tralalumpek 11.11.03, 15:40 siedze na zebraniu, dyrektor tokuje a ja podgladam forum... bezczelnosc z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: zebrania.... 11.11.03, 15:45 ..prawda, jacy ci szefowie sa zabawni!? Widocznie ma jakis upatrzony obiekt zainteresowania.Milego popoludnia..8) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zebrania.... 11.11.03, 15:54 charlie_x napisał: > ...Milego popoludnia..8) niestety u nas dzien roboczy, nie tak jak w Polsce a czasami zbiera sie po prostu za duzo zebran i wiele rzeczy sie powtarza sluchanie tego samego 10 razy kiedys sie znudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: zebrania.... 11.11.03, 16:02 ..wierze, sam kiedys czesto bralem udzial w takich "nasidowkach".Tak na marginesie dodam, ze w tej chwili moja corka czeka na polaczenie z Zurichu do Gratzu.Leci "swiss-em" rano odprowadzalem ja na expres do Warszawy.Laduja na miejscu ok 22. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zebrania.... 11.11.03, 16:07 charlie_x napisał: > ..wierze, sam kiedys czesto bralem udzial w takich "nasidowkach".Tak na > marginesie dodam, ze w tej chwili moja corka czeka na polaczenie z Zurichu do > Gratzu.Leci "swiss-em" rano odprowadzalem ja na expres do Warszawy.Laduja na > miejscu ok 22. pewnie sie jej bedzie Graz podobal, to male miasto ale calkiem mile Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: zebrania.... 11.11.03, 16:14 tralalumpek napisała: > charlie_x napisał: > > > ..wierze, sam kiedys czesto bralem udzial w takich "nasidowkach".Tak na > > marginesie dodam, ze w tej chwili moja corka czeka na polaczenie z Zurichu > > do > > Gratzu.Leci "swiss-em" rano odprowadzalem ja na expres do Warszawy.Laduja > na > > miejscu ok 22. > > > > pewnie sie jej bedzie Graz podobal, to male miasto ale calkiem mile > > > ...mam nadzieje zwlaszcza, ze wizyta jest na zaproszenie dzieci z tamtejszej szkoly.Caly czas bedzie mieszkac u austriackiej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_parias Re: zebrania.... 11.11.03, 15:45 tralalumpek napisała: > siedze na zebraniu, dyrektor tokuje a ja podgladam forum... > bezczelnosc z mojej strony jakaś pointa? bo będę się zastanawiał, czy ten wątek ma jakiś sens. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zebrania.... 11.11.03, 15:47 piere_dolinsky_parias napisał: > jakaś pointa? bo będę się zastanawiał, czy ten wątek ma jakiś sens. > a wymysl sobie jakas i zastanawiaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_parias Re: zebrania.... 11.11.03, 15:49 tralalumpek napisała: > > jakaś pointa? bo będę się zastanawiał, czy ten wątek ma jakiś sens. > a wymysl sobie jakas i zastanawiaj sie... jedna jest taka, że osoby twierdzące o bezsensowności wątków są mało konsekwentne. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zebrania.... 11.11.03, 15:51 piere_dolinsky_parias napisał: > tralalumpek napisała: > > > > jakaś pointa? bo będę się zastanawiał, czy ten wątek ma jakiś sens. > > a wymysl sobie jakas i zastanawiaj sie... > > jedna jest taka, że osoby twierdzące o bezsensowności wątków są mało > konsekwentne. > pozwol ze nie bede sie z tego powodu umartwiac, glowy popiolem nie posypie ja sie bawie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś