funny_game Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 13:10 Bibułki i szklane lufki, butelki, kieliszki, wino, piwo, wódka, łiski, malibu. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 14:28 W sumie racja - stękanie to też niezły wynalazek. alpepe napisała: > Och, potworski, ech, och. Odpowiedz Link Zgłoś
samson.miodek Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 14:19 To musiala byc kobieta bo facet by na to nie wpadl - plastikowe wzierniki.A nie metalowe zimne i nieprzyjemne.... Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 14:26 1. Tampony 2. Pigułki antykoncepcyjne 3. Szkła kontaktowe Kolejność dowolna, wkład w wygodę życia ( i współżycia :> ) codziennego - nieoceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_ona_ona Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 19:57 - pralka - zmywarka do naczyń - samochód - mikrofalówka w tej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 20:47 Potworski!:)) Jak ja cię dawno nie widziałam! (możliwe, że dlatego, że nie zaglądam na FK;)). Ucieszyłam się, jakbym cię co najmniej znała:D Moim zdaniem najlepszym wynalazkiem jest lato. Względnie wiosna, ale tylko ta ciepła. I obcasy:) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 21:22 Nie byłoby żadnego z dzisiejszych wynalazków bez wynalezienia na początku OGNIA. No może oprócz łuku i krzemiennej siekierki. Odpowiedz Link Zgłoś
audronea Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 21:35 Dawno, dawno temu były tylko gesty i dźwięki, a potem były słowa: pismo -> druk -> internet -> ... = komunikacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_franka Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 23:01 Ogien nie jest wynalazkiem, został przez czlowieka odkryty jesli juz. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaa19 Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 22:28 jako że to forum kobiece to ja obstawiam na kosmetyki, przybory do makijażu i inne takie:) -- Najwyższe budynki w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
hellk Re: Najlepsze wynalazki świata 15.06.09, 22:32 1 głos na dziurki w nosie, prosty design i megafunkcjonalna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 zmywarka, pralka, komputer + internet 15.06.09, 22:35 samochód i telefon komórkowy- bez tych rzeczy nie potrafiłabym juz funkcjonować, dodatkowy wielki plus dla wynalazcy aparatu cyfrowego Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Gazeta Wyborcza - czytasz i już jestes inteligent 15.06.09, 23:11 Gazeta Wyborcza - czytasz i już jestes inteligent to jest dopiero ułatwienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: Najlepsze wynalazki świata 16.06.09, 10:21 Polartec. Przedtem trzeba było nosić gryzące wełny, od których moja skóra pokrywała się czerwoną wysypką. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Najlepsze wynalazki świata 16.06.09, 12:12 papier toaletowy 1. Zaoszczędził życie wielu gęsiom (wyższe sfery) 2. Pomógł drzewom gubić liście w naturalny sposób (niższe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślepa Julia Re: Najlepsze wynalazki świata IP: *.chello.pl 16.06.09, 13:35 Rękawiczki Otwieracz do butelek i konserw Winda Okulary przeciw słońcu Znieczulenie dentystyczne Biblioteka Odpowiedz Link Zgłoś