Gość: elka IP: *.icpnet.pl 28.11.03, 09:34 podzielcie się tekstami ,mnie juz brak wyobraźni,mogą byc erotyczne ,seksowne muszą być miłe:-)brzmiące dwuznacznie itd:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zofia Re: fajne smy-teksty IP: *.ds.uni.wroc.pl 28.11.03, 09:39 pozdrawiają dwie zofije z których jedna sie nie myje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: fajne smy-teksty IP: *.acn.waw.pl 28.11.03, 10:55 Chciałabym wślizgnąć Ci się do łóżka, leżeć tam z Tobą gorąca, rozpalona, doprowadzić Cię do siódmych potów... Twoja grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winicjusz Re: fajne smy-teksty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:42 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Chciałabym wślizgnąć Ci się do łóżka, leżeć tam z Tobą gorąca, rozpalona, > doprowadzić Cię do siódmych potów... Twoja grypa. I to Ty mi zarzuciłaś,że zapodaje na forum jakieś stare kawałki. Toż toto jest starsze od węgla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: fajne smy-teksty IP: *.acn.waw.pl 28.11.03, 11:49 To nie ja to mała. Wiem, że to stare, polecałabym wejście na forum humorum tam jest długaśny wątek o sms-ach. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: fajne smy-teksty 28.11.03, 11:17 W nocy nachodzisz mnie w lozku. Napastujesz moje cialo. Wyszukujesz jego ulubiona czesc. Zaczynasz ssac, ssac... Pier****** komar! Tu kontrola snu. Spisz dobrze? Nie jest Ci zimno? Nie snia Ci sie koszmary? Ok - spij dalej. Za godzine znow to skontrolujemy. Stale o Tobie mysle. Chce znow uslyszec Twoje sapanie, poczuc mieciutki jezyczek. Kiedy patrze na Twoje zdjecie, to tesknie za Toba. LASSIE WROC! Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: fajne smy-teksty 28.11.03, 11:28 ... całuję tam gdzie lubisz najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś