Dodaj do ulubionych

Fryzjer damski Wroclaw

03.01.09, 14:44
Ktorego polecicie mi fryzjera damskiego we Wroclawiu?Chodzi o sciecie.Z gory dzieki za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • naokomidori Re: Fryzjer damski Wroclaw 03.01.09, 17:30
      Byłam kilka razy w dominikańskiej i było ok, a ostatnio wszystkie
      zachwalają fryzjera w magnolii, ale na własnej głowie nie
      próbowałam :)
      • nowa27 Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 09:50
        dzieki za dopowiedz, tez slyszalam o magnolii,ale ceny nieziemskie.A jak w dominikanskiej sie klaruje cenowo?Np. strzyzenie? A moze znacie jakiego innego, zebym zmiescila sie cenowo max do 70zl.
    • giles.oliver Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 10:14
      Moja żona jest bardzo zadowolona z salonu Redox w Pasażu Grunwaldzkim. Ja też
      tam chodzę i również jestem zadowolony. Ceny standardowe (jak na Wrocław i salon
      w centrum handlowym).
      • nowa27 Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 12:16
        Dzieki za odpwwiedz, ceny standardowe jak na galerie czyli od 100ki w zwyz,to moze jeszcze jakies propozycje? Moze ponizej 100ki?
        • giles.oliver Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 12:19
          Moja żona płaci 70zł za ścięcie. To chyba normalna cena.
    • spacecoyote Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 12:44
      www.deuxgarcons.com/
      Ja chodze tam - 100PLN, ale uwazam, ze jest genialny!
    • nie_ma_loginu_wolnego Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 14:30
      polecam salon w pasażu grunwaldzkim a dokładniej Piotra (wcześniej Carlo Biani),
      który mam nadzieję wciąż tam pracuje :)
      wychodzę od niego zawsze zadowolona. jako jedyny odważył się zrobić mi prawdziwą
      grzywkę :)
    • n_nicky Re: Fryzjer damski Wroclaw 06.01.09, 14:48
      Studio Lima przy ul. Dworcowej, pełen profesjonalizm, dobór fryzury do twarzy, a
      nie ślepe naśladowanie trendów, jeszcze długo po strzyżeniu dobrze układały mi
      się włosy. Niestety, jakiś czas temu właścicielka podniosła ceny i w tej chwili
      jest to jeden z najdroższych salonów we Wrocławiu. Ponad rok temu płaciłam za
      ścięcie 90 zł, latem za samo farbowanie zapłaciłam 190 zł, strzyżenie długich
      włosów kosztuje już pewnie ponad 100 zł. Ale naprawdę polecam.

Słyszałam dużo pozytywnych opinii o Grzegorzu z Deux Garcons. Cenowo chyba
      podobnie do Limy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka