jan_hus_na_stosie 20.07.09, 22:45 mi czymś dowalić? śmiało, nie krępujcie się, może być coś naprawdę złośliwego i chamskiego :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarpetka_szara Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:49 Kiedys brat mnie wkurzyl. Przeczekalam to. Moj brat ma alergie na naszego kota. Kiedys zrobil sobie drzemke, a ja naszego kota podstawilam mu pod nos - gdy spal. Po drzemce kichal i lzawil chyba z pol godziny. Ale sie z niego lalam. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:52 ja alergii nie mam a koty mnie lubią, no ale Twój post chyba nijak ma się do mojego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:54 No a czego oczekujesz? jaki post taka odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:33 a to niesłychanie mądrze. "Reakcje nadwrażliwości na antygeny kota są problemem dotykającym od 2 do 15 procent populacji ludzkiej, w tym do 40% ludzi chorujących na astmę. Objawy uczulenia mogą być bardzo różne, począwszy od nieżytu nosa i zapalenia spojówek, a skończywszy na zagrażających życiu napadach duszności. " Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:46 Kot jest calkowicie bezpieczny dla brata - w malych ilosciach. Przy dluzszym wdychaniu futra, lol, niestety dostaje napady psikania i lzawia mu oczy i czerwonego nosa. Nic jego zyciu nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: może ktoś ma ochotę 21.07.09, 00:08 Tego typu alergie nie są statyczne, to proces, który może się rozwijać. Poczytaj o tym. Dość dobry artykuł jest tu: www.pfm.pl/u235/navi/198608 Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:55 Na początku przeczytałam 'czy ktos ma ochotę się czymś pochwalić' i już chciałam pisać. A z jakiej racji mamy Ci dowalać? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:56 Janie, nie martw sie:) Bedzie dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 22:58 Po co?? wnioskuje, ze juz dosc oberwalas.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:03 kiepsko wam idzie to dowalanie mi... może powinienem napisać jakiś prowokujący post skoro nikt nie chce tak bezinteresownie być wobec mnie złośliwym Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:05 O! Dokładnie! A Ty tu chciałeś, żeby Ci inni tak z dobrego serca po prostu dowalali - trochę się trzeba wysilić. Inni tak ładnie prowokują, a Ty co, nie umiesz, nie potrafisz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
laluniaaa Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:05 jeju... ale ty jestes gruby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:08 laluniaaa napisała: > > jeju... > ale ty jestes gruby ;) pudło, ale dobrą drogą idziesz, próbuj jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:10 Aż się boję pomyśleć co by sie działo hdybym ja taki wątek napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: może ktoś ma ochotę 21.07.09, 02:37 mareczekk77 napisał: > Aż się boję pomyśleć co by sie działo hdybym ja taki wątek napisał :) Ty nawet nie musisz zaczynać takich wątków. Wystarczy, że jesteś. Nikt od dawna nie traktuj cię na tym forum poważnie Marusiu Orlikowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: może ktoś ma ochotę 21.07.09, 08:52 Ale kto to jest w ogóle ten Marek Orlikowski o którym green_basik ciągle pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:12 koncert życzeń? proszę bardzo, z dedykacją dla Jana od tajemniczej wielbicielki z Radomia ,przebój lata z repertuaru polskiego bojsbendu: www.youtube.com/watch?v=x3knMFIAMeY Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:16 pomysł ogólnie dobry ale z piosenką nie trafiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:20 Najbardziej szaloną rzecz jaką jesteś w stanie zrobić to...to udawać, że się nie denerwujesz!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:34 aurelia_aux napisała: > Głupiś jest ;-) jeśli naiwność to głupota to owszem, jestem Odpowiedz Link Zgłoś
laluniaaa Re: może ktoś ma ochotę 20.07.09, 23:54 czuję się tak beznadziejnie,że zaczynammieć wszystko w d... i podejrzanie dobry nastrój, więc pomimo chęci szczerych i poczynionego wysiłku intelektualnego nie jestem w stanie wymyslić nic wrednego... Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: może ktoś ma ochotę 21.07.09, 00:20 Zapewne są osoby chętne do dowalenia, ale tak bez pretekstu to jak widzisz, przestępują niepewnie z nogi na nogę. Napisałbyś chociaż że wszystkie baby są głupie, to po kwadransie mógłbyś resztką sił przebić się jedną ręką przez stos kamieni i pomachać anemicznie białą flagą. Ktora zostałaby Ci wyszarpnięta i natychmiast rozniesiona na strzępy i zjedzona. A tak, to... bardziej prowokujesz do głaskania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: może ktoś ma ochotę 21.07.09, 03:03 Zgryw na cierpiętnika? Żenada. Czy bardziej cicha nadzieja, że ktoś obłoży pejczykiem? A tu nic d.upa blada. Przykro. Może mamuni spytaj? Odpowiedz Link Zgłoś