mathias_sammer 23.04.09, 19:27 zjadlem kolacje ze szparagami, teraz dojadam resztki lodow waniliowych (jeszcze mialem z wczoraj)przed kompem i chcialbym przeczytac cos ciekawego. badzcie tak laskawi i dajcie cos ciekawego. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 23.04.09, 19:32 langnese. to co jem. langnese:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: napiszcie cos ciekawego 23.04.09, 19:38 Mysle, ze chiny zaatuakuja rosje, bo beda chcialy przejac bogactwa na wyludnionej syberii. doprowadzi to do wybuchu wojny atmowej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 23.04.09, 19:39 beforek napisał: > Mysle, ze chiny zaatuakuja rosje, bo beda chcialy przejac bogactwa na > wyludnionej syberii. doprowadzi to do wybuchu wojny atmowej. :-) O! to dobre! bede musial pomyslec nad tematem! m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 23.04.09, 19:38 eeee znam:) lody waniliowa -e z bourbonem (ostatnie dwie lyzeczki i potem bede musial oddalic sie , bez jedzenia nie wysiedze na forum ani minuty dluzej:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer lody juz zjadlem 23.04.09, 19:43 waniliowe:), przeczytalem rowniez cos ciekawego, a teraz pojde obejrzec gzsz jak przystalo na prawdziwego mezczyzne. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: lody juz zjadlem 23.04.09, 19:45 mathias_sammer napisał: > lody juz zjadlem waniliowe:) zawsze do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: lody juz zjadlem 23.04.09, 20:19 zapamietam sobie "zawsze do sulug" i przyjde zw czarnej godzinie:) z kosa, tfu! tabletka znieczulajaca:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: napiszcie cos ciekawego 23.04.09, 20:46 Bardzo mnie zdziwiło, że Penelope Cruz ma dopiero... lat. Bardzo ją lubię i podoba mi się, ale myślałam, że jest starsza. Do rzeczy. Czy uważasz, że zdrada jest upokorzeniem dla osoby zdradzanej? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: napiszcie cos ciekawego 24.04.09, 02:42 Mathias-dlaczego jestes taki rudy i nudny?I jeszcze te twoje obrzydliwe lody....koszmar:)Nie ma dla ciebie ratunku..przyspiesz rozwiazanie ostateczne....nikt nie zaplacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: napiszcie cos ciekawego 24.04.09, 06:14 Mathias,"przezuc" sie na lody...rumowe! Odpowiedz Link Zgłoś
a_gatha Re: napiszcie cos ciekawego 24.04.09, 14:57 Mathias_sammer, szkoda...bylam autentycznie zaintrygowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 27.04.09, 13:36 chyba nie sadzisz, ze na kobiecie przeczytasz cos interesujacego. wlasnie zaczytuje prase w innym miejscu. doksztalcam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 27.04.09, 13:35 a jak tam z lodami i rumem u ciebie? pod kontrola?:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 27.04.09, 13:34 wiem, wiem- ale tak bardzo lubie siebie, ze korzystam z kazdego ujscia..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: napiszcie cos ciekawego 27.04.09, 13:34 ooo tu jest moj watek! zdrada z penelopa cruz nie jest zdrada, ani tym bardziej upokorzeniem. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś