Dodaj do ulubionych

STRINGI W PRACY

IP: 62.233.164.* 26.12.03, 20:48
U mnie w pracy załoga jest mieszana, ale faceci stanowią ok 10% ogółu. Mamy
kilka koleżanek które łażą w stringach i jak siedzą przy swoim komputerku i
się pochylają w jego strone to widać co mają w spodniach. Mi się to cholernie
nie podoba. One chyba zdają sobie z tego sprawe.

Czy ja jestem molestowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: ixi Re: STRINGI W PRACY IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.03, 21:10
      nie jesteś molestowany ( a pewnie bys chciał tylko się krygujesz);
      jesli ci się to nie podoba to masz chyba problem - jako facet?
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: STRINGI W PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 22:47
        A potem się baby dziwią,że tyle gwałtów a to sa głównie właśnie gwałty
        prowokowane tzn.takie kobiety właściwie podświadomie chcą zostać zgwałcone
        i dlatego wysyłaja w stronę mężczyzn takie erotyczne sygnały.
        • Gość: Nelka Re: STRINGI W PRACY IP: *.pl / *.ns.net.pl 26.12.03, 23:52
          Taaak? Masz zadatki na gwałciciela w takim razie... Dziewczyny: tego pana
          omijajcie z daleka :-))

Bzdurą jest to co piszesz. ŻADNA KOBIETA NIE CHCE BYĆ ZGWAŁCONA! Nawet jesli
          marzy o tym w ciepłej sypialnia u boku męża lenia, naprawdę gwałt to chyba
          najgorsza krzywda jaka można wyrządzić kobiecie! Jesli sobie marzy, to marzy o
          przystojnym macho, brutalnym, a jednocześnie delikatnym, ale w zyciu nie
          chciałaby tego przeżyć naprawdę!
          • Gość: Nelka Do Gniewu Bożego... IP: *.pl / *.ns.net.pl 27.12.03, 00:36
            www.seksuolog.pl/index.php?type=popularna&kod=1066662700
            • Gość: Klara Re: Do Gniewu Bożego... IP: *.wmid.amu.edu.pl 27.12.03, 00:38
              Nelka, nie ma co się aferować, bo to stary prowokator:))))
              • Gość: Nelka Re: Do Gniewu Bożego... IP: *.pl / *.ns.net.pl 27.12.03, 00:43
                Wiem, Klaro, ale najgorsze, że wielu mężczyzn naprawdę tak myśli i ten
                stereotyp powinnysmy zwalczać choćby odpowiadając na takie posty... dla
                naszego własnego dobra...
                • Gość: Klara Re: Do Gniewu Bożego... IP: *.pl 27.12.03, 00:44
                  Być mozę masz rację....niestety...
    • Gość: Scarlet Spider Re: STRINGI W PRACY IP: *.client.comcast.net 27.12.03, 03:20
      lol
      stary chce twoja prace :)
    • Gość: MOLESTOWANY Re: STRINGI W PRACY IP: 62.233.164.* 27.12.03, 09:25
      Nie wiem czy to taka frajda widzieć krosty na du...
      • charade Re: STRINGI W PRACY 27.12.03, 12:27
        Noszenie stringów specjalnie tak, żeby wyłaziły zza spodni, to objaw:

a) bardzo złego gustu (inaczej mówiąc - wieś tańczy, śpiewa i biją dzwony)

b) desperacji

c) niedowartościowania

Dziękuję za uwagę :)
        • Gość: baba Re: STRINGI W PRACY IP: *.acn.waw.pl 27.12.03, 19:30

Byla niedawno dyskusja, czy stringi sda kurewskie.
          Dla mnie sa. poniewaz kojarza sie glownie z ulotkami reklamujacymi pewne uslugi
          wsadzanymi za wycieraczki.
          Niemniej, jesli wloze oficerki, to nie znaczy, ze jestem oficerem, i zadni
          nizsi raga nie beda mnie sluchac.
          Za pare lat tego typu bielizna bedzie kojarzona z paniami o innych zawodach,
          co wcale nie znaczy, ze maja ja nosic jak profesjonalistki z agencji.

Co jest wulgarne, pozostanie wulgarne zawsze.
          Sama zamierzam sobie kurewska bielizne kupic, albowiem posiadam spodnie
          przylegajace z materii nieprzezroczystej i odcisniete desusy psuja efekt.
          PZDR
          • kochanica.francuza Re: STRINGI W PRACY 28.12.03, 18:41
            Gość portalu: baba napisał(a):

>
            > Byla niedawno dyskusja, czy stringi sda kurewskie.
            > Dla mnie sa. poniewaz kojarza sie glownie z ulotkami reklamujacymi pewne
            uslug
            > i
            > wsadzanymi za wycieraczki.
            > Niemniej, jesli wloze oficerki, to nie znaczy, ze jestem oficerem, i zadni
            > nizsi raga nie beda mnie sluchac.

O rany, dzieki!!! Nareszcie ktos zrozumial!!!
            > Za pare lat tego typu bielizna bedzie kojarzona z paniami o innych zawodach,
            > co wcale nie znaczy, ze maja ja nosic jak profesjonalistki z agencji.
            >
            > Co jest wulgarne, pozostanie wulgarne zawsze.
            > Sama zamierzam sobie kurewska bielizne kupic, albowiem posiadam spodnie
            > przylegajace z materii nieprzezroczystej i odcisniete desusy psuja efekt.
            > PZDR
    • mily-1 Re: STRINGI W PRACY 28.12.03, 19:51
      A czy wydupczyłeś już którąś z nich? Jak zaczniesz je dupczyć, to przestaną
      nosić stringi
    • Gość: Miang Re: STRINGI W PRACY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 19:56
      Strasznie Ci wspolczuje, tak malo facetow w pracy a jeszcze kolezanki robia Ci
      konkurencje. Moze przejdz sie do jakiegos gejowskiego klubu?
      • Gość: MOLESTOWANY Re: STRINGI W PRACY IP: 62.233.164.* 08.01.04, 23:28
        MOŻE DO TEGO DO KTÓREGO TY CHODZISZ?
    • Gość: lew_ Re: STRINGI W PRACY IP: *.proxy.aol.com 28.12.03, 20:10
      Jakie glupki sie tu wpisuja to az glowa boli:)..dlaczego stringi mialyby
      byc kurewskie co??.od lat mieszkam w niemczech i nikt sie tu o to nie
      obrusza:)..jasne jest ze jak sie nosi modne teraz biodrowki to string widac
      przy pochyleniu...co jest w tym zlego??Ciagle zyjecie jeszcze w czasach 18
      wieku czy co??A to ze to ma niby gwalt prowokowaci ze kobiety tego
      chca,..takiego co tak mysli wyslalbym na dno kuli ziemskiej!!Gwalt moze
      popelnic tylko absolutny psychopat majacy problemy z samym soba!!Bojacy sie
      kobiety i tego jaki maly jest!!Jesli kobieta powie "nie" to oznacza to nic
      innego niz "nie"! I to obojetne w jakiej sytuacji!
      • Gość: kasia Re: STRINGI W PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 20:18
        nie piszcie juz kochani przeciez to jest GAY ja go znam,facetowv zmienia jak
        rekawiczki a jego pseldonim to LOLO.gustuje tylko w pupach swej plci, dlatego
        Stringi ale damskie sa dla niego wielkim BE.pozdrawiam was KASKA /ale jutro do
        pracy ubieram tez STRINGI.
    • magic00 Re: STRINGI W PRACY 28.12.03, 20:18
      Dzisiaj taka moda, że trudno kupić fajne majty-nie strigi oraz spodnie z
      których nie wyłazi bielizna. Jak ktoś jest zajęty pracą, to nie zawsze
      skontroluje czy "gazeta" mu nie wyłazi. Obstawiam, że 80% ludzi nie wie jak
      wygląda z tyłu w lekko pochylonej pozycji.
      • Gość: Anka Re: STRINGI W PRACY IP: 82.160.19.* 08.01.04, 23:39
        Ja nosze stringi, bo sa bardzo wygodne ale tez dlatego ze ladnie sie sama pupa
        w nich prezentuje, tzn na spodniach nie odznaczaja sie zadne kreski jak to ma
        miejsce przy noszeniu zwyklych majtasków. Ale nigdy prze nigdy mi te stringi
        nie wychodza ze spodni. Uwazam ze jest to nie estetyczne. Wrecz obrzydliwe.
        Dlatego nie schylam sie w zaden prowokacyjny sposob, tylko jak mi cos upadnie
        to kucam zeby to podniesc a nie wypinam sie. a jak siedze to prosto i tez mi
        one nie wychodza ze spodni. Zawsze zwracam na to uwage. Pozdrawiam:) Kobieta z
        klasa :*
        • photoart Brawo Aniu z klasą! 11.01.04, 12:18
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Ja nosze stringi, bo sa bardzo wygodne ale tez dlatego ze ladnie sie sama
          pupa
          > w nich prezentuje, tzn na spodniach nie odznaczaja sie zadne kreski jak to ma
          > miejsce przy noszeniu zwyklych majtasków. Ale nigdy prze nigdy mi te stringi
          > nie wychodza ze spodni. Uwazam ze jest to nie estetyczne. Wrecz obrzydliwe.
          > Dlatego nie schylam sie w zaden prowokacyjny sposob, tylko jak mi cos upadnie
          > to kucam zeby to podniesc a nie wypinam sie. a jak siedze to prosto i tez mi
          > one nie wychodza ze spodni. Zawsze zwracam na to uwage. Pozdrawiam:) Kobieta
          z
          > klasa :*

dzięki Aniu za podniesienie tej kwestii w dyskusji. jako 100% mężczyzna uważam,
          że nachylanie się albo wypinanie świadczą o bezmyślności albo prowokacji.
          Nie mam nic przeciwko stringom, nie mam nic przeciwko prowokacji. Stringom w
          ogóle (jestem cholernym zwolennikiem), prowokacji w określonych sytuacjach, za
          obopólną zgodą osoby prowokującej i tej do której kierowane są sygnały.
          Gdy w moim bloku ponad 50 letnia sprzątaczka zmywająca podłogę ze ścierką w
          ręku wystawia w moim kierunku swoje 4 litery, uważam to za bezmyślność. A młoda
          dziewczyna w biurze? Trudno, żeby w dzisiejszych czasach nosiła "reformy" po
          babci. Musielibyśmy zakazać noszenia mini, odkrytych dekoltów, itp.
          Fakt, że mogą przeszkadzać w pracy, "rozkojarzać". Gorzej, jeżeli żona
          pracownika przyjdzie odwiedzić męża.
          W tym miejscu apel do pań noszących stringi: noście ale nie wypinajcie!
          Zginając kolana by otworzyć niższą szufladę lub podjac coś z podłogi unikniecie
          podejrzeń o prowokacje. Chyba, że lubicie prowokować...
          Aniu z klasą, jestem z Ciebie dumny, chociaż przyznam, że Tobie bym pozwolił na
          małą prowokację ;)
          • Gość: Anka Re: Brawo Aniu z klasą! IP: *.olkusz.net.pl 11.01.04, 14:10
            Może Tobie dam się sprowokowac ;)
    • fe_male Przerwa po pracy. 08.01.04, 23:59
      Ostatnio pan, który sprzedawał mi 2 kg ziemniaków pochylił się tyłem odwrócony
      do mnie i oczom moim ukazał się niezły kawał ciała, górną część linii pionowej
      dzielącej tę część na połowę ukazując.
      Zwięźle mówiąc, górną część tyłka mi zaprezentował.
      Nie jest to jedyny, obcy mi mężczyzna, który widoków mi takich na ulicy,
      spacerze, sklepie itd, itp dostarczył.
      Czy ja jestem molestowana??? Nigdy w ten sposób nie pomyślałam, ale może jednak?

Sory gregory, wolę skrawek stringów wyłażący zza paska spodni niż spodnie,
      które zsuwając się przy schylaniu się "nosiciela" majty za sobą pociągają
      ukazując męskie zazwyczaj nieapetyczne dupsko.

czuwaj
      fe_duże
      • Gość: MOLESTOWANY Re: Przerwa po pracy. IP: 62.233.164.* 09.01.04, 22:33
        Stringi są jak najbardziej ok i bardzo lubię gdy dziewczyna je nosi. Chodzi mi
        jednak o to że muszę oglądać takie widoki choć wcale nie mam na to ochoty
    • jestemkuba Re: STRINGI W PRACY 09.01.04, 22:36
      CHCIAŁBYM BYĆ TAK MOLESTOWANY. I JESZCZE PYTANIE,CZY TO SA TE SŁYNNE KORONKOWE
      STRINGI?
    • mickey.mouse Re: STRINGI W PRACY 10.01.04, 17:09
      Gość portalu: MOLESTOWANY napisał(a):

> U mnie w pracy załoga jest mieszana, ale faceci stanowią ok 10% ogółu. Mamy
      > kilka koleżanek które łażą w stringach i jak siedzą przy swoim komputerku i
      > się pochylają w jego strone to widać co mają w spodniach. Mi się to cholernie
      > nie podoba. One chyba zdają sobie z tego sprawe.
      >
      > Czy ja jestem molestowany?

Siur, że tak. Toż to okropne! Ja to bym prokurature, sądy i wszystkich stróży
      prawa w tym kraju na nie nasłał...
    • krolewna.sniezka Re: STRINGI W PRACY 10.01.04, 17:17
      Gość portalu: MOLESTOWANY napisał(a):

> się pochylają w jego strone to widać co mają w spodniach. Mi się to cholernie
      > nie podoba. One chyba zdają sobie z tego sprawe.
      >
      > Czy ja jestem molestowany?

Jakby flanelowe gacie troche wystawaly ze spodni to byloby to OK? Za duza
      wyobraznie masz i domyslasz sie co jest w spodniach. Zabierz sie do pracy a nie
      fatazji.
      • Gość: AniaWarszawa Nieeleganckie IP: *.acn.pl 11.01.04, 15:16
        Największym brakiem klasy są dla mnie białe spodnie,przez które prześwitują
        stringi.Latem spotkałam wiele dziewczyn - młodych i trochę starszych - które
        ubierały się w ten sposób.Ja sama noszę białe spodnie i stringi,ale moje
        spodnie są z materiału,przez który nie widać bielizny.Bo tak naprawdę wszystko
        jest kwestią tego,nie co ale jak się nosi.
        • Gość: inspira Re: Nieeleganckie IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:57
          prześwitujące były niby modne. Ciekawe, jakie będą tego lata?
    • anahella Re: STRINGI W PRACY 12.01.04, 05:08
      Idz chlopie na policje. Niech zamkna te wstretne baby w wiezieniu, a zeby ich
      kara byla jeszcze surowsza to proponuje zeby siedzialy w jednej celi z tymi
      zloczyncami, ktorzy nosza obcisle spodnie, tak ze im sie genitalia odznaczaja:P
      • lolyta TY JESZCZE NIE W LOZKU? n/t 12.01.04, 05:21

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka