szentopry Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 07.01.09, 10:45 WIĘC TAK, STARYCH ZLEWASZ BO PEWNIE I TAK NIE MAJĄ SIANA, MÓWISZ TAK, STAWIACIE FLASZKĘ TO BIERE, POSAGU NIE TRZA, BO POTEM BYŚCIE MNIE DZIADY WYPOMINAŁY. A Z NIĄ TO SE POCZEKAJ DO WIOSNY, MOŻE SE ZNAJDZIESZ PEWNIEJSZĄ OPCJĘ, WIOSNĄ TO LEPIEJ BO KWIATKI, PTASZKI I NA KOCYK MOŻNA POLEŹĆ,A TERA JAK MINUS 18 TO BYM SIĘ NIE PCHAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
wejscie.smoka kiedyś był taki program... 07.01.09, 11:22 Para jechała samochodem. W pewnym momencie zatrzymał ich patrol policji. Policjanci byli badzo niesympatyczni (delikatnie mówiąc) po króttkiej wymianie zdań (podejrzewali że jest groźnym przestępcą) rzucili go na kolana i skuli kajdankami. Kobieta dostała histerii, krzyczała żeby go zostawili...bo facet jest policjantem. Facet klęczał skuty i poniewierany przez gliniarzy ... i wtedy się oświadczył. Drugi filmik z ukrytej kamery: Dziewczyna ogląda tv w łóżku. Facet słusznej postury siada tyłem do niej i ściąga koszulkę. Dziewczyna dostała takiej histerii że facet się przestraszył...Na plecach miał napisane szminką "czy wyjdziesz za mnie?". Odpowiedz Link Zgłoś
mini_minia Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 07.01.09, 14:44 photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1970/44/101/503309719/n503309719_1057287_1694.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mini_minia Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 07.01.09, 14:46 kurcze uciekł mi tekst chciałam dopisać że to jest super pomysł do tego słodki popieram madziczek Odpowiedz Link Zgłoś
boroovka Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 07.01.09, 19:02 Witaj, wiem, że kilka osób też tak miało, ale nikt jeszcze nie napisał o tym. Mój mąż oświadczył mi się na Munt La Schera (Szwajcarja) - na urlopie, kiedy to łaziliśmy po górach - bo to lubimy (lubimy też latać, skakać ze spadochronem, nurkować, zwiedzać restauracje i miasta, chodzić do kina i teatru...) Nie spodziewałam się wcale. Nie żałuję, że nie było żadnego bukietu, zamiast kolacji z grajkami - piękny krajobraz, zamiast makijażu i pięknej sukni - pot i buty trekkingowe :) Był ON i pierścionek (z rubinem z białego złota - trudna sprawa do kupienia). Byłam totalnie zaskoczona, a jak przypomnę sobie, że wcale mi się na ten szczyt tego 2 i prawie pół tysięcznika wchodzić nie chciało, to.... śmieję się :) Ale mąż musiał mieć nie za wesoło, gdy marudziałm, że wcele na szczyt wchodzić nie muszę - to przecież tylko kilka metrów wyżej, niż się znajdowaliśy wówczas, a i tam bardziej wieje. A pierścionek był 3 numery za duży - nie szczędził na mnie złota :) Same zaręczyny: robiliśmy sobie zdjęcie na szczycie z samowyzwalacza. Mąż ustawiał aparat a ja czekałam. Podbiegł po ustawieniu timera i przyklękając wyskoczył z pudełeczkiem! - a ja "baaardzo roztropnie" spojrzałam na niego i ... w ryk! Nic nie mogłam powiedzieć. Więc się nie zdziw jak nic konkretnego nie usłyszysz, tylko płacz. Mam więc fotkę z zaręczyn, na której jestem spłakana i szczęśliwa. Mąż teraz wspomina, że "było to conajmniej dziwne" ale na szczęście zorientował się, że chodzi o "tak". Rodzice - dowiedzieli się telefonicznie - zadzwoniliśmy do nich z Szwajcarskiej doliny i mieliśmy dalej fajny urlop :) NIE ZMIENIŁABYM NICZEGO W TYCH ZARĘCZYNACH. Odpowiedz Link Zgłoś
koralewski777 Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 12.01.09, 01:04 hej, nie chce mi się czytać tego co powyżej. Przepraszam. Proponuję wymyśleć coś samemu. Ja zaprosiłem do restauracji, zamówiłem skrzypaczkę i klawisze. Kwiaty dla matki wódka dla ojca. Zrobiłem błąd ,że nie zaprosiłem moich rodziców. Rodzice powinni być. Ustala się podczs zaręczyn datę ślubu. Można oczywiście wszystko zrobić inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 12.01.09, 09:32 Najpierw doprowadź ją do orgazmu i dopiero wtedy zapytaj. Raczej na pewno będzie to przeżycie warte wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
maru-da85 oswiadczyny 12.01.09, 13:39 Po pierwsze chłopie usiądź i się zastanów , co Twoja księżniczka lubi. Pomyśl nad miejscem, które jest dla Was/niej ważne. Nie uważam, że zaręczyny powinny być z wielką pompą i nie każdy musi ogłaszać w porannych wiadomościach: czy zechcesz zostać moją zoną. Czasem wystarczy domowe zacisze, kolacyjka...lub szampan i truskawki z bitą śmietaną(hiih). Jeśli ta kobieta ma być Twoją żoną to musi dostrzeć magię w codziennych wydarzeniach. Obecnie podejrzewam co szykuje moja połówka, ale nie chce się nastawiać czy będzie tak. Stanowczo nie jestem zwolenniczką pytania rodziców. Dowiedzą się po fakcie. Z pewnością trzeba będzie zorganizować jakiś obiadek zapoznawczy(rodziców):) Odpowiedz Link Zgłoś
realprincess Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 12.01.09, 15:49 A tak na marginesie, co sie dzieje z pierscionkiem zareczynowym po slubie? Czy tez go mozna nosic? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 12.01.09, 18:14 Oświadcz się swojej pani zupełnie zwyczajnie - bez fajerwerków, bez Mont Blanc itp. ale tak aby poczula że jest dla Ciebie najważniejsza na świecie - nawet jeśli do końca życia będziecie jeść suchy chleb i popijać wodą - ona będzie się czuła wyjątkowa, piękna i bogata. Odpowiedz Link Zgłoś
ankalal Re: Jak sie ciekawie oswiadczyc? 13.01.09, 09:51 Mój narzeczony oświadczył mi się na urlopie w Chinach. Po pysznej kolacji i drinku wracaliśmy do hotelu przez park. Zatrzymaliśmy się tam na chwilę, stanęliśmy na scenie amfiteatru i wygłupialiśmy się. Nagle MM klęknął, wyjął pierścionek i zapytał czy za Niego wyjdę:-))) Totalny szok!!! Nigdy tego nie zapomnę, a co równie ważne - napewno wrócimy do tego miejsca:-))) Oczywiście nie musisz zabierać jej do Azji, ale zrób to tak, żeby sie nie spodziewała... Kolega wynajął pokój w baaardzo dobrym hotelu na urodziny swojej dziewczyny. Po kolacji i kąpieli w jacuzi wrócili do pokoju, a na łóżku czekały na Nią rozsypane płatki róż, szampan...i pieerścionek:- )) Życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś