czesia.liliput 26.08.09, 21:14 Zaznczam- nie biorę hormonów, proszków antykoncepcyjnych. A zależy mi, aby go opóźnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Jak przesunąć okres ? 26.08.09, 21:52 tylko tabletkami, ale nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.55 Re: Jak przesunąć okres ? 26.08.09, 22:04 U kobiety jest tak samo. Po zwiększeniu częstotliwości pewnych, mało skomplikowanych, ruchów, okres opóźnia się , cirka o 9-11 miesięcy. Mnie dziwi , że tyle tu kobiet, a żadna o tym nie wie. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak przesunąć okres ? 26.08.09, 22:06 weź sobie może czymś wypchaj macice, to ona pomyśli, że już miałas dziecko i nie będzie ci się chciało bzykać przez jakiś czas. tez fajny eksperyment. conie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Jak przesunąć okres ? 26.08.09, 22:30 Jeśli ie bierzesz nic to nie da rady. Nawet jakbyś teraz wzięła jakaś tabletkę to skutek mógłby być kiepski. Lepiej pogódź się z tym, że okres wystąpi w swoim czasie;). Mi najgorsze dni przypadają teraz na sobotę i niedzielę, a idę na wesele. I cóż poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Jak przesunąć okres ? 27.08.09, 11:51 Wyjedź w inny klimat. Ja kilka dni temu gryzłam paznokcie z nerwów, że po przyjeździe do domu rodzinnego spóźnia mi się okres (aż o 4 dni!). Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Jak przesunąć okres ? 27.08.09, 12:00 czesia.liliput napisała: > Zaznczam- nie biorę hormonów, proszków antykoncepcyjnych. A zależy > mi, aby go opóźnić. Juz nie musisz bo przeciez znow Cie olal. Odpowiedz Link Zgłoś