Dodaj do ulubionych

do Triss Merigold

14.11.03, 02:06
wszedzie Ciebie Pelno! PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna gdzie
pytania sa skierowana do mezczyzn??? POszlam tam by pytac mezczyzn, wiec nie
pchaj nochala w cudze sprawy.
Obserwuj wątek
    • wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:11
      ale na tych forach nie ma cidzych spraw. wszystkie watki sa nasze, nasze,
      naaaaaaaasze::::::::::::)))))))))))))))
      • soczewica Re: do Triss Merigold 14.11.03, 10:52
        wasza_bogini napisała:

> ale na tych forach nie ma cidzych spraw. wszystkie watki sa nasze, nasze,
        > naaaaaaaasze::::::::::::)))))))))))))))

"wszystkie wątki naaaaaaaaaaaaaaaasze są" ;-)
    • anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:22
      brzydulca napisała:

> PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna

pewnie udaje sie tam w tym samym celu co Ty.
      • brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:32
        anahella napisała:

>
        > pewnie udaje sie tam w tym samym celu co Ty.

ja tam udalam sie by otworzyc wate z zapytaniem do mezczyzni (nie kobiet)
        A ona przyczlapala z odpowiedziami.
        • wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:35
          ale czasami w tym temacie kobiety wiedza wiecej:::::))))))))))
          zreszta rady triss nie byly chybione.
          • brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:36
            wasza_bogini napisała:

> ale czasami w tym temacie kobiety wiedza wiecej:::::))))))))))
            > zreszta rady triss nie byly chybione.

nie ma znaczeni czy chybione czy nie. Ja specyficznie prosilam o zdanie
            mezczyzn.
            • wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:38
              to poczekaj na zwierza. teraz spia, a triss jest nadaktywna:)
            • Gość: kohol Re: do Triss Merigold IP: *.crowley.pl 14.11.03, 11:20
              brzydulca napisała:

> Ja specyficznie prosilam o zdanie
              > mezczyzn.

Chyba bardzo specyficznie ;)
        • anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:39
          brzydulca napisała:

> A ona przyczlapala z odpowiedziami.

No to mam dla Ciebie rade: otworz sobie zamkniete forum prywatne, zapros tam
          panow a Triss nie wpuszczaj. Dziewczyno, to jest forum publiczne - kazdy ma
          prawo tam pisac.
          • brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:56
            anahella napisała:

jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam.
            • Gość: Kasia Re: do Triss Merigold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:58
              A w czym ta jej bezdenna głupota się objawia? Oświeć mnie bo nie zauważyłam.
              Rada była sensowna, inna rada to taka by nie czytać odpowiedzi kobiet skoro
              chcesz wyłącznie męski punkt widzenia.
              • Gość: Triss MErigold Re: do Triss Merigold IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 11:29
                Chciałam tylko zauważyć, że na Forum Mężczyzna bywa mniej więcej tyle samo
                kobiet co mężczyzn i że autorka wątku nie zaznaczyła, że interesują ją porady
                wyłącznie panów. Na FK również bywają panowie i jakoś nikt ich stąd nie wyrzuca
                bo zdarza im się prezentować ciekawy punkt widzenia.
                • Gość: Kasia Re: do Triss Merigold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:32
                  Czasem prawda w oczy kole i trzeba się do czegoś przyczepić :)
                  • Gość: renia pytanie do Triss IP: *.ath.spark.net.gr 14.11.03, 11:35
                    Triss, tak abstrahujac od tematu watku, do ktorego nie mam zadnych komentarzy,
                    to sprawa kazdergo indywidualnie ile czasu spedza na forum i co przez to
                    zaniedbuje, sama mam niejeno na sumieniu w tym wzgledzie, niewazne. Ale Ciebie
                    chcialam zapytac - czy uwazasz siebie sama za osobe sympatyczna?
                    • Gość: Triss Merigold Odpowiedź dla Reni IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 13:36
                      Czy uważam siebie za osobę sympatyczną? Nie. Nie należę do osób, które emanują
                      wewnętrzym ciepłem i które od razu określa się jako miłe.
                      Wobec obcych jestem uprzejma ale raczej w chłodny, zdystansowany sposób
                      (pozostałość po latach nieśmiałości utrwalona przez niechęć do "bratania" się).
                      Dla bliskich, rodziny i znajomych, jestem serdeczniejsza ale do wylewności
                      daleko. Potrzebuję wiele czasu żeby się zaprzyjaźnić i wtedy, na pewnym etapie
                      bliskości i znajomości, jestem sympatyczna. Taki typ chłodnego, racjonalnego
                      introwertyka. Wiem, że brakuje mi spontaniczności ale nie staram się tego
                      zmienić.
                • Gość: ron Re: do Triss Merigold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:36
                  no własnie, dziekuję. Ja zamieszkalem na tym forum i nigdy nie spotkalem się z
                  żadnym przejawem seksizmu skierowanego pod moim adresem:). Jeśli forum jest
                  nazwane kobieta czy mężczyzna to nie znaczy że ktoś kto jest osobnikiem płci
                  przeciwnej nie moze z niego korzystać. Mnie się tu podoba i zostaję:)
                  • aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:42
                    Gość portalu: ron napisał(a):

> no własnie, dziekuję. Ja zamieszkalem na tym forum i nigdy nie spotkalem się
                    z
                    > żadnym przejawem seksizmu skierowanego pod moim adresem:). Jeśli forum jest
                    > nazwane kobieta czy mężczyzna to nie znaczy że ktoś kto jest osobnikiem płci
                    > przeciwnej nie moze z niego korzystać. Mnie się tu podoba i zostaję:)

Zostań, na zdrowie :)))
            • anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 11:50
              brzydulca napisała:

> anahella napisała:
              >
              > jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam.

Dziekuje za rzeczowy argument w tej dyskusji.
            • aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:40
              brzydulca napisała:

> jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam.

Dowody proszę imaczej uznam Cię za prostaczkę...
              :-/
    • aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:38
      brzydulca napisała:

> wszedzie Ciebie Pelno! PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna gdzie
      > pytania sa skierowana do mezczyzn??? POszlam tam by pytac mezczyzn, wiec nie
      > pchaj nochala w cudze sprawy.

Ma takie same prawo do "surfowania" po forach, jak Ty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka