betty-bt dobrze, a co z tym? 11.12.03, 12:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9589818&a=9600187 Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 11:59 czy hehe jest do wzięcia???? bo przydał by mi sie taki wesołek w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 12:03 hehe hehe zna odpowiedź na kazde pytanie wiec pytajcie hehe pytajcie hehe udzieli wyczerpujacych odpowiedzi wieczorem hehe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:43 hehe odpowiada: hehe w sumie moglby byc do wziecia ale hehe nie wie czy byloby dobrze hehe u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: hehe odpowiada: 11.12.03, 12:39 Ja tez nie wiem czy hehe byłoby u mnie dobrze, ale i chłop i 2 psy sobie chwala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 12:02 Czy hehe ma 190 cm wzrostu i zielone oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:45 hehe odpowiada: hehe ma 15 centymetrow mniej i ma piwne oczy (czasami nawet mocno piwne hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 12:06 Aaaa, i doktorat z folizofii? O fenomenologii? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:50 hehe odpowiada: z filozofii hehe ma doktorat zawsze po wypiciu 500ml wodki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:49 hehe odpowiada: doktoratu z folizofii hehe nie posiada Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 13:54 czy hehe bywa czasami haha? albo hihi? albo huhu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:52 hehe odpowiada: bycie hehe jest tak zajmujace ze hehe nie ma czasu na bycie haha huhu hihi ale hehe sie stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sötnos Re: o co spytalibyscie hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 15:02 z jakich powodów w przeciagu ostatniego m-ca hehe był abuuuu:-(? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 11:57 hehe odpowiada: hehe mialo problemy z tozsamoscią hehe te problemy zostaly rozwiazane i hehe jest juz tylko hehe Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 17:09 1. Jak jest po irlandzku hatchet man? 2. Co trzeba zrobic, jak sie ma jedna nozke bardziej? 3. Czy hehe zarabia 18000 miesiecznie? 4. Jak dlugo trzeba spac, zeby sie wyspac? 5. Kto jest madrzejszy: Tata czy Komputer? 6. Ile trzeba miec lat, zeby byc dojrzala kobieta? 7. Co nalezy zrobic, kiedy sie ma za duzo testosteronu? 8. Ile kolorow ma moj kot? 9. Dlaczego Sokrates musial wypic trucizne? 10. Jak dlugo hehe wytrzyma egzaminowanie i sprawdzanie jego wszechwiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt :)))))))))) i jeszcze... 10.12.03, 19:40 1. co bylo pierwsze-kura czy jajko? 2. co to jest?- zielone na motorze. 3. ktora jest godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:52 hehe odpowiada > 1. co bylo pierwsze-kura czy jajko? jak hehe bylo wczoraj w slepie to najpierw byl nabial a potem miesny -hehe wiec sadzi ze jajko > 2. co to jest?- zielone na motorze. zielone na motorze - jesli to czarny motor to bedzie greenblack hehe > 3. ktora jest godzina? hehe odpisuje :12.52 > Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:09 hehe odpowiada: j_u sklada sie cała z pytań hehe ad 8 twoj kot ma 3 kolory hehe ad 6 gdy sie wie kiedy chlop ma za duzo testosteronu ad 3 hehe:) ad 9 bo mial jedna nozke bardziej ad 2 wypic trucizne ad 1 hehe wie nie powie ad 5 raczej tata ad 4 8-9 godzin ad 7 znalezc dojrzala kobiete ad 10 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: hehe odpowiada: 11.12.03, 12:14 Patrzcie, ono naprawde wie, ile kolorow ma moj kot... Ale w pytaniu o nadmiar testosteronu chodzilo mi o taki przypadek u kobiety :( Odpowiedz Link Zgłoś
guruszuruburu CZY hehe WIE KTO TO jest loko ???????? 10.12.03, 22:19 ???????????????...n/t. Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:11 hehe odpowiada: loko jest osobnikiem plci meskiej i jest bardzo nieszczesliwy z powodu trudnego dziecinstwa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 22:32 czy hehe kosztowalo kiedys malliny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guruszuruburu Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 22:34 mallina napisała: > czy hehe kosztowalo kiedys malliny? > ;-) a ile kosztują obecnie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:14 hehe odpowiada: maliny kosztuja 14.80 za koszyczek cena detaliczna malin importowanych źródło : sklep na rogu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: hehe odpowiada: 11.12.03, 22:13 hehe.he napisał: > malliny hehe zostawia dla rona hehe hehe odczytalo zyczeniowo pytanie;-) pytalam czy kostowalo a nie czy chce ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe odpowiada: 11.12.03, 23:54 hmmm hehe probowalo maliny ale nie malliny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 22:39 - co he he myśli o nowej płycie Type O Negative - czy dysgrafika możn nauczyć pisać czytelnie do czerwca? - kto wygra natępne wybory prezydenckie - ilu jest naprawdę braci Kaczyńskich (wmawiam rodzinie, że czterech) - co bym chciała na Gwiazdkę bo nie wiem - co by było gdyby Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:19 hehe odpowiada: > - co he he myśli o nowej płycie Type O Negative bardzo dobra > - czy dysgrafika możn nauczyć pisać czytelnie do czerwca? dysgrafia jest choroba wymyslona przez rodzicow by rozgrzeszyc dzieci za wrodzone lenistwo > - kto wygra natępne wybory prezydenckie na pewno nie hehe > - ilu jest naprawdę braci Kaczyńskich (wmawiam rodzinie, że czterech) 2 na wolnosci i 2 w wiezieniu bo ukradli ksiezyc(czyli 4) > - co bym chciała na Gwiazdkę bo nie wiem duzo milosci i szczescia w zyciu > - co by było gdyby gdyby hehe zostalo prezydentem byloby lepiej ale nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Hehe obiecało odpowiadać wieczorem? 10.12.03, 22:51 Czy hehe miało na myśli dzisiejszy wieczór czy bliżej nieokreślony przyszły wieczór? Czy hehe mogłoby doprecyzować, bo zmęczona jestem i poszłabym spać a tak to czekam i czekam... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
guruszuruburu Re: Hehe obiecało odpowiadać wieczorem? 10.12.03, 22:53 pieskuba napisała: > Czy hehe miało na myśli dzisiejszy wieczór czy bliżej nieokreślony przyszły > wieczór? Czy hehe mogłoby doprecyzować, bo zmęczona jestem i poszłabym spać a > tak to czekam i czekam... > > > pieskuba poczekamy na draba na Deka.....no..niech ono mi się nawinie pod łapę....marny jego los... Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:20 hehe odpowiada: hehe odpowiedzialo rano i przeprasza za nieprzespana noc hehe Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: o co spytalibyscie hehe 10.12.03, 23:14 conena napisała: > dokąd tupta nocą jeż? ...mozesz wiedziec jesli chcesz! domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: hehe nie odpowiada 11.12.03, 10:28 lawina pytań spadła na hehe i go przygniotła... czy jest na sali lekarz???? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe nie odpowiada 11.12.03, 10:35 hehe zostalo przygniecione he............................................................................. ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... .............................................he Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: hehe nie odpowiada 11.12.03, 10:37 wesprzyj się hehe na mym ramieniu :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:21 hehe odpowiada: z reguly do najblizszego baru dla jezy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: o co spytalibyscie hehe IP: *.ath.spark.net.gr 11.12.03, 11:52 Ja bym zapytala jak to sie stalo, ze Hehe zrodzilo samego siebie. to znaczy, jak (w jakich okolicznosciach) Ci przyszla do glowy taka mysl, zeby powstala na tym forum taka smieszna infantylna, a zarazem na swoj sposob blyskotliwa i inteligentna postac? Bo pomysl mi sie bardzo podoba - nigdy nie uzywasz pierwszej os. liczby pojedynczej tylko zawsze tak w trzeciej plus rodzaj nijaki hehe zrobilo to, hehe zrobilo tamto - oryginalny pomysl. I skad wiadomo, ze hehe to mezczyzna? Moze to kobitka jest? Czy hehe wypowiadalo sie kiedys jakos wiazaco na temat swojej plci? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: o co spytalibyscie hehe 11.12.03, 11:56 Gość portalu: renia napisał(a): Czy hehe wypowiadalo sie > kiedys jakos wiazaco na temat swojej plci? wiemy narazie, ze hehe lubi kobiety, a kobiety lubia hehe. ale to jeszcze nic nie znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he hehe odpowiada: 11.12.03, 12:26 hehe odpowiada: hehe nie ukrywa ze hehe jest meskie hehe hehe sie nie zrodzilo hehe zawsze takie bylo hehe dziekuje za mile slowa bo hehe jest próżne i podłużne hehe pozdrawia grecje gdzie sokrates wypil trucizne bo mial jedna nozke bardziej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: hehe odpowiada: IP: *.acn.waw.pl 11.12.03, 22:44 Jestem pod wrażeniem he he :)))) serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe odpowiada: 12.12.03, 01:16 hehe jest niestare i niemlode. za stare na pewne rzeczy za mlode na inne. hehe ma okolo...oj hehe ma ....klopoyt z netem......!$$%!$%#%%!#%%!%% hehe Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: hehe odpowiada: 12.12.03, 01:26 Wstretne niedobre wykretne klamliwe hehe! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe odpowiada: 12.12.03, 01:34 hehe zachowa tajemnice wieku dla hehe im hehe bardziej tajemnicze tym lepiej dla hehe ale na pocieszenie hehe powie ze hehe lubi j_u skladajacą sie całą z pytań hehe Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: hehe odpowiada: 12.12.03, 01:41 Powiedzmy w zamian, ze uznaje w hehe postac godna sympatii, aczkolwiek wiecej powiedziec moglabym po duzo dluzszej i bardziej bezposredniej znajomosci;) Pozdrawiam mile. Odpowiedz Link Zgłoś