ewuniaaa3 03.06.09, 10:49 Na tyle męski, żeby nie podejrzewać, że jest metro, albo homo? lubi piłkę nożną? samochody? nie nosi białych, lśniących czystością butów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: męski facet...? 03.06.09, 11:20 Prawdziwy facet i w spódnicy będzie męski. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: męski facet...? 03.06.09, 11:28 prawdziwego faceta mozna rozpoznac nawet jak będzie miał długie włosy i podmalowane oczka :p Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: męski facet...? 03.06.09, 12:08 tak jak Johny Depp w Piratach z Karaibów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: męski facet...? 03.06.09, 16:43 alpepe napisała: > Prawdziwy facet i w spódnicy będzie męski. Koniec kropka. prawdziwy facet nawet nagi będzie męski! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_du Re: męski facet...? 03.06.09, 11:47 Co jest złego w białych butach i zadbaniu? I przede wszystkim męski jest mężczyzna. Facet siedzi przed telewizorem z puszką piwska i łapą w majtkach. O. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: męski facet...? 03.06.09, 12:40 Chyba nie ma żadnych cech, które jasno określą, że facet który je posiada będzie męski. Odpowiedz Link Zgłoś
laluniaaa Re: męski facet...? 03.06.09, 16:46 mój fryzjer jest męski. a jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: męski facet...? 03.06.09, 16:51 mój kolega jest męski a też niestety jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: męski facet...? 03.06.09, 17:05 i tak oto na forum upadł mit. męskość wcale nie musi być związana z seksualnością -> związek genderu z sexem jest luźny. :p Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: męski facet...? 03.06.09, 17:16 przecież to widać jak na Ciebie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
rahamin charakterystyka 03.06.09, 17:49 Pije wódkę, pali, ma mocny zarost, jest ambitny, zawsze dąży do władzy i jest odważny, jest kobieciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: męski facet...? 03.06.09, 17:51 ewuniaaa3 napisała: > Na tyle męski, żeby nie podejrzewać, że jest metro, albo homo? Metroseksualne aspekty sa fajne.. Facet ktore ma dlonie delikatne a nie szorstkie jak papier scierny bo smaruje je kremem.. czy twarz ma miekka bo dba o skore po goleniu, nie tylko woda ale i kremem... Ja bym sie tak od tej metroseksualnosci nie odzegnywała jednak ;) >lubi piłkę > nożną? Czy ja wiem? Ale lubi czy sie pasjonuje? > samochody? No a co z takimi co wola motory? > nie nosi białych, lśniących czystością butów? A co jest złego w białych elegankich butach? Jesli mowimy i najnowszym adidasach to faktycznie odpada, ale eleganckie jak najbardziej :) Ja Ci powiem tak.. dla kazdego co innego. Wiele kobiet pojmuje meskosc w swoj specyficzny sposob i nie ma jednej recpety na to ktory facet meski jest a ktory nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalony.motocyklista Re: męski facet...? 03.06.09, 17:54 "No a co z takimi co wola motory?" - no właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: męski facet...? 03.06.09, 17:58 z takim, zwłaszcza szalonym, bym się wiązać nie radził od czasu do czasu szybki numerek, czemu nie ale wieku dojrzałego to taki nie dożyje prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you.baby Re: męski facet...? 03.06.09, 19:20 wszystko co opisałaś to nie są wyznaczniki hetero seksualności u mężczyzn, bo chyba tak naprawdę o to Ci chodziło, a przynajmniej tak zrozumiałam. zdziwiłabyś się jak męscy w potocznym tego słowa znaczeniu potrafią być geje. moim zdaniem najlepiej po prostu przyjrzeć się jak reaguje na inne kobiety, na dekolty, odkryte nogi itp. gejów to w ogóle nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Męski facet: 03.06.09, 19:51 - zje puszkę mielonki w trzy minuty używając tylko śrubokręta - nie śpi, tylko ładuje się ładowarką od Nokii - z Siemianowic do Rybnika jedzie krócej niż 45 minut - potrafi zrobić watę cukrową - pali papierosy zrobione z Newsweeka i liści klonu - pije etylinę lub olej napędowy - skinieniem nadgarstka miażdży galaktyki Odpowiedz Link Zgłoś