jan_hus_na_stosie 09.03.09, 00:25 Pytanie do Pań :) Proszę o szczere odpowiedzi, bez głupich komentarzy. No dobra, mogą być też głupie komentarze pod warunkiem, że będę zawierały odpowiedź na pytanie zawarte w tytule ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26 TAK rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:20 Może nie jest super przystojniakiem, ale jest moim ulubionym aktorem. Uwielbiam GO. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26 a co jesteś do niego podobny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:28 odpowiedz na pytanie lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:29 jak dla mnie za stary :) z 10 lat temu to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:31 lacido napisała: > jak dla mnie za stary :) > z 10 lat temu to ok :) To się nazywa dyplomatyczna odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:32 sugerujesz jakieś wyrachowanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:37 lacido napisała: > sugerujesz jakieś wyrachowanie? :) sugeruję dyplomatyczną odpowiedź :) Nie znam Cię osobiście, więc trudno mi oceniać takie rzeczy, choć w niemal każdej kobiecie jest jakaś odrobina wyrachowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:39 skoro w każdej jest choć odrobina, to nawet nie sugerujesz tylko stwierdzasz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:42 lacido napisała: > skoro w każdej jest choć odrobina, to nawet nie sugerujesz tylko stwierdzasz ;/ widocznie te niewyrachowane omijają mnie szerokim łukiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:44 e tam, może ich nie dostrzegasz :) (podobnie jak ja tych normalnych mężczyzn, którzy podobno istnieją) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:50 lacido napisała: > e tam, może ich nie dostrzegasz też ciągle się łudzę taką nadzieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:51 przestań się łudzić tylko odwiedź okulistę dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:55 lacido napisała: > przestań się łudzić tylko odwiedź okulistę > dobranoc jasne... bo świat jaki widzę wokół siebie jest całkiem inny niż mi się zdaje a ja mam jedynie urojenia lub po prostu jestem ślepy... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:42 jan_hus_na_stosie napisał: > jasne... bo świat jaki widzę wokół siebie jest całkiem inny niż mi się zdaje a ja mam jedynie urojenia lub po prostu jestem ślepy... ooo widzisz :) coś w tym może być ;) miłego tygodnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 14:34 lacido napisała: > miłego tygodnia życzę :) Dzięki i wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:46 > widocznie te niewyrachowane omijają mnie szerokim łukiem :/ Noooo nie następny pokrzywdzony... :P Ach te baby, jakież one są straszne i interesowne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:49 kitek_maly napisała: > Noooo nie następny pokrzywdzony... :P > Ach te baby, jakież one są straszne i interesowne. :P No pewnie, to nie wiedziałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla TAAAK... 09.03.09, 20:17 Jeden z moich ulubionych, pod względem wyglądu, aktorów Odpowiedz Link Zgłoś
fancypacket Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 20:22 tak, ładny, ale nie za ładny, przystojny, ale może bardziej seksowny... Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_basia Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 23:57 tak Tak TAK! jest przystojny i uważam że jest dobrym aktorem chociaż do de Niro jeszcze mu trochę brakuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
psc0 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26 Nie jest przystojny jak dla mnie, ale co to dzisiaj się tutaj jakiś ranking odbywa na najprzystojniejszych aktorów? czy jesteś podobny do Deep'a i dlatego chcesz wiedzieć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:27 nie jestem podobny, ale dzięki za odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuleczek26 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:55 jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo TAK 09.03.09, 00:27 Tak. A w Piratach z Karaibów Johnny i Orli to bardzo przystojny duet. A w Czekoladzie... chyba mój ukochany. No, i mógłby się ubrać w worek po kartoflach i byłby cudny :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:35 nie... zdecydowanie nie moze i czasem bywa ładniutki..ale do przystojnosci mu daleko Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:36 jan, tego głosu nie licz, ona zawsze na przekór :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: TAK 09.03.09, 00:40 Ło jezu, nie oszukuj. :D Bo ja też zaraz uruchomię posiłki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
na_valonka Re: TAK 09.03.09, 00:43 Ja tylko chciałam Tygrysia zrównoważyć :) Bo ona zawsze na przekór. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: TAK 09.03.09, 00:43 kitek_maly napisała: > Bo ja też zaraz uruchomię posiłki. ;) ej! to nie fair! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: NIE 09.03.09, 01:00 on ma pewien intrygujacy sposob bycia... spojrzenia ale fizycznie nie jest specialny w niczym... i to pokazuje najlepiej,ze atrakcyjnosc to nie wyglad jeszcze bardziej fenomalnalny pod tym wzgledem jest...a raczej byl.. Jack Nicholson ... brzydal za ktorym ganialy kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: NIE 09.03.09, 01:07 Jak dla mnie spojrzenie Deppa jest takie... cielęce ;). Nicholson też nigdy mnie nie pociągał, ale już prędzej mi zrozumieć fascynację nim niż mdłym i wymoczkowatym Deppem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: NIE 09.03.09, 01:18 po "Locie nad kukulczym gniazdem" mialam zawsze usmiech Mona Lisy na mysl,ze tez moglabym byc "molestowana" przez Nicholsona z tego filmu;] Strasznie podobal mi sie De Niro z "Taksowkarza" i doszla do wniosku,ze jestem nienormalna i pociagaja mnie psychopaci ;] a Deppowi trzeba przyznac,ze zazwyczaj gral role, ktore nie epatowaly seksem... nie gral cicha... w zasadzie nawet nie ma warunkow fizycznych i charakterologicznych, zeby takowych grac no w "Rozpustniku" byl ciachowaty, ale to chyba dlatego,ze ja lubie rozpustnych zbojow-psychopatow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aatha Re: NIE 09.03.09, 20:22 de Niro gral psychopate w przyladku strachy, ale w taksowkarzu chyba nie? w obu De Niro jest swietny. Klasa Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: NIE 09.03.09, 13:48 > atrakcyjnosc to nie wyglad Powiedziałabym, że atrakcyjnosć to nie tylko wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca TAK! 09.03.09, 01:48 Jest piekielnie przystojny :D I do tego genialny w każdej roli :) Ehhh rogata dusza i cygańskie spojrzenie, i mimo ,że wąsów nie znoszę to jemu wybaczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 08:22 Nie. I krotki jest na dodatek. Bywa przystojny w niektorych rolach. Ale to zludzenie telewizyjne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 08:58 W porównaniu ze mną, ..... bardzo jest:O :O Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:16 Tak:) Dokladnie moj typ. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:22 mi się on myli z tym od angeliny, nigdy nie wiem który jest który, czy oni są wogóle do siebie podobni ? jeden z nich mi się podoba ale ktory to nie mam pojęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:48 Ten od Angeliny ma szympansią szczękę i obleśne wąsiki, więc na pewno podoba ci się Depp. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:40 Tak, ale to nie jest taka przystojność, która podoba sie każdemu lub prawie każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:42 tak, tak, tak. Njabardziej mi się podobał w takim filmie o zabijanych prostutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:44 "From Hell" zdaje sie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:47 a nie wiem, czy to ten tytuł, bo ja to zawsze dziesięć filmów na raz oglądam i nie od początku; i jeszcze w tym filmie: Jeździec bez głowy, mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:49 A nie Rozpustnik? Czy to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:52 A Rozpustnika nie widziałam, "From Hell" to chyba po polskiemu "Z piekła rodem". Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 10:39 A bo z tymi tłumaczeniami tytułów to nigdy nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 10:48 Janie...przystojnym,to on nie moze byc(jest niskiego wzrostu),twarz ma za to bardzo ciekawa . Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:49 Właśnie nie wiem, skąd się to bierze, że przystojny facet = wysoki facet. Moja mama ma identyczne podejście, wskutek czego za przystojnego uważa jednego z moich kuzynów, który na to miano nie zasługuje w ogóle. Przystojność to nie kwestia wzrostu, przykładem jest Gael Garcia Bernal chociażby. I Depp właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:53 Ja też gustuje w wysokich facetach (no, powiedzmy średniego wzrostu, taki od 175 cm też przejdzie), ale sam wzrost przystojnym nie czyni, zgadzam sie. A Depp ma chyba 180 cm, a dla mnie od 180 zaczyna sie wysoki wzrost.:) Z kolei taki Banderas - 175 cm - a w Desperado seksapil z niego emanuje. I też sie spotkałam z zachwytami nad brzydalami 195 cm bo taaacy wysocy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:56 > I też sie spotkałam z zachwytami nad brzydalami 195 cm bo taaacy > wysocy.:) Atawizm? Duży = silny = będzie przynosił dużo mięsa do domu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:46 Chyba bardziej coś na zasadzie, że dziewczyna z bardzo dużym biustem zostanie uznana za seksowną ze względu na rozmiar biustu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 10.03.09, 05:53 Lisssa.valo,mamusia ma racje!Przystojny mezczyzna=wysoki mezczyzna (tak bylo,jest i bedzie). Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 10.03.09, 11:46 Tak, tylko kiedyś - przy starych dowodach - wysoki to był już powyżej 175 cm. I nie "mamusia", tylko "mama". Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:41 Jak dla mnie, po tysiąkroć tak :) Wszytskie jego filmy ( poza kilkoma pozycjami zaledwie ;) ) mam i znam na pamięć:) I ubóstwiam go w absolutnie każdej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mass Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:48 Bywa przystojny. Za to zawsze jest sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:35 kiedys wydawal mi sie bardziej przystojny niz obecnie:-) ale bardziej jest niz nie jest:D na minus (w moich oczach): zwiazek swego czasu z Kate Moss. ogolnie wydaje sie byc w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 21:13 tak, nie tylko przystojny ale i nieziemsko seksowny Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.kobieta NIE JEST 09.03.09, 23:58 nie jest przystojny, jest wymoczkowaty, spojrzenie ma bez wyrazu, nie jest męski Odpowiedz Link Zgłoś