Gość: Rafał IP: 212.244.66.6, 212.244.66.* 03.04.01, 15:56 i chcialbym sie zakochac w kims z warszawy na wiosne!! moc jezdzic wspolnie na wycieczki rowerowe rozmawiac calymi godzinami ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cake Re: Jestem mezczyzna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 23:31 No prosze, ja jestm kobietą, tez z Warszawy, tez sie chce zakochac na wiosne, ale nie mam roweru! No i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Jestem mezczyzna IP: 212.244.66.6, 212.244.66.* 04.04.01, 14:53 Mogę cię wziasc na rame, no i co ty na to?? chyba ze jestes bardzo wybredna :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cake Re: Jestem mezczyzna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 22:40 A o czy bedziemy rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda do Cake IP: *.centrala.pbk.pl 06.04.01, 13:42 zastanow sie; bedziesz jezdzic godzinami na ramie rowerowej (chyba nie bedzie Ci wygodnie!?!)i jeszcze bedziesz musiala prowadzic konwersacje, ktorej skutki moga okazac sie tragiczne, jesli bedziecie jezdzic po nierownej nawierzchni - poraniony jezyk, poprzygryzane usta lub wybite zeby! pa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Cake IP: *.starnet.pl 06.04.01, 18:06 no wiecie co moje drogie panie, nie wiedziałem ze jestescie takie wybredne! to rozmawianie godzinami to przenosnie zostalo powiedziane, jestem w wiosennym romantycznym , rozleniwionym nastroju :> . Jazda rowerem i ekstra pogoda to jest to! do tego jeszcze z kims ciekawym. Napiszcie cos o sobie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do Cake IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.01, 18:10 Rafalku moze muy bysmy sie poznali. Ja bym cie wzial na rame mojego roweru, bys prztulil sie do do mni i tak bysmy pojechali gdzeis nad plaze wislana, opalac sie w sloncu nad woda, przytulic, piescic sie , nie jset to piekna wizja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Mesco IP: *.starnet.pl 07.04.01, 12:57 Jestes romantycznym gejem.ale ja nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: do Cake IP: *.skane.se 15.04.01, 03:20 Napisz czy wzial bys na rame Faceta z pieniedzmi i powiozl bys go ku szczesciu. Michal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc do Rafala IP: *.montreal110.dialup.canada.psi.net 15.04.01, 05:01 Rafal zastanow sie powaznie nad propozycjami chlopcow. wszak jest to zdecydowana przewaga miec 2 ramy do dyspozycji :))) z paniami musisz zawsze ty swoja rama sluzyc; a z chlopcami mozecie sie przesiadac z jednej ramy na druga; jak frajda i.......urozmaicenie; nawet zmiana krajobrazu nie jest konieczna !! Odpowiedz Link Zgłoś