Gość: reta IP: 212.160.234.* 05.12.03, 20:02 Spotkaliście się z tym, bo ja mam wrażenie,ze często {chodzi o pary przebywające z nami wydaje mi się np. że specjalnie się tulą itp.}Jak odróżnić ją od prawdziwej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renata Re: Miłość na pokaz IP: *.ath.spark.net.gr 05.12.03, 20:04 A po co Ty masz odrozniac? Niech odrozniaja ci, co sie tula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex reta ty zazdrosnico ..... IP: *.dialsprint.net 05.12.03, 20:11 twoj stary (jesli go masz) tego nie robi i zazdroscisz hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: Miłość na pokaz IP: *.anax.pl 05.12.03, 20:20 milosc nie szuka poklasku,taki cytat a powaznie (tzn ode mnie prywatnie;;)tez to zauwazylam,znalam malzenstwo gdzie facet oblednie pokazywal jak on KOCHA swoja zone i jak to powinno sie okazywa kobiecie zaiteresowanie przez slinienie sie przy innych..taka niesmaczna pokazowka,zwazywszy ze chcial mi sie do lozka wepchnac:( i to nie zadna zazdrosc bo mam ukochanego partnera:)))) pozdrawiam a milosc widzi sie w oczach a nie w wywieszonym jezyku:)))):P Odpowiedz Link Zgłoś
pankracea Re: Miłość na pokaz 05.12.03, 20:48 czasami to poprostu zaznaczanie terenu, pokazywanie ona/on jest moj i wara od niej/niego. nie lubie pokazuwek, ale chyba para moze sie przytulic czy trzymac za rece, albo dac malego buziaczka. ja osobiscie nie lubie ostentacyjnego okazywania uczuc w publicznum miejscu czy przy znajomych, ale jak siedzimy gdzies wspolnie ze znajomymi, to chyba mozemy nieco sie przytulic, jesli siedzimy na tej samej kanapie obok siebie? Odpowiedz Link Zgłoś