Dodaj do ulubionych

Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza...

IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 06.12.03, 22:16
...do domu? Ja się takich facetów boję, bo zaraz mi się wydaje, że mają
jakieś złe intencje. A co Wy o tym sądzicie? A poza tym nie uważam, aby to
był dobry pomysł-to facet powiniem pierwszy przyjść do mnie... Tak mi się
wydaje...
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:17
      nie mam zdania. To bez znaczenia.
    • Gość: M Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:46
      czy to ważne, gdzie ciebie zerżnie ?:)
      • Gość: Martunia Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 06.12.03, 22:57
        Nieważne gdzie, ważne z kim-ale na pewno nie z obcym facetem.
        • Gość: SantaM Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.dialsprint.net 06.12.03, 22:59
          No to go zapros do siebie.
        • Gość: M Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:11
          po orgietce nie będzie juz obcy :)
    • melinek Gdy chce cie zapoznac ze swoimi rodzicami, 06.12.03, 23:01
      to widac, ze mu na tobie bardzo zalezy.
      A gdy rodzicow w domu nie ma, to znaczy,
      ze mu na tobie nie zlezy. ;))
      • tribeca Re: Gdy chce cie zapoznac ze swoimi rodzicami, 08.12.03, 10:16
        czyli jeśli dorosły juz facet nie mieszkający od lat z rodzicami zaprasza
        dorosłą kobietę do siebie, ale nie zaprasza jednocześnie rodziców
        (mieszkających na drugim końcu Polski), to mu na niej nie zależy...
        ale bzdura:)))
    • Gość: opa Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:03
      ja bym odmówiła, skoro to tylko 3 spotkanie i wczesniej sie nie znaliscie
      no chyba ze cos wiecej o nim wiesz, to znajomy kogos itd to wtedy bym poszla,
      ale nie po to by pojsc z nim do lozka, tylko posiedziec i pogadac
      a gdyby chcial czegos wiecej to bym powiedziala "nie" i wyszla
      wychodze z zalozenia ze jesli bedzie mu zalezalo zeby Cie blizej pozanc i
      zerwac tej znajomosci juz na wstepie skoro nie jestes chetna do lozka -to
      zrozumie,poczeka, zacznie przychodzic on do Ciebie i zdobywac Twoje zaufanie
      a jelsi chodzilo mu tylko o seks i przestanie sie odzywac po odmowie to.....
      powodzenia z inna naiwną, oby z daleka ode mnie :)
      • Gość: Martunia Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 06.12.03, 23:13
        Opa ja myśle dokładnie tak samo :)
      • wariadkowo Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 06.12.03, 23:41
        a ile razy sie zdarzalo ze ta nie chciala na lozko, to inna sie zgodzila i
        facet sie zabujal w tej "innej". Uwazam ze mozesz tracic szanse.
        • Gość: Martunia Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 06.12.03, 23:53
          wiesz, nie uważam, żeby to był dobry sposób na zdobywanie szansy u faceta-
          łóżko. Ja od tego nie zaczynam znajomości.
          • Gość: Ricardo Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.dialsprint.net 06.12.03, 23:59
            Martunia tak trzymaj. Trzeba sie szanowac i tyle.
            Calkiem powaznie.
        • zdzichu-nr1 Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 23:06
          wariadkowo napisał:

> a ile razy sie zdarzalo ze ta nie chciala na lozko, to inna sie zgodzila i
          > facet sie zabujal w tej "innej". Uwazam ze mozesz tracic szanse.

Brawo! Tak właśnie było u mnie w młodości. Na drugiej randce brałem do domu, a
          jak nie chciała seksu to pa pa
    • jakasik Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 10:30
      Mnie zaprosił do siebie po 4-tym spotkaniu, po wieczorze w knajpce. Poszłam,
      przespałam się z nim. Chciałam tego tak samo jak on! Po 5-ciu latach bycia parą
      i roku mieszkania ze sobą wzięliśmy ślub! :-) I jest cudownie! A tamto
      spotkanie wspominamy bardzo miło. Może wg Was byłam łatwa, ale za to jestem
      dzisiaj strasznie szczęśliwa ze swoim kochanym mężem!
    • Gość: Marlena Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.dial.proxad.net 08.12.03, 11:00
      a ja wlasnie mysle odwrotnie.. wole pierwsza odwiedzic faceta. gdy widzisz jak
      mieszka, to wiele o nim mowi..
      • Gość: Marlena Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.dial.proxad.net 08.12.03, 11:06
        dodam tylko, ze w zadnym przypadku nie przespalabym sie z nim, bo do tego
        potrzebuje zaufania, pewnosci itd. ale niewinne spotkanie, kolacja i rozmowa u
        niego - nie widze w tym nic zlego.
        • fact Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 13:52
          wlasnie, ciekawe zjawisko ze najpredzej i najlepiej wychodza za maz te "latwe"
          • Gość: KR$ To proste... IP: *.riz.pl / *.riz.pl 09.12.03, 12:58
            Kto chcialby sie wiazac z baba od ktorej ciagle bedzie slyszal nie? Idiota. i
            tacy na was czekaja moje drogie zelazne dziewice.
            • kini Re: To proste... 09.12.03, 13:04
              Czyli uważasz, że facet będzie bardziej skłonny związać się z kobietą, od
              której od razu usłyszy "tak", jeśli chodzi o łóżko?
      • samowolny Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 11:13
        Gość portalu: Marlena napisał(a):

> a ja wlasnie mysle odwrotnie.. wole pierwsza odwiedzic faceta. gdy widzisz
        >jak mieszka, to wiele o nim mowi..

pokaz mi zasób swojego portfela a powiem ci jak bardzo cie kocham..:)))))))
        tak portfel faceta dla niektorych jest lepszym zabezpieczeniem
        niz ..prezerwatywa
        • Gość: Marlena hej samowolny IP: *.dial.proxad.net 08.12.03, 14:28
          widze, ze masz jakies kompleksy na punkcie materialnym..
          ja myslalam raczej o tym, czy mieszkanie jest zadbane, czyste i generalnie
          jakie robi wrazenie.
          • Gość: KR$ Czyli... IP: *.riz.pl / *.riz.pl 09.12.03, 13:03
            Chcesz zobaczyc jego portfel...

BTW Ja nie mam kompleksow na punkcie materialnym.
    • kini Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 13:58
      To zrób, tak jak ci się wydaje. Nic na siłę. Jeśli masz do niego pójść i przez
      cały wieczór być spięta, to chyba nie ma to większego sensu.
      • wcalenietakimaly Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 23:21
        Jak ma w domu zone i dzieci to wszystko jest OK.
    • Gość: Samba zgwalc tego faceta i tyle.. IP: *.dialsprint.net 08.12.03, 23:35
      ;-)
    • fact Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. 08.12.03, 23:51
      Martuniu, boisz sie przespac z nim, ze go zawiedziesz, bo nie jestes dobra w
      lozku.
      Myslisz ze jak go przywiazesz, to ta lozkowa sprawa jakos zblednie.
      • Gość: Martunia19 Re: Co zrobić, gdy na 3 spotkaniu facet zaprasza. IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 09.12.03, 11:19
        Jeju... słów mi zabrakło...
    • Gość: SDF Re: Daj sie unieść.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:59
      ..na jego fallusie!!!
      Będzie ci fajowo!
      • man4you Re: Daj sie unieść.. 09.12.03, 13:21
        A ja tam chodze na dyskoteki i wcale nie trzeba nikogo zapraszac ani na randki
        ani do domu poprostu poprostu potańczy sie troche z danom dziewczynom i póżniej
        jak zaiskrzy to się idzie z nią toalety albo do samochodu albo jak jest ciepło
        do parku i się uprawia sex najlepiej wziąsć exstasy bo potym sex jest bombowy
        Ludzie przecież to tylko sex po co się z nim tak delikatnie obchodzicie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka