drabinahaha Re: Polka równa się obciach? 21.08.09, 09:20 Włoszki chodzą wymalowane i wystylizowane od rana czy ktoś ma do nich pretensję, nie, sa takie i koniec, mam nadzieję ze Polki się wyrobią ale nie w tym kierunku co niektóre panie na zachodzie. Znajomy wrócił przerażony kobiety wyglądały jak chłopy, zaniedbane w wyciągniętych kraciastych koszulach. To był chyba jakiś skandynawski kraj, niestety nie pamiętam jego nazwy. Najlepiej poszukac na youtube tam jest pełno filmików typu polish woman, swedish ale mało filmów z pięknymi Niemkami, nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha Re: Polka równa się obciach? 21.08.09, 09:28 www.youtube.com/watch?v=u2xggTHZlro Kobiece kontra naturalne, dla porównania, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Polka równa się obciach? 23.08.09, 23:04 co za bzdury. Zalezy od typu czlowieka, inaczej wyglada pani adwokatka niz pani siedzaca na kasie w aldi. To samo w polsce, sklepowa z biedronki z Wachocka na pewno nie dosiega klasa pani manager z Warszawy. wiec nie porownywojcie kartofli do jablek. wszedzie sa ladne i brzydkie. Tendencja jest jedna: w kierunku zachodnim to naturalnosc w ubiorze i byciu, na wschodzie bardzo czesto, bij zabij "szikimiki". Pracowala u mnie kiedys dziewczyna z polski jako niania, po jej wyjezdzie pytaly sie inne dziewczyny (matki) czy mam jeszcze te dziewczyne co chodzila na spacery z dziecmi w mega mini i na szpilkach... no koment. Nie o kazdej porze dnia jest elegencka kiecka czy wieczorny makeup na miejcu.... mieszkam od 22 lat w szwajcarii, jak bylam w zeszlym roku w paryzu , to stwiedzilam ze francuski ubieraja sie bardzo z wdziekiem, feminijnie, bez przesady, po prostu klasa. Polki uwazam za przecietnie ladne, bez spezialnych achow czy ochow, zdazaja sie na pewno rowniez b. ladne jak i te brzydkie.ALe fama o "naszej" pieknosci idzie tylko od samych polakow.... Odpowiedz Link Zgłoś