewizorem. Czy to naprawde takie dziwne ze sie rozstajemy z kims kto nie
chce dla nas o siebie dbac?
Obserwuj wątek
    • Gość: observatorka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 02.11.03, 09:39
      No popatrz, takie to proste i oczywiste!

A wystarczyloby o siebie zadbac i nie byloby rozwodow.

Swoja droga to Ty bardzo monotrmatyczna jestes, zupelnie jak z tym facetem,
      ktoremu sie wszystko z d... kojarzylo - ty masz jakas fobie nt "zaniedbania".

Takie jednowymiarowe spojrzenie na zycie niebezpiecznym i nudnym jest
    • ukke dlaczego kobiety rzucaja facetow? 02.11.03, 10:05
      a dlaczego kobiety rzucaja facetow?
    • Gość: Klara [...] IP: *.pl 02.11.03, 10:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: weronka? Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.trzepak.pl 02.11.03, 10:37
      Jesteś cholernie monotematyczna i nudna.
      • Gość: weronka? Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.trzepak.pl 02.11.03, 10:41
        ...wydajesz się być osobą niesamowicie próżną, nieciekawą i głupią
        • brzoskwineczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 11:07
          Gość portalu: weronka? napisał(a):

> ...wydajesz się być osobą niesamowicie próżną, nieciekawą i głupią

Jak cie to tak bardzo razi to nie czytaj moich watkow. Nie zaslugujesz na to
          zeby je czytac.
    • Gość: Klara Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.crowley.pl 02.11.03, 10:46
      Od razu mnie skasowali, a nic takiego nie napisałam:)) Phi!
      W takim razie napisze inaczej, bez słowa na d..
      Brzoskiwnio! Zgniłam babo, bądź putaku męski!! Jesteś beznadziejnie głupia, i
      wszyscy już wiedzą, ze prowokujesz...
      Ale po co aż tak się zniżasz?? Aby zostać zauważona?? Dla zabawy?? A może to
      ty byłaś Izią Kwiatkowską??
      • brzoskwineczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 11:06
        Gość portalu: Klara napisał(a):

>Zgniłam babo, bądź putaku męski!!

Nie wiem po jakiemu ty piszesz i o czym piszesz. Chyba ci pogoda cos
        zaszkodzila. Nie mozna z gola glowa chodzic kiedy jest tak zimno.

• Gość: Klara Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.pl 02.11.03, 11:12
          Z twoich postów bije taką inteligencją i bystrością, że hoho...To jakie ty
          studia skończyłaś?? bo chyba nie doczytałam...
          • brzoskwineczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 11:18
            Gość portalu: Klara napisał(a):

> Z twoich postów bije taką inteligencją i bystrością, że hoho...To jakie ty
            > studia skończyłaś?? bo chyba nie doczytałam...

Skonczylam i cie nic nie obchodzi jakie bo co napisze to i tak mi odpiszesz ze
            widac ze akurat takie skonczylam a nie inne bo inne uwazasz za lepsze. Rozumiem
            ze kazdy przed wyslaniem postu ma pisac co skonczyl bo inaczej sie pogniewasz.
            No to sie gniewaj ja cie mam w nosie.
            • Gość: Klara Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 02.11.03, 11:22
              A dlaczego miałaby cos pisać złego o twoich studiach...az tak nisko siebie
              cenisz?? Byłam ciekawa no i moze byśmy miały jakiś wspólny temat, poza
              wyglądem zewnętrznym..I nei wiem o co tu się gniewać.
    • pierre_know_yale Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 10:52
      Szanowna Kolezanko Internautko! No, coz, mezczyzni sa zmienni. Na moim
      uniwersytecie, na ktorym wykladam, jestem ewenementem, gdyz nie mam i miec nie
      chce zadnej dziewczyny, ergo: zadnej nigdy nie rzuce i rzucac nie zamierzam.
      Piotr Know
      • Gość: Śledź dlaczego negr spać rano nie może? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 11:22
        za gorzkie było? - umyj ząbki dwa i zrelaksuj się.
    • Gość: Triss Merigold Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 11:28
      Jakie to proste! Przez 30 lat na to nie wpadłam i dopiero teraz zostałam
      oświecona.
      • kredo0 Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 11:32
        to jest tak ze faceci teraz coraz mlodsza chca. dorwali sie do forsy po
        KOmunizmie i moga kazda kobiete kupic ( no moze nie kazda!) Teraz to stary pryk
        moze polowac na 16stke. Niestety w biedzie forsa jest b.atrakcyjna.

Brzoswineczko, ciekawe ile masz lat, ale miej sie na bacznosci bo naokolo jest
        pelno pieknych swiezutkich cial, przy ktorych Ty jestes starym przezytym
        babskiem. Prawda niestety jest smutna.
      • Gość: Lena Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: 80.48.96.* 02.11.03, 11:37
        A wiecie, że coś w tym jest. Wiele kobiet uważa, że facet pragnie wyłacznie by
        jego kobieta dbała o niego. Dbają, dbają, dbają a facet je rzuca. Nie słyszę
        jakoś nigdy skargi "cały czas dbam o siebie dla niego a on mnie rzucił".
        Oczywiście, myślę tu o dbaniu również intelektualnym.
        • brzoskwineczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 12:41
          Ale ja nie rozumiem jak mozna nagle przestac sie przejmowac swoim wygladem.
          Samo sie nic nie zrobi tu trzeba zadbac o to zeby po ludzku wygladac. Ja sobie
          nie wyobrazam zebym po wyjsciu za maz nagle zaczela wygladac jak kucharka.
          • tapati Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 12:43
            Czy to nie jest ciężko tak żyć w stresie czy sie dobrze wygląda, czy sie tusz
            nie rozmazał, czy fryzura nie popsuła??? Ja chyba bym tak nie mogła..Jak Ty to
            robisz?
    • redakcja_bravo_opowiada Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 12:44
      Szanowna Brzoskwineczko! Całe nasze ciało zbiorowe jest doprawdy mocno
      zaniepokojone stanem twojej ostatniej czarnej jak świoeta ziemia komórki. Udaj
      się, drgoa brzoskwineczko, na spacer po jakimś ++ w celu nabrania o2 do mózgu.
      Nasz nowozatrudniony lekarz ginekolog ortopeda kiwa głową, co znaczy, że tak.

Redakcja Bravo

---------------
      psiku, pssiku, psssik
      • brzoskwineczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 02.11.03, 12:49
        Nie masz sie po co dopisywac bo nie masz nic do powiedzenia na temat tego o
        czym jest watek. Jak ci sie nudzi to sie zajmij soba nie zaszkodzi ci to.
    • samosia2 Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 03.11.03, 10:29
      Jakby życie było takie proste, to zamiast prawnicy od rozwodów zostaliby
      wizażystami...
      A tak na temat - bo widzę, że lubisz. Znam takie pary, które rozstały się mimo
      super wyglądu, dbania o siebie, zabrakło czegoś więcej - niestety bardzo małego
      rozumku nie da się poprawić angażując większość swojego czasu i pieniędzy w
      nierozwijające intelektualnie tusze do rzęs - no chyba, że bada się ich skład
      chemiczny ;)
      pzdr
      Samosia2 - bynajmniej nie przeciwniczka tuszu do rzęs :)
    • pajdeczka Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 03.11.03, 11:13
      brzoskwineczka napisała:

> Moich kilka kolezanek zostalo zostawionych przez facetow i nie wiedza
      > dlaczego. Wydawalo im sie ze wszystko bylo w porzadku a nie bylo a one tego
      > nie widzialy. Jak sie poznali to im zalezalo na tym zeby ladnie wygladac i
      > zwabic chlopakow ale potem po domu chodzily nieuczesane i nie przypominaly w
      > ogole tych siebie wczesniejszych. Tak samo kilka kolezanek zostawilo facetow
      > bo sie nie myli i odmawiali dbania o siebie tylko lezeli z chipsami przed
      > telewizorem. Czy to naprawde takie dziwne ze sie rozstajemy z kims kto nie
      > chce dla nas o siebie dbac?

A ja lubię nie umyte brzoskwinki. I co ty na to?
    • knockknock Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 03.11.03, 11:23
      Nuda i płycizna jak zwykle. Tylko z przekory zajrzałam na ten wątek żeby
      zobaczyć czy znowu będzie o pielęgnowaniu ciała i o tym jak wspaniale być
      piękną, młodą i bogatą.
      No i nie zawiodłam się :)
      Some things never change... jak to powiadają w Matrix Reloaded :)))
    • Gość: kohol Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.crowley.pl 03.11.03, 11:26
      brzoskwineczka napisała:

> Czy to naprawde takie dziwne ze sie rozstajemy z kims kto nie
      > chce dla nas o siebie dbac?

Nie jest dziwne :)
      Ale:
      - nie łudźmy się, jak wprowadzamy sie do kogoś albo ktoś do nas, trudno żyć w
      iluzji, że mamy krzaczaste rzęsy, bo same nam tak rosną, nigdy nie mamy
      problemów żołądkowych, wszystkie nasz majteczki są koronkowe, nie mamy nigdy
      pryszczy, oddech nam zawsze pięknie pachnie miętą (te geny!); ludzie to ludzie.
      - są osoby, które kochają nas TAKIMI JAKIMI JESTEŚMY, akceptując i kochając to,
      że bywa, że mam na sobie sprany t-shirt i bawełniane majtki, zero makijażu, a
      kazdy włos sterczy naturalnie w swoją stronę ;)
      - w zasadzie współczuję osobom, które zakochują się w wizerunku, także osobom,
      które liczą na to, że ładnie wyglądając zatrzymają przy sobie partnera.

Innymi słowy: Twoje koleżanki powinny się cieszyć, że nie są juz z tymi
      d..pkami.
      • Gość: aga Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: 62.114.154.* 03.11.03, 11:37
        mezczyzni rzucaja kobiety bo:
        1. ograniczaja ich wolnosc (nie chodzi tu o ograniczenie kontaktow z innymi
        kobietami:)
        2. marudza
        3. probuja ich zmieniac
        4. nie daja im odczuc, ze sa prawdziwymi facetami

jesli kobieta potrafi odpowiednio urozmaicic zycie mezczyznie, nie musi sie
        obawiac pryszcza na nosie i zmarszczek pod oczami...
      • Gość: moboj Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.magma / 62.233.250.* 03.11.03, 12:57
        Kohol, świetnie napisane:):):)
        • charade Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 03.11.03, 15:09
          Mężczyźni rzucają kobiety, których nie kochają. To proste i być może
          sentymentalnie brzmiące, ale prawdziwe.
          • brytan Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 04.11.03, 02:48
            no ale cos w tym jest - bo dldaczego facet rzuca kobiete w 99% dla mlodszej i
            ladniejszej/bardziej zadbanej?? Wyglad sie liczy najbardziej u faceta, nawet
            jak zapewni Cie ze nie.
            • Gość: kohol Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.crowley.pl 04.11.03, 10:54
              brytan napisała:

> no ale cos w tym jest - bo dldaczego facet rzuca kobiete w 99% dla mlodszej i
              > ladniejszej/bardziej zadbanej?? Wyglad sie liczy najbardziej u faceta, nawet
              > jak zapewni Cie ze nie.

Wiesz, ja byłam młodsza, ale dobre 20 kg cięższa. I rzucił ja dla mnie. Mimo że
              woli brunetki.
          • Gość: Erazm Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety IP: *.dialsprint.net 04.11.03, 03:48
            Tak jest, bo ich nie kochaja. O i to jest cala prawda.W druga strone tez tak
            jest.
            • ulegla Re: dlaczego mezczyzni rzucaja kobiety 04.11.03, 06:30
              Gość portalu: Erazm napisał(a):

> Tak jest, bo ich nie kochaja. O i to jest cala prawda.W druga strone tez tak
              > jest.

ale do milosci facet bardzo potrzebuje pozadania, a wiec wygladu.
              Czy tak czy nie zycie jest okrutne.
              • charade do Brytana 04.11.03, 10:30
                Nie zawsze tak jest, że faceci rzucają swoje kobiety dla młodszych. Znam multum
                przypadków, gdzie było odwrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka