Dodaj do ulubionych

oj baby baby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:16
tak sobie czytam teraz watki, nadrabiam zaleglosci - bo wczesniej nie moglam
jedno musze stwierdzic:
Pajda nie moze zyc bez Marty a Marta bez Pajdy
to ich wzajemne zainteresowanie jest ... - hihihi
Obserwuj wątek
    • soczewica veto! miły czesterku :) 06.11.03, 23:01
      Gość portalu: gepart czester napisał(a):

> Pajda nie moze zyc bez Marty a Marta bez Pajdy

prawdziwa jest tylko druga część zdania ;-)
      paj radziła sobie doskonale kiedy marta koszulę w zębach nosiła a na księdza
      mówiła zorro.
      • Gość: gepart czester Re: veto! miły czesterku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 00:04
        hihihi
        no dobra moge sie z tym zgodzic
        pozdrawiam:))))

soczewica napisała:

> Gość portalu: gepart czester napisał(a):
        >
        > > Pajda nie moze zyc bez Marty a Marta bez Pajdy
        >
        > prawdziwa jest tylko druga część zdania ;-)
        > paj radziła sobie doskonale kiedy marta koszulę w zębach nosiła a na księdza
        > mówiła zorro.
        >
        • soczewica Re: veto! miły czesterku :) 07.11.03, 10:46

> hihihi
          > no dobra moge sie z tym zgodzic
          > pozdrawiam:))))

no widzisz, no widzisz ;-)
          troszkę głębsza analiza odsłania drugie dno dowcipu.
          ps. czy w Zimnej Wodze staje? pyta się pasażerka współpasażera pociągu.
          chyba kaczorowi - odpowiada współpasażer.
      • Gość: Marta Re: veto! miły czesterku :) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 12:00
        to akurat nie moja wina.
        • Gość: gepart czester Re: veto! miły czesterku :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:41
          Marto ciesz sie, ze wtedy jeszcze koszule w zebach nosilas - jestes w wieku do
          pozazdroszczenia:)))))
          pozdrawiam
          • Gość: Marta Re: veto! miły czesterku :) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 13:00
            do pozazdroszczenia? nie wiem, okaże się jak przeżyje 30-tke potem 40-tke.To
            wtedy ocenie. Widzisz ty zauważasz tylko że jest to godne pozazdroszczenia,
            natomiast pajde uważa to chyba za jakąś wadę. Z resztą nie jestem pierwszą
            osobą którą pajda wyzywa od smarkul ,gówniarzy itp. Więc pytam czy to moja wina
            że jestem gówniarą. ???
            • Gość: gepart czester Re: veto! miły czesterku :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:17
              ej no cos TY:))))
              ja jeste w podobnym wieku jak Ty moze nawet jestem wieksza gowniara - i
              wiesz.................. ja sie tam cholernie ciesz z tego.
              A Pajda - sama wiesz jaka jest. Nie ma co sie gniewac.
              Mi sie wydaje ze to troche tak jak powiedzenie mowi: kto sie czubi ten sie...
              sama dokoncz i usmiechnij sie
              • pajdeczka Re: veto! miły czesterku :) 07.11.03, 13:30

> ej no cos TY:))))
                > ja jeste w podobnym wieku jak Ty moze nawet jestem wieksza gowniara - i
                > wiesz.................. ja sie tam cholernie ciesz z tego.
                > A Pajda - sama wiesz jaka jest.

No własnie, jaka?

Nie ma co sie gniewac.
                > Mi sie wydaje ze to troche tak jak powiedzenie mowi: kto sie czubi ten sie...
                > sama dokoncz i usmiechnij sie

Niekoniecznie, a ona się nie uśmiechnie, bo nie zna się kompletnie nie żartach.
                • soczewica Re: veto! miły czesterku :) 07.11.03, 13:32
                  pajdeczka napisała:

> Niekoniecznie, a ona się nie uśmiechnie, bo nie zna się kompletnie nie
                  > żartach.

a na czymś się zna? śmiem wątpić, nawet działanie wyszukiwarki jest jej obce :)

soczewic

ps. pajd, też byś się przyznał w końcu do swojej pci :D wiesz, ilu osobom by
                  ulżyło? w końcu by znaleźli wytłumaczenie wielu zjawisk zachodzących na fk.
                  • pajdeczka Re: veto! miły czesterku :) 07.11.03, 14:58
                    soczewica napisała:

> ps. pajd, też byś się przyznał w końcu do swojej pci :D wiesz, ilu osobom by
                    > ulżyło? w końcu by znaleźli wytłumaczenie wielu zjawisk zachodzących na fk.
                    >

:)))nie mogę, bo by się całkiem zalamała
                    • Gość: Marta Re: veto! miły czesterku :) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 15:02
                      tak bo nie mam co robić, tylko załamywać się z powodu tego że jakiejś babie
                      marszczy się twarz...
            • pajdeczka Czuję się upoważniona 07.11.03, 13:29
              do sprostowania tych kalumnii.
              Jeśli nazywam kogokolwiek gowniarzem (a używam raczej bardziej wyszukanych
              określeń, ale niech jej będzie) to nie ze względu na metrykę , ale mentalność.
              A ty dla mnie martusiu masz mentalność nastolatki z gimnazjum.

Gość portalu: Marta napisał(a):

> do pozazdroszczenia? nie wiem, okaże się jak przeżyje 30-tke potem 40-tke.To
              > wtedy ocenie. Widzisz ty zauważasz tylko że jest to godne pozazdroszczenia,
              > natomiast pajde uważa to chyba za jakąś wadę. Z resztą nie jestem pierwszą
              > osobą którą pajda wyzywa od smarkul ,gówniarzy itp. Więc pytam czy to moja
              wina
              >
              > że jestem gówniarą. ???
              • Gość: Marta Re: Czuję się upoważniona IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 13:34
                dla Ciebie, a akurat twoje zdanie obchodzi mnie tyle ile zeszłoroczny snieg
                • pajdeczka Re: Czuję się upoważniona 07.11.03, 14:57
                  Gość portalu: Marta napisał(a):

> dla Ciebie, a akurat twoje zdanie obchodzi mnie tyle ile zeszłoroczny snieg

Nie tylko ja odnoszę wrażenie, że jest zgoła na odwrót.
                  • Gość: Marta Re: Czuję się upoważniona IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 15:03
                    no to odnosisz złe wrażenie.
              • capa_negra Ale numer 07.11.03, 13:51
                napisałam toczka w toczke to samo bez czytania postów :-))
                • pajdeczka Re: Ale numer 07.11.03, 14:59
                  capa_negra napisała:

> napisałam toczka w toczke to samo bez czytania postów :-))

nie przejmuj się, mnie też tak się zdarza:)))
            • capa_negra zalezy jak rozumiec słowo gówniara 07.11.03, 13:48
              Mozna miec 20 lat i nie byc gówniarą
              Mozna miec 40 lat i nią być ...
              To nie kwestia metryki to kwestia psychiki i chrakteru
              Paj nie czepia sie metryki, ma wiele młodszyh koleżanek
              Per "gówniara" okresla zespół cech i zachowań jakie prezentuje dana osoba
              • Gość: Marta Re: zalezy jak rozumiec słowo gówniara IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 14:14
                jasne, ona jest ekspertem ...paj paj paj....tylko ekspertem od czego ?
                • capa_negra Re: zalezy jak rozumiec słowo gówniara 07.11.03, 14:22
                  Marto i po co sie zaperzasz???
                  Poprostu nadajesz na innych falach i tyle
                  Dyskutuj argumentami bo na razie machasz łopatką w piaskownicy robiąc duzo
                  szumu z którego nic nie wynika.
                  Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo.
                  Ty masz natomiast prawo machac łopatką .
                  Tylko pamietaj kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
                  Padeczka jak zamiesza to koszty wlicza w cenę wywołanego zamieszania
                  A ty?? A ty sie burzysz
                  • Gość: Marta Re: zalezy jak rozumiec słowo gówniara IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 14:30
                    capa_negra napisała:

> Marto i po co sie zaperzasz??? - ja się nie zaperzam, łatwo mnie zdenerwować
                    ,ale nie na internetowym forum.

> Poprostu nadajesz na innych falach i tyle - a muszę nadawać na tych samych
                    ,bo ja mam wrażenie ze jestem za to piętnowana właśnie.

> Dyskutuj argumentami bo na razie machasz łopatką w piaskownicy robiąc duzo
                    > szumu z którego nic nie wynika. - dysktuję argumentami,szkoda że nie
                    zauważyłaś jak wiele razy to pajda "machała łopatką"

> Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo.- ja również w wielu postach
                    podkreślałam, że to moje zdanie i mam do niego prawo co nie podobało się
                    pajdzie.

> Ty masz natomiast prawo machac łopatką .- każdy ma prawo machać czym chce.

> Tylko pamietaj kto sieje wiatr ten zbiera burzę.- a co sądzisz o postach
                    pajdy, niektórych? ona też czasem zaczynała burzliwe dyskusje.

> Padeczka jak zamiesza to koszty wlicza w cenę wywołanego zamieszania -
                    jasne....

> A ty?? A ty sie burzysz ależ ja się nie burzę,,, jestem spokojna, nie wiem
                    jak Ty to widzisz, ale nie wyprowadza mnie to z równowagi...
                  • pajdeczka Capa 07.11.03, 15:00
                    Pamiętasz ratlerka?

capa_negra napisała:

> Marto i po co sie zaperzasz???
                    > Poprostu nadajesz na innych falach i tyle
                    > Dyskutuj argumentami bo na razie machasz łopatką w piaskownicy robiąc duzo
                    > szumu z którego nic nie wynika.
                    > Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo.
                    > Ty masz natomiast prawo machac łopatką .
                    > Tylko pamietaj kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
                    > Padeczka jak zamiesza to koszty wlicza w cenę wywołanego zamieszania
                    > A ty?? A ty sie burzysz
                    • soczewica za każdym wojskiem ciągnie się smród... 07.11.03, 20:11
                      ...a co dopiero za takimi huzarami jak my :D

pajdeczka napisała:

> Pamiętasz ratlerka?

hau! :)
                      • Gość: ron Re: za każdym wojskiem ciągnie się smród... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:42
                        jak baby na targu! za to uwielbiam to forum:)))
                        • soczewica Re: za każdym wojskiem ciągnie się smród... 07.11.03, 20:45
                          Gość portalu: ron napisał(a):

> jak baby na targu! za to uwielbiam to forum:)))

paaani malinowska! widziała pani?... :)))))))))))
                          oczywiście chłop na targu też musi dorzucić swoje zdanie? i nie zapominaj że ja
                          jestem mężczyzną. mam penisa i w ogóle. :)

pan soczewic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka