Dodaj do ulubionych

Panowie pisowcy

30.11.06, 02:39
co z szafą Lesiaka, co z WSI, co z nagonką na wszystko, co sie kojarzy z PO i
LiD? Wybory rozstrzygnięte, tamte sprawy na boczny tor. Juz nie są
potrzebnne. Tylko ten Mazur! My tu godzimy sie na wysłanie wojsk do
Afganistanu, a oni nie mogli przyspieszyc decyzji o niebraniu tych 4 mln $
kaucji przed naszymi wyborami? Teraz dopiero wspominaja cos o ułatwieniach
wizowych, a dlaczego nie przed 26 listopada? Ach, ci Amerykanie, ludzie nie
z tej ziemi!
Obserwuj wątek
    • joannabarska Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 10:18
      www.jestnamwstyd.com/
      Nikt sie nie odzywa? Zamurowało was? Gdzie te różne typy na ryczałtach
      pisowskich?
      "Dobrzy chrześcijanie wyobrażają sobie, że Pan Bóg ma najpotężniejszą
      kartotekę." (KAROL IRZYKOWSKI)
    • sanitarny to nie kupa,to kielbasa. Glupi narod uwierzy 30.11.06, 11:50
      www.scherzartikel-geschenke-shop.de/geschenke_geschenkideen_shop/images/701335.jpg
    • nowytor4 ty się lepiej pytaj co z wieszaniem komunistów 30.11.06, 11:54

• alistair-p Re: ty się lepiej pytaj co z wieszaniem komunistó 30.11.06, 13:10
        To pomysł Jurczyka,zadzwoń.
      • joannabarska Re: ty się lepiej pytaj co z wieszaniem komunistó 30.11.06, 15:52
        Sam sie powieś ,nowytor4,zacznij od podwieszenia się forum "Dziennika", ja tam
        sie tez zalogowalam zeby tępic takich jak Ty. Ale forum "D" to plagiat z
        niemieckiego forum.
      • douglasmclloyd Ministra Jasinskiego beda wieszac? nt 30.11.06, 16:39
    • gniewko_syn_ryba Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:12
      A PANIE PiSowiaczi, to pies ???!!! Czerwona szowinistyczna babska świnia !!!

;)))))))))))))))))))))
      • scoutek Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:14
        gniewko_syn_ryba napisał:

> A PANIE PiSowiaczi, to pies ???!!! Czerwona szowinistyczna babska świnia !!!

madralo, podaj choc trzy nazwiska kobiet z pierwszego szeregu pis?
        • gniewko_syn_ryba Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:22
          scoutek napisała:

> madralo, podaj choc trzy nazwiska kobiet z pierwszego szeregu pis?

Gilowska (popisowa... ;) ), Fotyga, Lubińska...

Ale apel barskiej był skierowany do FORUMOWYCH PiSiaków !!! Naucz się czytać ze
          zrozumieniem, wykształcony jasnogrodzie z wielkich miast !!! ;-PPPPPPP

• scoutek Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:28
            gniewko_syn_ryba napisał:
            > Ale apel barskiej był skierowany do FORUMOWYCH PiSiaków !!! Naucz się czytać
            ze
            > zrozumieniem, wykształcony jasnogrodzie z wielkich miast !!! ;-PPPPPPP

a NIE, Joasia NIGDZIE nie napisala, ze do forumowych
            zwrocila sie ogolnie
            przeciez nie pyta Ciebie co z WSI, chyba ze sie czujesz agentem? albo prywatnie
            jestes Antek Macierewicz?
            to po pierwsze
            a po drugie - musieli chlopaki przyjac Zytke do partii aby miec choc trzy
            kobiety w pierwszej linii... a Fotyga sie nie liczy, to przyjaciolka DOMU a nie
            pisiara...
            • gniewko_syn_ryba Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:44
              scoutek napisała:

> a NIE, Joasia NIGDZIE nie napisala, ze do forumowych
              > zwrocila sie ogolnie

Czyżby wierzyła, że "panowie pisowcy" z pierwszego szeregu PiSu udzielają się tu
              na forum i odpowiedzą na jej apel ???... ;))) Jednak nawet wtedy wychodzi na
              moje !!! ;))))))))))))))))

> a po drugie - musieli chlopaki przyjac Zytke do partii aby miec choc trzy
              > kobiety w pierwszej linii... a Fotyga sie nie liczy, to przyjaciolka DOMU a
              nie pisiara...

Może to nie 1 szereg ale też coś:
              "Kobiety PiS

Do Parlamentu Europejskiego

Wsrod 10 kandydatow Prawa i Sprawiedliwosci na poslow do Parlamentu
              Europejskiego z woj. podkarpackiego sa trzy kobiety: Maria Machowicz, Janina
              Sobczak-Kowalak i Malgorzata Ciepiela."
              www.dziennik.krakow.pl/public/?2004/05.15/Podkarpacie
              albo to:
              miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3689874.html?skad=rss
              No i co ?... ;P A potrafisz wymienić 3 nazwiska pańz 1 linii PO ?... ;)))
              • scoutek Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:52
                a prosze: Julia Pitera, Iwona Sledzinska - Katarasinska, Maria Paslo-
                Wisniewska, Anna Zielinska - Glebocka, Elzbieta Radziszewska, ze o Gronkiewicz
                nie wspomne....
                • scoutek Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 12:56
                  no i roznica miedzy tymi, ktore ty wymieniles, a tymi, ktore ja wymienilam,
                  jest taka, ze o twoich nikt nigdy nie slyszal... sam musiales je skopiowac z
                  glebi swej wielkiej wyszukiwarki....
                  rzeczywiscie, pierwszy szereg to nie jest
                  nie jest to nawet szereg Beger i Hojarskiej....
                  • gniewko_syn_ryba Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 13:04
                    scoutek napisała:

> no i roznica miedzy tymi, ktore ty wymieniles, a tymi, ktore ja wymienilam,
                    > jest taka, ze o twoich nikt nigdy nie slyszal...

O Kluzik-Rostkowskiej nikt nie słyszał ??? ;)))))))))))

o tych twoich, poza HGW i Piterą, teżnic nie słyszałem... ;-P

Ale nie chodzi chyba o to by się licytować ale to, że na tym forum jest kilka
                    bardzo aktywnych PiSiaczek, które szowinistka barska ewidentnie dyskryminuje !
                    ;))))))))))
                    • scoutek Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 13:08
                      Kluzik nie wymieniles
                      a zwolenniczki pisu - kataryna i inne - przestaly pisywac, wiec nie dziwie sie
                      Joasi...
                      • gniewko_syn_ryba Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 13:10
                        scoutek napisała:

> Kluzik nie wymieniles

Wymieniłem... później ;-P

> a zwolenniczki pisu - kataryna i inne - przestaly pisywac, wiec nie dziwie sie
                        > Joasi...

frau i asieńka nadal aktywne... ;)
                        • joannabarska Och, Ty, Kur***! Kiedy zmadrzejesz, Człowieczku? 30.11.06, 16:14
                          Poseł PiS Jacek Kurski przypomniał o sobie we wtorkowym programie TVN "Teraz
                          my". I znów wywołał skandal - pisze "Rzeczpospolita". W programie mówiono o
                          partii kobiet, którą tworzy znana pisarka Manuela Gretkowska, i o kobietach w
                          polityce. W sejmowym korytarzu reporterzy zapytali Kurskiego o
                          parlamentarzystki. Poseł odpowiedział z uśmiechem: - To kobietony. Spytajcie
                          statystycznego mężczyznę, choćby z sejmowych korytarzy, czy chciałby z nimi
                          spędzić trochę czasu. Ja - nie. Poseł podał przykład kobietona: - Hanna
                          Suchocka, była premier, odniosła wielki sukces w polityce. Ale czy ktoś
                          chciałby z nią znaleźć się na bezludnej wyspie? Jak pisze "Rzeczpospolita"
                          wczoraj posłanki nie kryły oburzenia. Anita Błochowiak z SLD: " Oglądałam
                          program, jestem zdegustowana. Nie chciałabym mieć nic wspólnego z posłem
                          Kurskim. Jego kultura osobista i polityczna jest po prostu zerowa. Nie
                          wykluczam, że któraś z partii wystąpi o ukaranie go przez Komisję Etyki
                          Poselskiej." Kurskiego krytykowały też inne posłanki. A ja, nieposłanka, na
                          szczęście, też. Cieszę sie, ze nie mam z tym typkiem niczego wspólnego.

"Dobrzy chrześcijanie wyobrażają sobie, że Pan Bóg ma najpotężniejszą
                          kartotekę." (KAROL IRZYKOWSKI)
                          • gniewko_syn_ryba Ale ja nie jestem Kur...ski, ani nawet Kurski ! 30.11.06, 18:02
                            Jak chcesz wyrazićmu swoje oburzenie, to tu masz do niego adres:
                            Jacek.Kurski@sejm.pl
          • lika78 Re: Panowie pisowcy 30.11.06, 16:32
            Gilowska - pani z długim jęzorem ofiarowanym sbkom, minister co wbrew swoim
            zasadom sprzed dwóch lat występuje - wiem wiem - tylko krowa poglądów nie
            zmienia, ala ta krowa zrobiła to faktycznie popisowo...
            Lubińska- pani ekonomistka, która powaliła Financial Times na kolana (ze
            śmiechu)...
            Pani Fotyga - za pół godziny - najlepszy minister sz od 16 lat...
            oż qrwa mać
            Oto i Wasze damskie elity,
            pogratulować;))))
            • gniewko_syn_ryba Likuś, tu chodziło o dyskryminację forumowych 30.11.06, 17:57
              pisiaczek przez jbarską, a nie o ocenianie pisiaczek u koryta !... A soją drogą,
              twoje oceny są bardzo emocjonalne... ;)))
            • gniewko_syn_ryba Likuś, tu chodziło o dyskryminację forumowych 30.11.06, 17:58
              pisiaczek przez jbarską, a nie o ocenianie pisiaczek u koryta !... A swoją
              drogą, twoje oceny są bardzo emocjonalne... ;)))
    • douglasmclloyd Ulatwienia wizowe 30.11.06, 16:37
      Amerykance graja z nami w kulki twierdzac, ze sie nie kwalifikujemy na
      zniesienie wiz ze wzgledu na duzy procent odmow. Przeciez Polska nic w tej
      sprawie zrobic nie moze, a Stany wprost przeciwnie. Wystarczy, ze ambasada i
      konsulaty dostana rozporzadzenie o wydawaniu wiz, jak leci i po roku miescimy
      sie ponizej tych zasranych 3%.
      • gniewko_syn_ryba Nie pomyliłeś wątków ??? ;-P 30.11.06, 17:54
        • douglasmclloyd Naucz sie czytac analfabeto nt 30.11.06, 18:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka