Gość: ola IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.11.03, 14:49 pomocy mój facet non stop oglada gołe dupy w internecie jak go oduczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bee Re: gołe dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:56 nie martw sie , znudzi mu sie...znam to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: gołe dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:57 załóż mu hasło na kompa to zawsze działa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: gołe dupy IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.11.03, 14:59 ma hasło swoje ale ja je znam a znudzi mu sie kiedy jak to tyle trwa nie perzeszkadza wam to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: gołe dupy IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.11.03, 14:59 ma hasło swoje ale ja je znam a znudzi mu sie kiedy jak to tyle trwa nie perzeszkadza wam to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: POKAŻ MU SWOJĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:18 abstrahując od wątku; Marta, ależ to było błyskotliwe.... Powaliłaś mnie... OLa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: POKAŻ MU SWOJĄ IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 18.11.03, 16:05 mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: POKAŻ MU SWOJĄ 18.11.03, 16:36 No, no. Zastanawiałam się tylko, kto pierwszy na tę złotą myśl wpadnie. Gratuluję priorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaspokojony Nie zaspakajsz go odpowiednio. IP: *.dialsprint.net 18.11.03, 23:56 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Nie zaspakajsz go odpowiednio. IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 00:01 Ty z IP dialsprint zaspokojony?! Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosad Re: gołe dupy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:09 To się nazywa erotomania, ciągły niedosyt, nieustanna potrzeba nowych doznań,niezaspokojone pragnienia, fantazje etc. większość z nas to ma wpisane w genach, z reklamacją można się zwrócić co najwyżej do Stwórcy naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: gołe dupy IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.11.03, 15:17 szkoda może gdybym nie była taką zazdrosica to byłoby inaczej... a tak rzeczywiscie chyba tylko reklamacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosad Re: gołe dupy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:27 Oliwia, ale o co tu być zazdrosną, o ten kawałem mięska, my to już tak mamy,że potrafimy odzielać sex od miłości prawdziwej, albo przynajmniej tak nam się wydaje.Twój chłop trochę sobie popatrzy, pofantazjuje,nasyci swe ślipia a potem i tak na Ciebie wskoczy, zamknie oczy i będzie sobie wyobrażał, że ma pod sobą Pamelę albo jakąś inna Sandrę Bulloc czy jak jej tam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: gołe dupy 18.11.03, 16:10 Gość portalu: ola napisał(a): > pomocy mój facet non stop oglada gołe dupy w internecie jak go oduczyc? Nie możesz go oduczyć, możesz najwyżej odwrócić jego uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gołe dupy IP: *.chello.pl 18.11.03, 16:16 Nie wiem gdzie to czytalam, ale przypomina mi sie pewna historia. Facet siedzial wlasnie na takich stronkach non stop. Wkurzona partnerka wydrukowala zdjecia z kompa, polozyla te zdjecia na lozku z napisem:"Dzisiaj one z Toba spia", czy cos w tym stylu. Nie pamietam, czy facet sie opamietal;). Mozna posunac sie o krok dalej i zawiesic te zdjecia w lazience na pralce ) dzisiaj one piora), albo w kuchni (dzis robia sniadanie). Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: gołe dupy 18.11.03, 16:58 Gość portalu: ola napisał(a): > pomocy mój facet non stop oglada gołe dupy w internecie jak go oduczyc? a poza tym wszystko w porzadku? jesli tak, to sie nie przejmuj. a moze niech tobie porobi jakies fajne erotyczne zdjecia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gołe dupy 18.11.03, 18:00 Moj oglada gole dupy i gole cycki i gole pipki tez i jakos mi to nie przeszkadza. Wystraszylabym sie gdyby ogladal gole penisy. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: gołe dupy 18.11.03, 18:27 anahella napisała: > Wystraszylabym sie gdyby ogladal gole penisy. Zgroza. To on u Ciebie do ubikacji nie chadza, że tak nigdy gołego penisa na oczy nie oglądał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gołe dupy 18.11.03, 23:52 l2m napisała: > Zgroza. To on u Ciebie do ubikacji nie chadza, że tak nigdy gołego penisa na > oczy nie oglądał? ;-) Co tam ubikacja - zgodnie z tendencja panujaca na forum modnie jest odlac sie do zlewozmywaka;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax4 Re: gołe dupy IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 00:06 ja tez czasem sikam do zlewozmywaka !!!, nigdy w domu, pracy i u dobrych znajomych zwykle pod wplywem alkoholu, pzdr po dluuuuuugiej przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gołe dupy 19.11.03, 00:08 Gość portalu: ax4 napisał(a): > ja tez czasem sikam do zlewozmywaka !!!, nigdy w domu, pracy i u dobrych > znajomych zwykle pod wplywem alkoholu, pzdr po dluuuuuugiej przerwie o rety! a gdzie Ty byles jak Ciebie nie bylo!!!! Te miecze to jednak byly swietlne a nie laserowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax4 Re: gołe dupy IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 00:19 na ten numer sie nie nabiore, myslisz ze kiedy wznawia sie korespondencje po dluzszej przerwie to wypada byc milym i serdecznym, chcesz wykorzystac moje dobre maniery i postawic mnie przed faktem dokonanym, nic z tego !!!!! miecze BYLY i SA BEZCZELNIE LASEROWE !!!!! pozatym idzie zima, depresja, trzeba zaczerpnac troche "pagorkow lesnych, lak zielonych" na ojczystym internecie Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: gołe dupy 19.11.03, 00:02 Jaki Twoj?Ty podobno siostra zakonna jestes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gołe dupy 19.11.03, 00:10 _angel_ napisała: > Jaki Twoj?Ty podobno siostra zakonna jestes:-) Siostra zakonna, ktora pomiedzy modlitwa a modlitwa robi horoskopy;) Choc tak powaznie to wlasnie sobie uzmyslowilam ze uzylam czasu teraznieszego - co siedzi w glowie trudno wytrzepac:( Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini jesli Cie zdradza wirtualnie, to 18.11.03, 18:29 zacznij go zdradzac realnie. Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: gołe dupy 19.11.03, 13:52 Gość portalu: ola napisał(a): > pomocy mój facet non stop oglada gołe dupy w internecie jak go oduczyc? Zacznij innym pokazywac swoja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton A może spróbuj tędy... IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 14:12 www.pureintimacy.org/ Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: A może spróbuj tędy... IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.11.03, 18:38 dzieki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś