Gość: wniebowzieta IP: 198.189.227.* 17.11.03, 16:23 Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna choc raz sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.ath.spark.net.gr 17.11.03, 16:25 Tez tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 17:00 o kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Przespalam sie z kobieta 19.11.03, 21:07 Gość portalu: renia napisał(a): > Tez tak uwazam. czyzby bylo nas (bi) wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.ath.spark.net.gr 19.11.03, 21:22 Nie uwazam, zebym byla bi. Jestem , co najmniej w 90% hetero. Kobiety podobaja mi sie jako kompozycja ksztaltow, smakow, zapachow, uwazam, ze piekny mezczyzna jest jednak brzydszy od rownie pieknej kobiety. Spalam kilka razy z kobietami - przyjaciolkami. Nie doszlo do konkretnego seksu, ale calowanie z kobieta to odjazd :)) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 13:08 a ja tam wolę sypiać z facetami a już zwłaszcza z moim. Nie znam większej przyjemności.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 17:17 W pełni popieram. Uwazam, ze sex z kobieta jest super, chociaz zrobilam to tylko dwa razy w zyciu. Wiekszosc kobiet jest bi tylko sie do tego nie przyznaja. Niestety nie znam kobiet ktore mialyby ochote na sex z gruga kobieta (oprócz les). Czyzby jest nas wiec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:04 ja też bym chciała!!! ale nie wiem gdzie taką, która podzieli moje chęci znaleźć. chyba odwagi mi brak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 17:04 Gość portalu: wniebowzieta napisał(a): > Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna > choc raz sprobowac. Tylko raz? Ja sypiam regularnie raz w miesiacu jak moja kolezanka studentka przyjezdza do mnie na ploty i zostaje na 2 dni.A z nami spi moja córeczka- w srodku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.03, 17:05 ..niedobrze mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta błee mnie jakoś nie ciągnie... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 17.11.03, 17:12 jestem skrajnie hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.acn.waw.pl 17.11.03, 17:39 Reklamujesz się? Niektóre kobiety bardzo mi się podobają ale nie na tyle, żeby z nimi sypiać. Preferuję mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 17:44 poprostu bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triska Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 17.11.03, 18:16 Bo nie probowalas z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.r1 Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 18:33 Gość portalu: wniebowzieta napisał(a): > Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna > choc raz sprobowac. wniebowzieta, zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Ja sprobowalam i bylo ciekawie. Ale dzieki temu juz nie mam watpliwosci. Jestem hetero! Dlatego polecam, idzcie za naszym przykladem:) Pozdrawiam. Gosik Odpowiedz Link Zgłoś
carminia Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 18:36 Gość portalu: wniebowzieta napisał(a): > Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna > choc raz sprobowac. Taaa, ale nie "przesypiać się", jak to nazywasz. Kochać się z kobietą, lizać, pieprzyć, pieścić, ale nie SPAĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 19:22 Tyle pieknych kobiet widzialam i jakos sie nie moge zmusic... Chyba nie mam ochoty... Moge, czy zostane zdyskryminowana jako homofob? Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 19:26 Calkowicie Cie rozumiem... Ze mna jest tak samo... Piekno, powab, delikatnosc, inteligencja, ladna polszczyzna i co? I nic.... Chyba nie da sie zmienic uwarunkowan genetycznych, ale przynajmniej wiadomo na czym sie stoi...:) Z tego miejsca (komputerowego) pomachalam wlasnie reka do mojego meza, ktory czyta akurat ksiazke i wola na kieliszek martini. Za chwile sie skusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
onio Re: Przespalam sie z kobieta 18.11.03, 07:42 PIEPRZENIE SIĘ Z KOBIETĄ JEST JAK MĘŻCZYZNA Z MĘŻCZYZNĄ OBŻYDLIWE , LESBY DO PSYCHIATRY LECZYĆ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
man4you Zgadzam się ja też wole kobiety!!!:)) 18.11.03, 09:00 Polecam wszystkim ostatnio poraz kolejny przespałem się z kobietą i było rewelacyjnie gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mam jeszcze lepiej. 19.11.03, 15:23 melinek napisał: > Sypiam z dwoma facetami naraz. > ;)) > a ja z dzieckiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Mam jeszcze lepiej. IP: *.mysiar.net / 192.168.1.* 19.11.03, 19:41 Z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Mam jeszcze lepiej. 19.11.03, 22:48 Sa tez tacy, co spia nawet z psem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abubi Re: Mam jeszcze lepiej. IP: *.chello.pl 19.11.03, 22:55 Ja sypiam z psem :) Powiem więcej z suczką. Codziennie rano lizanie po nosie :) Co prawda jednostronne ale zawsze. Czy to już zboczenie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mrorgazm Re: Przespalam sie z kobieta 20.11.03, 08:55 A ja drogie panie przespałem się z facetem... No i co tu dużo mówić, po prostu ona mi nie da tego co on i na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wniebowzieta Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 20.11.03, 20:57 No i pieknie! Gdyby wszyscy byli bi, zycie byloby piekniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Przespalam sie z kobieta 20.11.03, 21:52 a co ci da facet, czego nie da ci kobieta i na odwrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wniebowzieta Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 21.11.03, 00:28 Jest zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś