Dodaj do ulubionych

zauroczenie

09.04.09, 22:44
Zauroczyłem się ostatnio w dziewczynie z równoległej grupy na moim kierunku. Problem w tym ze raczej ona mnie zbytnio nie zna, nie zwraca uwagi, nie mamy raczej wspólnie zajęc i ciężko wogóle coś zacząc. Ja na dodatek nie jestem typem podrywacza i mega pewnego siebie siebie faceta w tych kwestiach, który potrafiłby prosto z mostu powiedziec jej co mysli. Jak to zacząc? Macie dziewczyny jakis pomysł albo podpowiedz?
z góry dzieki i pozdrowionka:)
Obserwuj wątek
    • shimamoto_san Re: zauroczenie 09.04.09, 22:51
      A wspólne wykłady? :) Albo może pomyśl o organizacji imprezy integracyjnej dla
      całego kierunku.
    • amira43 Re: zauroczenie 09.04.09, 23:16
      zapytaj ,o jakis wykład i notatki...;-DD
      a na pewno,nie mow od razu ,co o niej myslisz:-)
      • marrr80 Re: zauroczenie 09.04.09, 23:20
        no tak, czasem tak rozmawiamy własnie, na tyle kontakt mamy. Tylko on niedotyczy spraw prywatnych tylko raczej uczelnianych. I nie wiem jak to zmienic bo jestem przecietny raczej a nie boski przystojniak co ma wielkie gadane
        • amira43 Re: zauroczenie 09.04.09, 23:26
          ło matko...stan przed lustrem i powiedz głosno,jestem fajnym facetem:-)
          zapros Ja do kina,albo teatru...nic nie tracisz,a moze uda sie:-DDD
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: zauroczenie 10.04.09, 18:31
          A dlaczego jestes fajnym facetem i czym mozesz ja oczarowac?
          Wyglad to kwestia drugorzedna czesto. Znaczy, wiadomo, pomaga, jak sie nie jeste
          otylym, ma sie wlosy, sie jest zadbanym itd, ale "przystojniactwo" to kwestia
          wzgledna. Atrakcyjnosc jest wazniejsza niz uroda, bo atrakcyjnosc wiaze sie z
          osobowoscia, a nie tylko z walorami fizycznymi.

Jak radzili inni, impreza wydzialowa to swietny pomysl, szczegolnie jak jestes
          organizatorem, bo masz pretekst by rozmawiac z nia o tym, a tez byc moze
          zaimponujesz jej swoja przebojowoscia i towarzyskoscia;)
    • fiolkowe_oczy Re: zauroczenie 10.04.09, 07:46
      tak jak wcześniej pisano zorganizuj jakiś wspólny wypad po
      zajęciach.. zbierz z kilka osób z roku a potem podejdź do niej i
      zapytaj czy pójdzie z wami. najlepiej do jakiegoś pobliskiego pubu,
      może na kręgle, itp. oczywiście usiądź koło niej i dalej juz jakoś
      samo ruszy :)
      powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka