Dodaj do ulubionych

dobry chleb na bródnie

08.10.11, 08:41
hej!
Powiedzcie gdzie kupujecie chleb? ale smaczny
ja kupuje narazie w tesco na kondratowicza (mieszkam tu od niedawna) krojony zafoliowany ale jest jakis taki nijaki, czy są w pobliżu jakieś piekarenki czy stoiska firmowe? a najlepiej takie które kroją chlebek na moich oczach? no i ile taki chleb kosztuje?
Obserwuj wątek
    • olajosz Re: dobry chleb na bródnie 08.10.11, 08:48
      Wszyscy z okolicy biegają do sklepu firmowego piekarni "Grzybki",w tym dużym bloku koło kwiaciarni Tuberoza.
      • dorkor33 Re: dobry chleb na bródnie 08.10.11, 12:48
        Mi bardzo smakuje z Galerii Wypieków - mała budka stoi przy poczcie na rogu Kondratowicza i Łabiszyńskiej albo na Bazarku przy Kondratowicza - pawilonów z pieczywem mnóstwo i wybór ogromny np. pieczywo ekologiczne.
        • yarpen111 Re: dobry chleb na bródnie 08.10.11, 12:54
          Tez polecam Grzybki , w bloku za Tuberozasmile
          Chelba chyba nie kroja, ale chleb cholopski, biesiadny czy zascianek, albo poligonowy, to wedlug mnie najlepsze pieczywo, dlugo swieze i smaczne. Ceny nie sa z kosmosu, ale drozej niz w Tesco, ale wartosmile
          • mk968 Re: dobry chleb na bródnie 08.10.11, 17:04
            Lubaszka na Łabiszyńskiej
    • ola Re: dobry chleb na bródnie 08.10.11, 21:12

najlepsze pieczywo jest na bazarku na Kondratowicza.
      Budka w środku bazarku, między rybami a budką zoologiczną
      • aeiou1 Re: dobry chleb na bródnie 16.10.11, 21:14
        Zgadzam się z Olą budka w środkowej części bazarku, narożna -pieczywo naturale i dietetyczne. Przepyszne chleby razowe np z żurawiną, jogurtowe, chleby żytnie itp a bułki pszenne pachą jak nigdzie indziej.
    • czarna.aza Re: dobry chleb na bródnie 17.10.11, 11:48
      isiaisia napisała:

> hej!
      > Powiedzcie gdzie kupujecie chleb? ale smaczny
      > ja kupuje narazie w tesco na kondratowicza (mieszkam tu od niedawna) krojony za
      > foliowany ale jest jakis taki nijaki, czy są w pobliżu jakieś piekarenki czy st
      > oiska firmowe? a najlepiej takie które kroją chlebek na moich oczach? no i ile
      > taki chleb kosztuje?

Niedawno odkryłam BARDZO dobry chleb w Lidlu na rogu Rembielińskiej i Budowlanej(dawnej Budowlanej, bo jakiś mądry zmienił nazwę ulicy niedawno). Przy torach tramwajowych w każdym razie.
      Chleb nazywa się drwalski i jest przepyszny, z ziarnami, zdaje się, że z nieoczyszczanej mąki.
      Bardzo smaczny, zawsze świeży - bo wypiekany na miejscu - więc do dostania o różnych porach dnia, nawet ok. 21-szej.
      • czarna.aza Re: dobry chleb na bródnie 20.10.11, 11:33
        cena 2,89
    • mmagi Re: dobry chleb na bródnie 18.10.11, 10:57
      w sklepie,baltonowski z Żerania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka