Dodaj do ulubionych

czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny?

09.03.09, 00:25
Pytanie do Pań :)

Proszę o szczere odpowiedzi, bez głupich komentarzy. No dobra, mogą być też
głupie komentarze pod warunkiem, że będę zawierały odpowiedź na pytanie
zawarte w tytule ;)
Obserwuj wątek
    • wanilinowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26
      TAK

rotfl
      • iwonesik Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:20
        Może nie jest super przystojniakiem, ale jest moim ulubionym
        aktorem. Uwielbiam GO.
    • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26
      a co jesteś do niego podobny? ;)
      • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:28
        odpowiedz na pytanie lepiej ;)
        • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:29
          jak dla mnie za stary :)
          z 10 lat temu to ok :)
          • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:31
            lacido napisała:

> jak dla mnie za stary :)
            > z 10 lat temu to ok :)

To się nazywa dyplomatyczna odpowiedź ;)
            • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:32
              sugerujesz jakieś wyrachowanie? :)
              • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:37
                lacido napisała:

> sugerujesz jakieś wyrachowanie? :)

sugeruję dyplomatyczną odpowiedź :) Nie znam Cię osobiście, więc trudno mi
                oceniać takie rzeczy, choć w niemal każdej kobiecie jest jakaś odrobina
                wyrachowania ;)
                • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:39
                  skoro w każdej jest choć odrobina, to nawet nie sugerujesz tylko stwierdzasz ;/
                  • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:42
                    lacido napisała:

> skoro w każdej jest choć odrobina, to nawet nie sugerujesz tylko stwierdzasz ;/

widocznie te niewyrachowane omijają mnie szerokim łukiem :/
                    • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:44
                      e tam, może ich nie dostrzegasz :) (podobnie jak ja tych normalnych mężczyzn,
                      którzy podobno istnieją)
                      • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:50
                        lacido napisała:

> e tam, może ich nie dostrzegasz

też ciągle się łudzę taką nadzieją :)
                        • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:51
                          przestań się łudzić tylko odwiedź okulistę
                          dobranoc
                          • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:55
                            lacido napisała:

> przestań się łudzić tylko odwiedź okulistę
                            > dobranoc

jasne... bo świat jaki widzę wokół siebie jest całkiem inny niż mi się zdaje a
                            ja mam jedynie urojenia lub po prostu jestem ślepy...

dobranoc
                            • lacido Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:42
                              jan_hus_na_stosie napisał:

> jasne... bo świat jaki widzę wokół siebie jest całkiem inny niż mi się zdaje a
                              ja mam jedynie urojenia lub po prostu jestem ślepy...

ooo widzisz :) coś w tym może być ;)
                              miłego tygodnia życzę :)
                              • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 14:34
                                lacido napisała:

> miłego tygodnia życzę :)

Dzięki i wzajemnie :)
                    • kitek_maly Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:46

> widocznie te niewyrachowane omijają mnie szerokim łukiem :/

Noooo nie następny pokrzywdzony... :P
                      Ach te baby, jakież one są straszne i interesowne. :P
                      • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:49
                        kitek_maly napisała:

> Noooo nie następny pokrzywdzony... :P
                        > Ach te baby, jakież one są straszne i interesowne. :P

No pewnie, to nie wiedziałaś? ;)
      • delayla TAAAK... 09.03.09, 20:17
        Jeden z moich ulubionych, pod względem wyglądu, aktorów
      • fancypacket Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 20:22
        tak, ładny, ale nie za ładny, przystojny, ale może bardziej seksowny...
      • muza24 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 21:47
        tak
      • poprostu_basia Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 23:57
        tak Tak TAK! jest przystojny i uważam że jest dobrym aktorem chociaż do de Niro
        jeszcze mu trochę brakuje;)
    • psc0 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:26
      Nie jest przystojny jak dla mnie, ale co to dzisiaj się tutaj jakiś ranking
      odbywa na najprzystojniejszych aktorów? czy jesteś podobny do Deep'a i dlatego
      chcesz wiedzieć?;)
      • jan_hus_na_stosie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:27
        nie jestem podobny, ale dzięki za odpowiedź ;)
      • kasiuleczek26 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:55
        jest piękny
    • kitek_maly TAK :P 09.03.09, 00:27

• jan_hus_na_stosie Re: TAK :P 09.03.09, 00:29
        zdrajczyni ;)
    • liisa.valo TAK 09.03.09, 00:27
      Tak. A w Piratach z Karaibów Johnny i Orli to bardzo przystojny duet. A w
      Czekoladzie... chyba mój ukochany. No, i mógłby się ubrać w worek po kartoflach
      i byłby cudny :)
    • tygrysio_misio Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:35
      nie... zdecydowanie nie

moze i czasem bywa ładniutki..ale do przystojnosci mu daleko
      • wanilinowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 00:36
        jan, tego głosu nie licz, ona zawsze na przekór :D
        • na_valonka TAK 09.03.09, 00:39
          TAK.
          • kitek_maly Re: TAK 09.03.09, 00:40

Ło jezu, nie oszukuj. :D
            Bo ja też zaraz uruchomię posiłki. ;)
            • na_valonka Re: TAK 09.03.09, 00:43
              Ja tylko chciałam Tygrysia zrównoważyć :) Bo ona zawsze na przekór.
            • jan_hus_na_stosie Re: TAK 09.03.09, 00:43
              kitek_maly napisała:

> Bo ja też zaraz uruchomię posiłki. ;)

ej! to nie fair! ;)
    • black-emissary NIE 09.03.09, 00:43
      Nie rozumiem fenomenu tego kolesia.
      • tygrysio_misio Re: NIE 09.03.09, 01:00
        on ma pewien intrygujacy sposob bycia... spojrzenia

ale fizycznie nie jest specialny w niczym... i to pokazuje najlepiej,ze
        atrakcyjnosc to nie wyglad

jeszcze bardziej fenomalnalny pod tym wzgledem jest...a raczej byl.. Jack
        Nicholson ... brzydal za ktorym ganialy kobiety
        • black-emissary Re: NIE 09.03.09, 01:07
          Jak dla mnie spojrzenie Deppa jest takie... cielęce ;).

Nicholson też nigdy mnie nie pociągał, ale już prędzej mi zrozumieć fascynację
          nim niż mdłym i wymoczkowatym Deppem.
          • tygrysio_misio Re: NIE 09.03.09, 01:18
            po "Locie nad kukulczym gniazdem" mialam zawsze usmiech Mona Lisy na mysl,ze tez
            moglabym byc "molestowana" przez Nicholsona z tego filmu;]

Strasznie podobal mi sie De Niro z "Taksowkarza" i doszla do wniosku,ze jestem
            nienormalna i pociagaja mnie psychopaci ;]

a Deppowi trzeba przyznac,ze zazwyczaj gral role, ktore nie epatowaly seksem...
            nie gral cicha... w zasadzie nawet nie ma warunkow fizycznych i
            charakterologicznych, zeby takowych grac

no w "Rozpustniku" byl ciachowaty, ale to chyba dlatego,ze ja lubie rozpustnych
            zbojow-psychopatow ;]
            • aatha Re: NIE 09.03.09, 20:22
              de Niro gral psychopate w przyladku strachy, ale w taksowkarzu chyba nie? w obu
              De Niro jest swietny. Klasa
        • july-july Re: NIE 09.03.09, 13:48
          > atrakcyjnosc to nie wyglad

Powiedziałabym, że atrakcyjnosć to nie tylko wygląd.
    • cookie_monsterzyca TAK! 09.03.09, 01:48
      Jest piekielnie przystojny :D I do tego genialny w każdej roli :)
      Ehhh rogata dusza i cygańskie spojrzenie, i mimo ,że wąsów nie znoszę to jemu wybaczam :)
    • ann_alice Tak! 09.03.09, 08:17
      Tak! Tak! Tak! :D
    • drie Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 08:22
      Nie. I krotki jest na dodatek.

Bywa przystojny w niektorych rolach. Ale to zludzenie telewizyjne ;)
    • jantoni.jajcorz Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 08:58
      W porównaniu ze mną, ..... bardzo jest:O :O
    • artemisia_gentileschi Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:16
      Tak:) Dokladnie moj typ.
    • tarantinka Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:22
      mi się on myli z tym od angeliny, nigdy nie wiem który jest który,
      czy oni są wogóle do siebie podobni ? jeden z nich mi się podoba ale
      ktory to nie mam pojęcia :D
      • liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:48
        Ten od Angeliny ma szympansią szczękę i obleśne wąsiki, więc na pewno podoba ci
        się Depp.
    • kichigai_ushi 3 razy TAK nt 09.03.09, 09:36
    • july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:40
      Tak, ale to nie jest taka przystojność, która podoba sie każdemu lub
      prawie każdemu.
    • alpepe Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:42
      tak, tak, tak. Njabardziej mi się podobał w takim filmie o zabijanych prostutkach.
      • july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:44
        "From Hell" zdaje sie.:)
        • alpepe Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:47
          a nie wiem, czy to ten tytuł, bo ja to zawsze dziesięć filmów na raz oglądam i
          nie od początku; i jeszcze w tym filmie: Jeździec bez głowy, mi się podobał.
        • liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:49
          A nie Rozpustnik? Czy to to samo?
          • july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 09:52
            A Rozpustnika nie widziałam, "From Hell" to chyba po polskiemu "Z
            piekła rodem".
            • liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 10:39
              A bo z tymi tłumaczeniami tytułów to nigdy nie wiadomo :)
              • cus27 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 10:48
                Janie...przystojnym,to on nie moze byc(jest niskiego wzrostu),twarz
                ma za to bardzo ciekawa .
                • liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:49
                  Właśnie nie wiem, skąd się to bierze, że przystojny facet = wysoki facet. Moja
                  mama ma identyczne podejście, wskutek czego za przystojnego uważa jednego z
                  moich kuzynów, który na to miano nie zasługuje w ogóle. Przystojność to nie
                  kwestia wzrostu, przykładem jest Gael Garcia Bernal chociażby. I Depp właśnie.
                  • july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:53
                    Ja też gustuje w wysokich facetach (no, powiedzmy średniego wzrostu,
                    taki od 175 cm też przejdzie), ale sam wzrost przystojnym nie czyni,
                    zgadzam sie. A Depp ma chyba 180 cm, a dla mnie od 180 zaczyna sie
                    wysoki wzrost.:) Z kolei taki Banderas - 175 cm - a w Desperado
                    seksapil z niego emanuje.
                    I też sie spotkałam z zachwytami nad brzydalami 195 cm bo taaacy
                    wysocy.:)
                    • kitek_maly Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 12:56

> I też sie spotkałam z zachwytami nad brzydalami 195 cm bo taaacy
                      > wysocy.:)

Atawizm? Duży = silny = będzie przynosił dużo mięsa do domu? ;)
                      • july-july Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:46
                        Chyba bardziej coś na zasadzie, że dziewczyna z bardzo dużym biustem
                        zostanie uznana za seksowną ze względu na rozmiar biustu.:)
                  • cus27 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 10.03.09, 05:53
                    Lisssa.valo,mamusia ma racje!Przystojny mezczyzna=wysoki mezczyzna
                    (tak bylo,jest i bedzie).
                    • liisa.valo Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 10.03.09, 11:46
                      Tak, tylko kiedyś - przy starych dowodach - wysoki to był już powyżej 175 cm.
                      I nie "mamusia", tylko "mama".
    • idasierpniowa28 Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:41
      Jak dla mnie, po tysiąkroć tak :) Wszytskie jego filmy ( poza
      kilkoma pozycjami zaledwie ;) ) mam i znam na pamięć:) I ubóstwiam
      go w absolutnie każdej roli.
    • miss_mass Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:48
      Bywa przystojny. Za to zawsze jest sexy.
    • powiewlata Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 11:51
      TAK
    • mallina Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 13:35
      kiedys wydawal mi sie bardziej przystojny niz obecnie:-)
      ale bardziej jest niz nie jest:D
      na minus (w moich oczach): zwiazek swego czasu z Kate Moss.
      ogolnie wydaje sie byc w porzadku
    • obywatelka_dziopkowa Re: czy uważasz, że Johnny Depp jest przystojny? 09.03.09, 21:13
      tak, nie tylko przystojny ale i nieziemsko seksowny
    • dobra.kobieta NIE JEST 09.03.09, 23:58
      nie jest przystojny, jest wymoczkowaty, spojrzenie ma bez wyrazu,
      nie jest męski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka