Dodaj do ulubionych

do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to

15.11.03, 00:04

Kobiety! Jezeli nie macie dlugich perfekt nog, to zakrywajcie!

Perfekt noga: waska w kostce, pelniejsza w lydce i udo nie za chude/nie za
grube I na milosc Boska, zostawcie to mlodym dziewczatkom maks 24latkom.
Jest ogolna opinia ze ponad 26 lat mini jest niestosowne!

ps - zdradze Wam - to ze faceci gapia sie na obnazone nogi nie swiadczy ze
wygladacie dobrze, tylko jest obnazone cialo. FAcet zawsze sie gapi na
kawalek mieska.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.pl 15.11.03, 00:06
      A kogo to obchodzi ?
      • maniia Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:08
        ja mam perfekt nozki i 22 latka :-)))
    • Gość: konrad morda w kubeł, IP: 217.153.143.* 15.11.03, 00:11
      Przepraszam za język, ale mnie rozsierdza. Pięknych, zgrabnych kobiet w
      dojrzałym wieku jest wiele. To beznadziejne kryterium. Wprowadzone w życie
      pozbawiłoby nas jednego z nielicznych pięknych elementów krajobrazu. A może
      chciałbyś oglądać siatkarki w spodniach od dresu? Ponad połowa ma więcej niż 24
      lata. Palant i dupek z ciebie. I pewnie pedofil. Zmień forum.

KONRAD BIRYCKI
      • gazimierz Re: morda w kubeł, 15.11.03, 00:31
        Gość portalu: konrad napisał(a):

> Przepraszam za język, ale mnie rozsierdza. Pięknych, zgrabnych kobiet w
        > dojrzałym wieku jest wiele. To beznadziejne kryterium. Wprowadzone w życie
        > pozbawiłoby nas jednego z nielicznych pięknych elementów krajobrazu. A może
        > chciałbyś oglądać siatkarki w spodniach od dresu? Ponad połowa ma więcej niż
        24

Oj kolego, wygladasz mi na jakiegos wyrostka ktorego uczy seksu starsza
        kochanka. Moja wina ze nie stac Cie na mloda ladna babke z perfekt nogami?
        • Gość: KONRAD Re: morda w kubeł, IP: 217.153.143.* 15.11.03, 00:45
          A wiesz że trafiłeś. Może nie z wyrostkiem, bo mam 23 lata, ale moja kobieta
          rzeczywiście jest ode mnie o 10 lat starsza. A figury pozazdrościć jej może
          większość moich koleżanek z uczelni.

Doprawdy musisz być pedofilem

KONRAD
          • gazimierz Re: morda w kubeł, 15.11.03, 00:50
            Gość portalu: KONRAD napisał(a):

> A wiesz że trafiłeś. Może nie z wyrostkiem, bo mam 23 lata, ale moja kobieta
            > rzeczywiście jest ode mnie o 10 lat starsza. A figury pozazdrościć jej może
            > większość moich koleżanek z uczelni.

no to rozumiem juz wszystko.Kazdy bierze na co go stac hehehe
            • Gość: KONRAD Re: morda w kubeł, IP: 217.153.143.* 15.11.03, 00:55
              > no to rozumiem juz wszystko.Kazdy bierze na co go stac hehehe

A ty gustujesz pewnie w 12-latkach. Ale piszesz o kobietach starszych o lat
              10 tak dla niepoznaki. Bierzesz to co sie nie opiera i daje sie kupić lizakami.

Gratulacje...
              • gazimierz Re: morda w kubeł, 15.11.03, 01:19
                Gość portalu: KONRAD napisał(a):

> > no to rozumiem juz wszystko.Kazdy bierze na co go stac hehehe
                >
                > A ty gustujesz pewnie w 12-latkach. Ale piszesz o kobietach starszych o lat
                > 10 tak dla niepoznaki. Bierzesz to co sie nie opiera i daje sie kupić

hej wyrostku! gdzie ja pisze ze gustuje w 12latkach. Pisze ze lubie mlode
                (legalnie). Twoj gust - lubisz mamuski no i ok. Ja staroci nie znosze. Wolny
                kraj!
                • Gość: Radykał Re: Współczucia dla twojej przyszłej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:16
                  ...o ile znajdziesz taką idiotkę, która zgodzi się za ciebie wyjść...
              • Gość: deszczwtwarz Re: KONRAD - daj se spokuj, to jakis prymityw jest IP: *.lanet.wroc.pl 15.11.03, 18:20
                ten za przeproszeniem gazimierz. Ja czytam takie wypociny, to jestem za aborcją
                • Gość: jaryry Re: KONRAD - daj se spokuj, to jakis prymityw jes IP: 63.139.5.* 17.11.03, 16:30
                  Gość portalu: deszczwtwarz napisał(a):

<< ten za przeproszeniem gazimierz. Ja czytam takie wypociny, to jestem za
                  aborcją>>

Na aborcje w tym przypadku jest juz zapozno.
                  Kastracja bylaby dobrym rozwiazaniem.
    • Gość: mini Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: 148.228.161.* 15.11.03, 00:16
      sam se zakryj. nie obchodzi mnie co myslisz.
    • gazimierz Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:20
      nie chce zeby balerony i patyki psuly mi piekne widoki.
      a starsza babka niewiadomo jak bedzie sie aerobikowac, to nie to cialo.
      • Gość: mini Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: 148.228.161.* 15.11.03, 00:20
        a ja nie chce czytac takich prymitywnych bzdur.
        • gazimierz Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:25
          Gość portalu: mini napisał(a):

> a ja nie chce czytac takich prymitywnych bzdur.

Prawda w oczy kole!

No to po co czytasz i juz drugi raz ???
          • Gość: mini Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: 148.228.161.* 15.11.03, 00:33
            a ty sie zamknij w domu i nie wychodz na ulice, bo takie grubasy jak ty psuja
            krajobraz.
          • Gość: Kasia Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 15.11.03, 00:52
            Moja mama ma 47 lat a jest drobna jak dziewczyneczka. Nozki ma sliczne. Nie
            nosi wprawdzie mini, ale spódniczki przed kolana i z tyłu nie poznałbyś czy to
            dziewczyna w wieku 20 lat, czy prawie 50-latka.
      • Gość: Klara Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.11.03, 00:26
        A co jeśli komuś twoja buzia psuje piękne widoki?? Zakładasz od dziś worek na głowę???
        • gazimierz Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:27
          Gość portalu: Klara napisał(a):

> A co jeśli komuś twoja buzia psuje piękne widoki?? Zakładasz od dziś worek na
          g
          > łowę???

He, nie moge sie opedzic od chetnych babek :-)))
          • Gość: Klara Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.11.03, 00:28
            Wiesz...hmm..wątpię, abyś każdej kobicie się podobał, więc radzę juz szukać worka i zacząć robić dziurki na oczy....
            • gazimierz Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:30
              Gość portalu: Klara napisał(a):

> Wiesz...hmm..wątpię, abyś każdej kobicie się podobał, więc radzę juz szukać
              wor
              > ka i zacząć robić dziurki na oczy....

nie jestem rasista i nie mam zamiaru wygladac jak Ku Klux Klan.
              • Gość: Klara Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.pl 15.11.03, 00:34
                No jak nie jak tak.... Uważasz kobiety z tłuszczykiem na udach jak drażniące twoje oczy, więc dyskryminujesz je ze względu na ich wygląd. Rasism jest dyskryminacją ze względu na kolor skóry..analogia oczywista...
          • mulmulka Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 17:23
            gazimierz napisał:

> He, nie moge sie opedzic od chetnych babek :-)))

buhaha ale masz wyobraznie
          • Gość: habitus Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:56
            A potrafisz to udowodnić? Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.
            Jesteś pewien, że się podobasz? Słyszałam na ulicy taki tekst (dwie młode
            opalone dresiary): -Facet musi być, NIEWAŻNE JAKI. :-)
            Czy to jest twój target?
          • Gość: jaryry Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: 63.139.5.* 17.11.03, 16:24
            gazimierz napisał:

<< He, nie moge sie opedzic od chetnych babek :-)))>>

To wyjm rece z kieszeni ;-)))
      • kociamama Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 22:07
        gazimierz napisał:

> nie chce zeby balerony i patyki psuly mi piekne widoki.
        > a starsza babka niewiadomo jak bedzie sie aerobikowac, to nie to cialo.

A faceci z brzuchami niech z domu nie wychodza, zeby widoku nie psuc. Nie
        mowiac juz o lysych, i pryszczatych i zle ogolonych...
    • kobbieta Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:23
      no coś w tym jest. Jest tyle długości do wyboru i rożnych styli.
      Nie ma nic gorszego niż owca ubrana za jagnie.
    • soczewica zmienni jak woda w klozecie... 15.11.03, 00:24
      w dodatku sami ekstremiści.
      proponuje konfrontację z kolegą >> anduu <<
      najlepiej bitwę w kisielu.
      • gazimierz Re: zmienni jak woda w klozecie... 15.11.03, 00:25
        soczewica napisała:

> w dodatku sami ekstremiści.
        > proponuje konfrontację z kolegą >> anduu <<
        > najlepiej bitwę w kisielu.
        >

ja tam kisielu nie lubie, ale kocham zgrabne mlode nozki
        • soczewica Re: zmienni jak woda w klozecie... 15.11.03, 00:36
          gazimierz napisał:

> soczewica napisała:
          >
          > > w dodatku sami ekstremiści.
          > > proponuje konfrontację z kolegą >> anduu <<
          > > najlepiej bitwę w kisielu.
          > ja tam kisielu nie lubie, ale kocham zgrabne mlode nozki

nie dam sobie głowy obciąć, ale możliwe że anduu takie ma.
        • lola211 Re: zmienni jak woda w klozecie... 15.11.03, 00:48

>
          > ja tam kisielu nie lubie, ale kocham zgrabne mlode nozki

W miesnym takie sprzedaja.Gicze cielece.Tam sie udaj.
          • gazimierz Re: zmienni jak woda w klozecie... 15.11.03, 00:53
            lola211 napisała:

>
            > >
            > > ja tam kisielu nie lubie, ale kocham zgrabne mlode nozki
            >
            > W miesnym takie sprzedaja.Gicze cielece.Tam sie udaj.

aaaa, to tam wisza Twoje balerony?
    • mamosz Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 00:59
      gazimierz napisał:

>
      > Kobiety! Jezeli nie macie dlugich perfekt nog, to zakrywajcie!
      >
      > Perfekt noga: waska w kostce, pelniejsza w lydce i udo nie za chude/nie za
      > grube I na milosc Boska, zostawcie to mlodym dziewczatkom maks 24latkom.
      > Jest ogolna opinia ze ponad 26 lat mini jest niestosowne!
      >
      > ps - zdradze Wam - to ze faceci gapia sie na obnazone nogi nie swiadczy ze
      > wygladacie dobrze, tylko jest obnazone cialo. FAcet zawsze sie gapi na
      > kawalek mieska.
      A ja uwielbiam wtłoczyć te swoje 120kg w miniówę i wystawić na świat owłosioną
      łydę,a co!
    • doroszka Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 12:42
      Czy to znaczy, że nie mogę już chodzić w mini, jeśli najpierw mi się poszerza,
      a potem zwęża, choć powinno się rozszerzać, tu za grube, a tam za chude,
      chociaż może i odwrotnie.... o rany! aż mnie głowa rozbolała od myślenia! :)
      Czy mógłbyś ten kanon piękna jakoś przybliżyć prostszymi słowy? ;)

Ja mam taki może apel - jak widzicie brzuchatego faceta idącego z babką, która
      nosi mini, choć na pierwszy rzut oka widać, że nie powinna:
      nie miejcie tylko do niej pretensji - materiał konieczny do zakrycia jej nóg
      poszedł na dosztukowanie koszuli na jego brzuch!!!!

Nawet jak babka idzie w mini sama ulicą, to warto się zastanowić, czy jej
      brzuchacz przypadkiem nie został w domu albo w knajpie na piwsku!!! Spytajcie i
      w spółczujcie, bo zima i w takim mini nie za fajnie - a nie od razu z
      zarzutami!! Co za brak zrozumienia polskich realiów!!!
      :))))
      • charade Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 14:03
        Przecież to kolejna durna prowokacja, jakich tu cała masa na forum. Przestańcie
        ludzie się emocjonować jakimś osobnikiem, który równie dobrze może być tak
        lubianą przez Was Brzoskwineczką... :>
        • doroszka Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 14:39
          charade napisała:

> Przecież to kolejna durna prowokacja, jakich tu cała masa na forum.
          Przestańcie
          >
          > ludzie się emocjonować jakimś osobnikiem, który równie dobrze może być tak
          > lubianą przez Was Brzoskwineczką... :>

charade, a kto się tu emocjonuje - toż to raczej wyrażanie własnych poglądów
          przy jednoczesnym "robieniu sobie jajec" :)))))

• charade Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 18:38
            Wiem Doroszka, że Twoja wypowiedź była w pełni jajcarna, ale są tu tacy, którym
            takie teksty psują krew :)
    • pies.na.baby Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 14:08
      Moja żona ma powyżej 26 lat, nie ma "perfekt" nóg i jak jej się będzie
      podobało, to będzie nosiła mini. Nikt ci się nie każe gapić, zresztą chyba nie
      zasługujesz.

pozdrawiam wszystkie Panie i ich nogi
    • Gość: Sam Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.va.client2.attbi.com 15.11.03, 16:11
      Kazmirz, ty sie lepiej czep własnej baby.
      Oglądaj jej nogi, zamiast na ulicach gapić się na inne kobiety. Jakbyś
      poświęcił swojej (Naomi) tyle czasu co spędzasz na gapiostwie, to i
      społeczeństwo odniosłoby z tego jakiś pożytek. Nie trzeba byłoby czytać takich
      wnikliwych (twych) przemyśleń.
      A co do nóg to się mylisz. Ludziska mają różne gusta. Jeden woli chude. Jeden
      bardziej umięśnione. A wiek też niewiele ma do tego.
      Z takimi poglądami radzę spojrzeć do lustra a później w dół. Twoja facjata i
      inne części niedoskonałej powłoki mogą u niektórych powodować odruchy wymiotne.
      Przyjdzie ci resztę życia spędzić w sądach.
      Sam to wiem.
    • mulmulka Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 17:32
      czy ty czasem nie jesteś zakompleksiony w swoich not-perfect niektorych
      częściach ciała?
    • conejito Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 15.11.03, 18:38
      O ile mi wiadomo Naomi juz dawno temu skończyła 24 lata...
      • Gość: niezalog Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 16.11.03, 12:27
        conejito napisała:

> O ile mi wiadomo Naomi juz dawno temu skończyła 24 lata...

;-)))
        To prawda. A poza tym nogi ma właśnie krzywe (czegóż to nie zrobi odpowiednie
        oświetlenie i ujęcie...).
        • Gość: verte Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:51
          Gość portalu: niezalog napisał(a):

> To prawda. A poza tym nogi ma właśnie krzywe (czegóż to nie zrobi odpowiednie
          > oświetlenie i ujęcie...).

Fakt.I w ogóle jest pakudną raszplą tak jak te na forum(nie mówię że wszystkie).
          Po prostu telewizja czyni cuda.Ona w ogóle tak nie wygląda jak wygląda.Wszystko
          to oświetlenie,montaż komputerowy itp.Bo to w sumie brzydula jest.
      • uptowngirl Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 18.11.03, 17:38
        no prawie 10 lat temu a bezczelne stare babsko psuje nam widoki swoimi golymi
        nogami-proponuje azeby kazmirz wystosowal do niej list otwarty z o zaslonieciu
        starego ciala opatrzony klauzula natychmiastowego wykonania:-)
        I dunno what are you livin'4?
    • Gość: Mrufka Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 15.11.03, 22:31
      Ja tam nie lubie miniowek. Nie lubie w takim samym stopniu jak dlugich spodni.
      Swoje nogi pokazuje w krotkich romantycznych sukienkach, spodniczkach i
      krotkich spodenkach. Na balety(wielkie wyjscia w/g mojej babci Kazimiery ;)
      zakladam najchetniej sukienki czesciowo przezroczyste, albo o dlugosci do
      kostek, ale za to z odwaznym rozcieciem, ha!:) Czasem szyje sobie sama.
      Nie sztuka pokazac wszystko. Sztuka tak niepokazac aby pokazac :)
    • astrit do fadetów - nie macie figury Bruce'a Willysa to 16.11.03, 02:38
      Grubi, z bladymi, włochatymi girami - niech nie zakładają krótkich
      spodenek.... Ci z wielgaśnym mięśniem piwnym - DO PIWNICY! A poza tym - myjcie
      się i używajcie dezodorantów i pasty do zębów. Najbardziej mnie śmieszy, jak
      facet, któremu bardzo bardzo daleko do przyzwoitego wyglądu krytykuje każdą
      zauważoną kobietę. Albo to ciężkie kompleksy albo kompletna głupota...
      Najpierw sami popatrzcie w lustro.
      • Gość: deszczwtwarz Re:Astrit - masz racje! z tym, że ja bym te... IP: *.lanet.wroc.pl 17.11.03, 00:35
        zalecenia skierował, również do kobiet. Nie zależnie od płci człowiek powinien
        stosować zasadę "znaj proporcjum" i nie wystawiać poczucia estetyki bliźnich na
        często drastyczne próby. Pozdrawiam świeżo ogolony acz z owłosionymi nogami.
      • kochanica29 Wodo- i mydłowstręt 17.11.03, 20:56
        tajemnicze schorzenie wielu facetów...
        Koledzy! Oszukano was! Od mycia nie schodzi skóra ani nie zmienia się jej kolor!
        Od mydła nie dostaje się alergii! Więc bez obawy!
    • pajdeczka Gazik 17.11.03, 08:35
      Zgadzam się z Tobą w jednym - odsłaniamy wysoko tylko zgrabne nogi. Co do wieku
      to ja znacznie podwyższam poprzeczkę - do 40tki, a co!
      A Two opis idealnych nóg pasuje jak ulał do moich:))))
      Pozdrawiam
    • kochanica29 Głupek jeden 17.11.03, 18:21
      gazimierz napisał:

>
      > Kobiety! Jezeli nie macie dlugich perfekt nog, to zakrywajcie!
      >
      > Perfekt noga: waska w kostce, pelniejsza w lydce i udo nie za chude/nie za
      > grube I na milosc Boska, zostawcie to mlodym dziewczatkom maks 24latkom.
      > Jest ogolna opinia ze ponad 26 lat mini jest niestosowne!
      >
      > ps - zdradze Wam - to ze faceci gapia sie na obnazone nogi nie swiadczy ze
      > wygladacie dobrze, tylko jest obnazone cialo. FAcet zawsze sie gapi na
      > kawalek mieska.
      Ja w ogóle kiecek nie noszę, ale moja mama ma 51 latek i chadza w mini, figurę
      ma taką, że z daleka wziąłbyś ją za siedemnastkę, głupku.
    • carminia Re: do miniowek - nie macie nog Naomi Campbell to 17.11.03, 18:43
      gazimierz napisał:

> nie macie nog Naomi Campbell to zakrywajcie!

Takich śmierdzących jak Naomi Campbell? Ponoć modelka ta cuchnie niesamowicie,
      ma ohydny pot. Śmiem więc mniemać, że i na nogach pachnie podobnie.
      Jesteś ograniczony. Mam prawie 40-tkę i noszę wyłącznie miniówy. Nie chwalę
      się, ale nogi mam idealne, Naomi mogłaby mi pozazdrościć! I pachną!
    • kochanica29 A najlepsi są ci, co latem, w upały... 17.11.03, 20:57
      zadzierają T-shirty i demonstruja brzuchy piwne.
      Turpiści, czy co?
    • ariel23 Nie wiedzialam ze Naomi ma mniej niz 24 lata! 18.11.03, 17:48
    • kochanica29 Kolega bedzie sprawdzał dowody osobiste? 18.11.03, 18:33
      Jak któraś ma do 24 - fajnie, jak 24-26 - upomnienie, a jak powyzej, to co?
      Chłosta publiczna czy przymusowe przebranie się w stary worek?
      Kolego, masz w domu lustro?
      Używasz mydła i wody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka