brzydulca 14.11.03, 02:06 wszedzie Ciebie Pelno! PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna gdzie pytania sa skierowana do mezczyzn??? POszlam tam by pytac mezczyzn, wiec nie pchaj nochala w cudze sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:11 ale na tych forach nie ma cidzych spraw. wszystkie watki sa nasze, nasze, naaaaaaaasze::::::::::::))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: do Triss Merigold 14.11.03, 10:52 wasza_bogini napisała: > ale na tych forach nie ma cidzych spraw. wszystkie watki sa nasze, nasze, > naaaaaaaasze::::::::::::))))))))))))))) "wszystkie wątki naaaaaaaaaaaaaaaasze są" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:22 brzydulca napisała: > PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna pewnie udaje sie tam w tym samym celu co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:32 anahella napisała: > > pewnie udaje sie tam w tym samym celu co Ty. ja tam udalam sie by otworzyc wate z zapytaniem do mezczyzni (nie kobiet) A ona przyczlapala z odpowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:35 ale czasami w tym temacie kobiety wiedza wiecej:::::)))))))))) zreszta rady triss nie byly chybione. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:36 wasza_bogini napisała: > ale czasami w tym temacie kobiety wiedza wiecej:::::)))))))))) > zreszta rady triss nie byly chybione. nie ma znaczeni czy chybione czy nie. Ja specyficznie prosilam o zdanie mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:38 to poczekaj na zwierza. teraz spia, a triss jest nadaktywna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do Triss Merigold IP: *.crowley.pl 14.11.03, 11:20 brzydulca napisała: > Ja specyficznie prosilam o zdanie > mezczyzn. Chyba bardzo specyficznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:39 brzydulca napisała: > A ona przyczlapala z odpowiedziami. No to mam dla Ciebie rade: otworz sobie zamkniete forum prywatne, zapros tam panow a Triss nie wpuszczaj. Dziewczyno, to jest forum publiczne - kazdy ma prawo tam pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: do Triss Merigold 14.11.03, 02:56 anahella napisała: jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do Triss Merigold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:58 A w czym ta jej bezdenna głupota się objawia? Oświeć mnie bo nie zauważyłam. Rada była sensowna, inna rada to taka by nie czytać odpowiedzi kobiet skoro chcesz wyłącznie męski punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss MErigold Re: do Triss Merigold IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 11:29 Chciałam tylko zauważyć, że na Forum Mężczyzna bywa mniej więcej tyle samo kobiet co mężczyzn i że autorka wątku nie zaznaczyła, że interesują ją porady wyłącznie panów. Na FK również bywają panowie i jakoś nikt ich stąd nie wyrzuca bo zdarza im się prezentować ciekawy punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do Triss Merigold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:32 Czasem prawda w oczy kole i trzeba się do czegoś przyczepić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia pytanie do Triss IP: *.ath.spark.net.gr 14.11.03, 11:35 Triss, tak abstrahujac od tematu watku, do ktorego nie mam zadnych komentarzy, to sprawa kazdergo indywidualnie ile czasu spedza na forum i co przez to zaniedbuje, sama mam niejeno na sumieniu w tym wzgledzie, niewazne. Ale Ciebie chcialam zapytac - czy uwazasz siebie sama za osobe sympatyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Odpowiedź dla Reni IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 13:36 Czy uważam siebie za osobę sympatyczną? Nie. Nie należę do osób, które emanują wewnętrzym ciepłem i które od razu określa się jako miłe. Wobec obcych jestem uprzejma ale raczej w chłodny, zdystansowany sposób (pozostałość po latach nieśmiałości utrwalona przez niechęć do "bratania" się). Dla bliskich, rodziny i znajomych, jestem serdeczniejsza ale do wylewności daleko. Potrzebuję wiele czasu żeby się zaprzyjaźnić i wtedy, na pewnym etapie bliskości i znajomości, jestem sympatyczna. Taki typ chłodnego, racjonalnego introwertyka. Wiem, że brakuje mi spontaniczności ale nie staram się tego zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: do Triss Merigold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:36 no własnie, dziekuję. Ja zamieszkalem na tym forum i nigdy nie spotkalem się z żadnym przejawem seksizmu skierowanego pod moim adresem:). Jeśli forum jest nazwane kobieta czy mężczyzna to nie znaczy że ktoś kto jest osobnikiem płci przeciwnej nie moze z niego korzystać. Mnie się tu podoba i zostaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:42 Gość portalu: ron napisał(a): > no własnie, dziekuję. Ja zamieszkalem na tym forum i nigdy nie spotkalem się z > żadnym przejawem seksizmu skierowanego pod moim adresem:). Jeśli forum jest > nazwane kobieta czy mężczyzna to nie znaczy że ktoś kto jest osobnikiem płci > przeciwnej nie moze z niego korzystać. Mnie się tu podoba i zostaję:) Zostań, na zdrowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do Triss Merigold 14.11.03, 11:50 brzydulca napisała: > anahella napisała: > > jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam. Dziekuje za rzeczowy argument w tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:40 brzydulca napisała: > jestes bezdennie glupia. Z ciemnota nie gadam. Dowody proszę imaczej uznam Cię za prostaczkę... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do Triss Merigold 14.11.03, 13:38 brzydulca napisała: > wszedzie Ciebie Pelno! PO jakiego kija wleczesz sie na Forum Mezczyzna gdzie > pytania sa skierowana do mezczyzn??? POszlam tam by pytac mezczyzn, wiec nie > pchaj nochala w cudze sprawy. Ma takie same prawo do "surfowania" po forach, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś