bupa1 22.07.09, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/w,64121,98157764,98158426,Re_mareczekk77.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bupa1 Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 21:17 mam nadzieje ze sie nie obrazil,dziewczyny za nim szaleja. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 21:47 Jest coś i dla mahadevy: "doktoryzować się z anatomii Twego ciała... chcę być tylko Twoim profesorem proktologii....... :)" Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 21:49 scibor3 napisał: > Jest coś i dla mahadevy: > > "doktoryzować się z anatomii Twego ciała... chcę być tylko Twoim profesorem > proktologii....... :)" jeśli tylko proktologii to zdecydowanie podejrzane mimo wszystko jestem pewien, że część tutejszych pań spróbuje szczęścia pisząc na profil mareczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 22:00 Do poglądów mareczka jakie tu prezentuje nic nie mam. Ale za kilka zdan w profilu ma czerwona kartę, bo az mi sie niedobrze zrobiło od słodyczy.. Chyba nie jestem nawyknieta do czytania takiej skumulowanej subiketywnej charakterystyki... Dziwne to troche bo piszac bloga na maksa jestem subiktywna i o sobie w jakims tam sposob pisze... No generalnie szczescia zycze w zapoznawaniu kolegi poprzez profil randkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 21:49 a kim jest ta maha costam dla niego? Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 22:53 a gdzie to jego szczescie? Z opisu widac ze on sam jest jedyna osoba ktora moze mu "poslodzic", profilowy opis infantylny ze momentami na mdlosci zbiera ;) ale w sumie fakt - zakochany w sobie szczesliwie to on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: ten to ma szczescie 22.07.09, 23:04 Trollem, bo nie uwierzę, że ktoś może być aż tak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: ten to ma szczescie 23.07.09, 08:28 "koniecznie!!! może jak chłop odkryje seks na żywo to przestanie o nim pisać." by 2szarozielone :DDD Odpowiedz Link Zgłoś