blonnik 05.02.09, 17:36 To ja dziewczyny jestem waszym ideałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4freddy Re: Ideał faceta 05.02.09, 23:51 Nie pochlebiaj sobie. Dziewczyny - mam umięśnione ciało, zgrabny tyłek, zrobiony manicure i pedicure, dobrą-drogą wodę toaletową, pachnący żel pod prysznic, z prysznica korzystam rano i wieczorem - chyba, że jest lato - to częściej, zęby myję również 2 razy dziennie - rano i wieczorem. Nie jestem upierdliwy, zawsze po wszystkim, odwożę koleżanki do domu.Wolnym paniom przysyłam kwiaty i dyskretne liściki. Umiem gotować smaczne kolacje. Posiadam satynową czarną pościel, CD z muzyką jazzową, dobre czerwone wino. Uwielbiam długą grę wstępną . ...no i jestem delikatny.... W telewizji nic nie ma - zatem, weekend mam wolny - żona wyjechała;) Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Ideał faceta 17.02.09, 15:38 Obudze Cie troszeczkę: - utrzymanie ciała w czystości nie jest bóg wie jakim wyczynem - odwiezienie czy podwiezienie kogoś do domu nie jeust niczym wyjątkowym - nie lubię dostawac kwiatów (wiem inne kobiety lubią) - nie umiejętnośc zrobienia sobie czegoś do jedzenia jest kalectwem - w satynowej pościeli wcale dobrze się nie śpi! owszem ona wygląda efektownie ale to tyle. O wiele przyjemniejsza dla ciała jest pościel bawełniana . - muzyka kwestia gustu - długa gra wstępna? no fajnie pod warunkiem, że nie masz ochoty na coś szybszego Az taki Boski wcale nie jesteś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Ideał faceta 20.02.09, 08:47 stara-a-naiwna napisała: > Obudze Cie troszeczkę: > - utrzymanie ciała w czystości nie jest bóg wie jakim wyczynem Jednak jesteś naiwna.... Przejrzyj i poczytaj ostatnie badania socjologów - a szczególnie pytanie "ile razy w tygodniu statystyczny polak korzysta z prysznica/kąpieli" - hehehe zdziwisz się. Jest również pytanie - ile razy w tygodniu statystyczny polak zmienia bieliznę - doznasz szoku termicznego :P > - odwiezienie czy podwiezienie kogoś do domu nie jeust niczym > wyjątkowym ojoj.... dla ciebie nie - ale dla 70% kobiet -jest :) > - nie lubię dostawac kwiatów (wiem inne kobiety lubią) Nie zamierzałem ich tobie dawać - ale innym daję :) > - nie umiejętnośc zrobienia sobie czegoś do jedzenia jest kalectwem Również tak uważam. A kolacja ugotowana przeze mnie i w międzyczasie sączenie dobrego wina , to chyba nie grzech? > - w satynowej pościeli wcale dobrze się nie śpi! owszem ona wygląda > efektownie ale to tyle. O wiele przyjemniejsza dla ciała jest > pościel bawełniana . Bawełniane majty z nogawkami, też są przyjemniejsze dla ciała - zatem: dlaczego dziewczyny noszą stringi? > - muzyka kwestia gustu ooo tak :) a jazz do łóżka pasuje najbardziej. Wyobrażasz sobie dwa nagie splecione ciała, satynową pościel i disco polo w tle?? > - długa gra wstępna? no fajnie pod warunkiem, że nie masz ochoty na > coś szybszego A tego nie rozumiem? Czy to znaczy, że lubisz tylko szybkie numerki - to znaczy, facet zrobi co swoje i idzie? Jeżeli jest preludium -kolacja, wino, mizianie - to chyba mówimy o dłuuugim numerku? bo jeżeli spotykasz się z listonoszem w drzwiach, a on zerżnie ci dupsko w progu - to chyba wtedy jest szybki numerek? > Az taki Boski wcale nie jesteś > :-( Ups....Ciebie akurat nie zamierzam przekonywać - bawełniana pościel i majty z nogawkami - nie przemawiają do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: Ideał faceta 12.02.09, 14:57 Moim ideałem jest Założyciel Gazeta. Ale on by mnie końcem kija nie ruszył. Idę szukać mocnego sznurka;(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Ideał faceta 20.02.09, 08:49 rybka.marcowa napisała: > Moim ideałem jest Założyciel Gazeta. on jest moim Guru :D > Ale on by mnie końcem kija nie ruszył. Za to ja ruszam wszystko - co się rusza :P > Idę szukać mocnego sznurka;(((((((((((( załatw jeszcze pejcz i kajdanki - takie ostre babki lubię :P Odpowiedz Link Zgłoś