tiresias Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 13:28 dobre! bardzo fajne zagajenie wątku. wpisujcie się, co sądzicie o Morocie Dasłowskiej. a chyżo... ja osobiście ja popieram Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 13:31 ja osobiście jej nie popieram, chciałam wiedzieć jakie są nastroje społeczne w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 14:30 ingeborg napisała: > ja osobiście jej nie popieram, chciałam wiedzieć jakie są nastroje > społeczne w tej kwestii. idiotyczny temat rodzący podejrzenia zidiocenia autorki zaraz zaczniesz pytać np co sądzicie o proszku do prania (bo ważne są nastroje społeczne w temacie proszku) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 18:46 stary powiedz mi gdzie leży twój problem? nie lubię masłowskiej, uważam ze raz popełniła jakiś bełkot który został zauważony bo miała 19 lat i to było takie och odkrywcze i dojrzałe, a potem odcinała kupony od 'wojny' produkując kolejne bełkoty. > idiotyczny temat rodzący podejrzenia zidiocenia autorki co do twojego zidiocenia to już nawet nie podejrzenia a stuprocentowa pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 19:25 no, a inni lubią. i tu właściwie kończy się dyskusja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dorota Masłowska 11.08.09, 23:52 tiresias napisał: > ja osobiście ja popieram nie liczy sie, bo nie wpisales miasta Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 13:33 ingeborg napisała: > Co o niej sądzicie? Uwielbiam. Mam jej wszystkie płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 20:22 potworski napisał: > Uwielbiam. Mam jej wszystkie płyty. Chodnikowe? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dorota Masłowska 11.08.09, 01:34 0ffka napisała: > potworski napisał: > > > > Uwielbiam. Mam jej wszystkie płyty. > > Chodnikowe? ;D Oczywiście, że chodnikowe. Te nowe dwustronne płyty chodnikowe mieszczą 16 gigabajtów danych=to dwa razy więcej niż gliniana doniczka i ponad 4 razy więcej niż pluszowy osiołek. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 00:10 heh... dostałam orgazmu intelektualnego ;) Potworski! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 09:12 0ffka napisała: > heh... dostałam orgazmu intelektualnego ;) Potworski! Zacznę chyba sprzedawać żetony. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 20:14 ja po Twoim poście dopiero sprawdziłem w google kto to w ogóle :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Dorota Masłowska 10.08.09, 20:23 A ja wiem kto to od dawna, ale jej książka jakoś mnie znudziła w 1/4 i nie doczytałem, film też był denny. Za to przeczytałem całego "Rambo" a film widziałem 10 razy, tak a propos ekranizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dorota Masłowska 11.08.09, 01:45 Za to przeczytałem całego "Rambo" od er do o? ale czy to przebije ekranizację słynnej średniowiecznej epopei reksio? (też od er do o zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Dorota Masłowska 11.08.09, 22:28 Czytałam tylko "wojnę polsko-ruską" i bardzo mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
po_etry Re: Dorota Masłowska 11.08.09, 23:41 A ja przeczytałam jej "Wojnę" i spodobała mi się - wprawiła mnie w dobry humor;język, jakim posługuje się główny bohater jest doskonale stylizowany. Ale tak naprawdę to smutna książka. Trzeba to przeczytać bez niechęci, zrobiłam to z ciekawości wielkiej i - nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 00:04 Inteligentna, odwazna, DUZO WIDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 01:20 dzisiaj się zastanawiałam czy ma na imię Joanna....... Nie czytałam jej żadnej książki, za dużo zamieszania zrobiła w okół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 01:39 a tak ogólnie to ta kwestia nsunęła mi się po przeczytaniu niedoszłego wywiadu [masłowskiej] z sinead oconnor w jakimś babskim piśmidle. porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Dorota Masłowska 12.08.09, 12:40 Ten wywiad był porażką, bo rozmowa z Sinead O'Connor to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś