jureczek-1 31.08.09, 18:37 jureczkowa twierdzi że zdradziła ,ale czy zdradą jest chodzenie do łóżka z facetem(żonatym)poznanym kilka chwil wcześniej na czacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:38 jureczek-1 napisał: > jureczkowa twierdzi że zdradziła ,ale czy zdradą jest chodzenie do łóżka z > facetem(żonatym)poznanym kilka chwil wcześniej na czacie nie no, co ty! Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:40 ja bym sie tam duperelami na twoim miejscu nie przejmowal Poza tym ona moze sie ruchnac, jest wolnosc, ty tez mozesz w zwiazku z tym. wykorzystaj to :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:42 tak to właśnie ja ,ale ustosunkuj się do faktów Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:44 jureczek-1 napisał: > ustosunkuj się do faktów stosunkować się przez internet nie zwykłam. Odpowiedz Link Zgłoś
eljanka Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:44 Hahahahaha Ty tak poważnie???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:48 ja wogle nie wierze w cos takiego jak zdrada. nikt nikomu nie moze obiecac wiernosci, gdyz wiernosc jest sprzeczna z nasza natura. w zwiazku z tym, ze miala ochote sie przespac z tamtym facetem, to jej sprawa. nie byla to zdrada. bo nie ma kogo zdradzac. miala ochote to to zrobila. jej wolnosc, jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:50 pewnie masz rację ,mając takie podejście do życia,ale w takim razie po co małżeństwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:51 jureczek-1 napisał: > pewnie masz rację ,mając takie podejście do życia,ale w takim razie po co > małżeństwo??? tez sie nad tym zastawiam, malzenstwo to glupota jest. Nie dla mnie w kazdym razie. A tak pozatym, jesli to zrobila to ty tez mozesz, jest wiele lasek ktore sa chetne. Poza tym, taka zdrada moze akurat dobrze zrobic na wasz sex. Bo sex w malzenstwie to zenada. Troche taka sprawa moze to odswiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:52 a może nazywajmy rzeczy po imieniu poprostu chodzi o prostytucję? Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 18:55 ale rozumiem, ze ty sie teraz zadreczasz? bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkagold Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 19:01 Wojak wyznaje zasadę, że bycie wiernym jest sprzeczne z naszą naturą. Dlaeczego? Bo jesteśmy zwierzętami :D Z tą różnicą, że od zwierząt się różnimy tym, że mamy uczucia wyższe (nie wszyscy wojaźliwi nie) Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 19:04 oliwkagold napisała: > Wojak wyznaje zasadę, że bycie wiernym jest sprzeczne z naszą > naturą. Dlaeczego? Bo jesteśmy zwierzętami :D Z tą różnicą, że od > zwierząt się różnimy tym, że mamy uczucia wyższe (nie wszyscy > wojaźliwi nie) piepszyc uczucia wyzsze, nie ma co sie zadreczac jakimis bzdetami :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 tu chodzi chlopie o przygode 31.08.09, 18:55 i w ogole nie masz sie czym przejmowac. romansu nie ma uczuc tez pewnie i pieniedzy tez nie zwykla przygoda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: tu chodzi chlopie o przygode 31.08.09, 18:57 iwona334 napisała: > i w ogole nie masz sie czym przejmowac. > romansu nie ma > uczuc tez > pewnie i pieniedzy tez nie > > zwykla przygoda i tyle. pewnie byla juz toba troche znudzona, przeciez jak jestescie malzenstwem to normalne. dlatego nie ma co drzec szat. ja na twoim miejscu tez bym poszedl w dluga. raz na jakis czas to jest calkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: tu chodzi chlopie o przygode 31.08.09, 19:04 No to idziemy szukac!Hej ho,hej ho... na rzniecia by sie szlo...! Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: tu chodzi chlopie o przygode 31.08.09, 19:14 sprowadzacie sprawę do poziomu rynsztoka a ja myślę że warto zając jakieś konkretne stanowisko Mozna przecież odpowiedziec na takie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: tu chodzi chlopie o przygode 31.08.09, 19:32 Albo to ty sprowadzasz sprawe do poziomu histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 19:33 zara zara, czyli poznała faceta przez internet i kilka chwil później poszła z nim do łóżka? to kto to był sąsiad czy ty? może se dyżury ustalcie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 19:34 no i opowiedz nam tez o tym jak sie klocicie przez ostatnie miesiace :P-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 20:08 a jak się można kłócic z kimś kto nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek-1 Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 20:07 ani sąsiad ani ja po prostu facio z czata zaproponował "kawę" Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 23:45 a lody? kawa to za mało a chociaż z cukrem? Odpowiedz Link Zgłoś
white-lizette Re: czy to jest zdrada 31.08.09, 23:23 Jak na czacie poznany to nie zdrada, i jak zonaty to tez nie zdrada takze podwojna nie zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś