lolek_bez_rolek 15.01.09, 12:24 Co sądzicie moje kochane? Mała sonda, mile widziane uzasadnienia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biore_luzem Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 12:29 lolek_bez_rolek napisała: > Co sądzicie moje kochane? > Mała sonda, mile widziane uzasadnienia. > Pozdrawiam! natryski są zdrowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_bez_rolek Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 13:06 Tak to prawda, ale róznią się ceną i długością... Natrysk ok 100 zł, a po 4 dniach schodzi... i podobno wygląda się, jakby się było brudnym... A można pójść pod natrysk, a potem chodzić na solarium? Utrzyma się ta opalenizna?? Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 13:07 Natrysk, mniej szkodliwy dla skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_bez_rolek Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 13:19 Moja koleżanka ma młodą skórę, 21 lat, jednak codziennie, lub co drugi dzień chodzi na solarium. Kiedyś była blada, teraz wygląda po prostu jak murzynka. Chodzi już tak od półtora roku na to solarium obsesyjnie i nie widzę zamiaru zmiany z jej strony. Co jej grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_bez_rolek Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 13:28 Wiem że rak skóry, szybsze starzenie, zmarszczki... chciałam jednak, abyście wy się wypowiedziały, bo jak jej jej to tłukę, to ona mnie nie słucha, pokazałabym jej ten watek i może by zrozumiała. Kpię z czego? Że tak robi? Nie znasz takich indywiduów? Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 14:19 Pokaz jej fotki Izy 3D, mozna znalezc na pudelku. To wystarczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Natryski czy solarium? 15.01.09, 15:22 Pokaż jej zdjęcie Brigitte Bardot! Odpowiedz Link Zgłoś