rzulw 24.12.03, 13:59 optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169825048-22276532&campaign=00d&thankyou=p.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Wesołych Świąt ludkowie 24.12.03, 14:39 Najlepszego Świątecznego .............x.............. ............xxx............. ...........xxxxx............ ..........xxxxxxx........... .........xxxxxxxxx.......... ........xxxxxxxxxxx......... .......xxxxxxxxxxxxx........ .............X.............. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Wesołych Świąt ludkowie 24.12.03, 15:19 to czysta złośliwosć portalu :((( jak się wejdzie w opcję "odpowiedz cytując" - prościutki jak świeca :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Wesołych Świąt ludkowie 24.12.03, 16:13 krzywy bo wieje... przyroda.... pikna przyroda :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella-donna Re: Wesołych Świąt ludkowie 25.12.03, 15:18 rzulw napisał: > krzywy bo wieje... > przyroda.... > pikna przyroda :) i co to mialo byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
ormo.precz Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 21:36 Moze wreszcie Pani Admin Wszechmogaca pozwoli mi dolaczyc sie do tych zyczen. Zycze Wam ludkowie (i Pani Admin tez) zdrowych i wesolych swiat wszelkich. ormo precz Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 21:49 Dzieki. Wesolego jajka, smacznego dyngusa i mokrej choinki. Odpowiedz Link Zgłoś
ormo.precz Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 22:14 Dzieki serdeczne, Betty. Tym razem mam nadzieje, ze moje zyczenia nie zostana wyciete, i to chyba Tobie moge zawdzieczac. Pozdrawiam Jura P.S. Odpowiesz mi na pytanie o zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 22:25 Wybacz, ale z powodu braku czasu (i troche ochoty) musialam zrezygnowac tymczasowo z przepychanek na FoF-ie. Jak przystalo na komunistke w niemczech- odbudowuje mur berlinski. I to dzien w dzien od podstaw. Syzyfowa praca, bo socjaldemokraci co rusz ceglowki obalaja ;))) Na maila Ci odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ormo.precz Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 22:34 betty-bt napisała: > Wybacz, ale z powodu braku czasu (i troche ochoty) musialam zrezygnowac > tymczasowo z przepychanek na FoF-ie. > Jak przystalo na komunistke w niemczech- odbudowuje mur berlinski. I to dzien w > > dzien od podstaw. Syzyfowa praca, bo socjaldemokraci co rusz ceglowki > obalaja ;))) Jeszcze w srode wyjezdzajac z Berlina widzialem calkiem spory kawalek tego muru niedaleko Ostbahnhof, wiec nie narzekaj - troche zostalo. > Na maila Ci odpisze. Ktorego maila? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 22:43 ormo.precz napisał: > Jeszcze w srode wyjezdzajac z Berlina widzialem calkiem spory kawalek tego muru > niedaleko Ostbahnhof, wiec nie narzekaj - troche zostalo. Tu nie chodzi o symbole, obywatelu! Trzeba postawic wyrazne granice! ;))) > Ktorego maila? Mialo byc: odpowiem na pytanie o zboczenie mailem. Od Fof odpoczywam, bo o maly wlos zrobilabym sie rownie klotliwa jak (tu wstaw co zechcesz) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Wesołych Świąt ludkowie 13.03.04, 21:55 hehe zyczy wesołych swiąt hehehehe:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś