atlantis75 20.11.03, 15:03 Czy twoja Pajdokracja jeszcze żyje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atlantis75 Poszło nie tam gdzie trzeba... pyt. jest do Paj 20.11.03, 15:04 atlantis75 napisała: > Czy twoja Pajdokracja jeszcze żyje? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pytanie 20.11.03, 15:05 atlantis75 napisała: > Czy twoja Pajdokracja jeszcze żyje? > > zapytaj Aguszak Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Pytanie 20.11.03, 15:09 pajdeczka napisała: > zapytaj Aguszak Przekazałaś jej pałeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pytanie 20.11.03, 15:24 atlantis75 napisała: > pajdeczka napisała: > > > zapytaj Aguszak > > Przekazałaś jej pałeczkę? Nic mi nie przekazywała, a tym bardziej pałeczki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pytanie 20.11.03, 15:23 pajdeczka napisała: > atlantis75 napisała: > > > Czy twoja Pajdokracja jeszcze żyje? > > > > > zapytaj Aguszak A dlaczego mnie? Zaglądam tam czasem, ale nic specjalnego się nie dzieje... Istnieje, w każdym razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Aga... 20.11.03, 15:27 aguszak napisała: > A dlaczego mnie? Zaglądam tam czasem, ale nic specjalnego się nie dzieje... > Istnieje, w każdym razie :) Nie zrozumiałaś o co Pajdzie chodziło? :D Chwyt, które łatwo rozszyfrować. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Atlantis 20.11.03, 15:29 nie zrozumiałam i zabij mnie, ale dalej nie rozumiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Atlantis 20.11.03, 15:33 aguszak napisała: > nie zrozumiałam i zabij mnie, ale dalej nie rozumiem... > :( Ona za mną nie przepada. Za to ze skrupulatnością godną podziwu śledzi wszystkie wątki. Właściwie to nic trudnego dopatrzyć się, że się polubiłyśmy :) Także w pozornie przebiegły sposób odpowiedziała na moje pytanie: Aguszak. Teraz już rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Atlantis 20.11.03, 15:39 atlantis75 napisała: > aguszak napisała: > > > nie zrozumiałam i zabij mnie, ale dalej nie rozumiem... > > :( > > Ona za mną nie przepada. Za to ze skrupulatnością godną podziwu śledzi wszystki > e wątki. > Właściwie to nic trudnego dopatrzyć się, że się polubiłyśmy :) Także w pozornie > przebiegły > sposób odpowiedziała na moje pytanie: Aguszak. > Teraz już rozumiesz? Nio... mnie czasem tak trzeba łopatologicznie wytłumaczyć niektóre ludzkie intencje, bo zawsze naiwnie wszystko biorę za dobrą monetę... Tylko nie rozumiem, co to Pajdę może... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Atlantis 20.11.03, 15:56 aguszak napisała: > atlantis75 napisała: > > > aguszak napisała: > > > > > nie zrozumiałam i zabij mnie, ale dalej nie rozumiem... > > > :( > > > > Ona za mną nie przepada. Za to ze skrupulatnością godną podziwu śledzi > wszystki > > e wątki. > > Właściwie to nic trudnego dopatrzyć się, że się polubiłyśmy :) Także w > pozornie > > przebiegły > > sposób odpowiedziała na moje pytanie: Aguszak. > > Teraz już rozumiesz? > > Nio... mnie czasem tak trzeba łopatologicznie wytłumaczyć niektóre ludzkie > intencje, bo zawsze naiwnie wszystko biorę za dobrą monetę... > Tylko nie rozumiem, co to Pajdę może... Aga, a ja zazdroszę ludziom czasami tej naiwności, która pozwala im wierzyć, że wszyscy mają czyste intencje i dobre zamiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Atlantis 20.11.03, 15:58 atlantis75 napisała: > Aga, a ja zazdroszę ludziom czasami tej naiwności, która pozwala im wierzyć, że > > wszyscy mają czyste intencje i dobre zamiary :) Czsem nie ma czego zazdrościć, bo niektórym taki rodzaj naiwności kojarzy się z brakiem zaradności życiowej, albo co gorsza z głupotą. Tymczasem, moje niebadane przez żadne testy, IQ ma się całkiem nieźle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 15:22 Żyje, ma się dobrze i ostatnio nawet rozmnaża :))) Odpowiedz Link Zgłoś