Dodaj do ulubionych

Samowolna decyzja zarządu

06.08.14, 07:50
Gdyby ktoś był ciekawy dlaczego od kilku tygodni samochody pracowników Agmet'u parkują na drodze dojazdowej do garażu etapu VII to na podstawie informacji dziś uzyskanych, informuję że jest to samowolna decyzja zarządu w porozumieniu z Agmetem. Samochody pracowników mogą dowolnie parkować na terenie naszego etapu nie zważając na nasze bezpieczeństwo.
Obserwuj wątek
    • kriss.30 Re: Samowolna decyzja zarządu 06.08.14, 09:54
      Właśnie sam się ostatnio dziwiłem skąd ich tyle tutaj się wzięło. Tym bardziej że ostatnio były wnioski o odholowywanie samochodów mieszkańców.
      No nic, myślę że czas na własne działania na alledrogo można znaleźć na rozsądną cenę naklejki które znacząco uprzykrzą parkowanie nieproszonym gościom.
      • 2_mia Re: Samowolna decyzja zarządu 06.08.14, 10:29
        Wniosek o odholowywanie samochodów został odrzucony.

Co do alledrogo to to samo przyszło mi na myśl, można nawet kupić naklejki kulturalne bo 'Karny kut@#$' to tak trochę zbyt chamsko smile
        • kriss.30 Re: Samowolna decyzja zarządu 06.08.14, 10:59
          Z tym odholowywaniem aut to ciekawa sprawa bo od strony lasu widnieje znak że auta będą odholowywanie i kilka lat temu jeszcze przed naszym etapem były "wojny parkingowe" z odholowaniem aut. goo.gl/m15ozo

Pozostają także telefony do SM, nie wiem tylko jak to z ich skutecznością.
          • 2_mia Re: Samowolna decyzja zarządu 06.08.14, 11:24
            Odpowiedź zarządu:

W poniedziałek rozmawiałam ze Spółka Agmet i samochody mają nie parkować.
            Otrzymają miejsca w ktorych będą mogli parkować ( miejsca oczywiście Spółki Agmet).
            poważaniem Małgorzata Parys
            • kriss.30 Re: Samowolna decyzja zarządu 06.08.14, 11:32
              Tak też dostałem taką odpowiedź w takim razie czekamy na wdrożenie...
              • liftexplorer Re: Samowolna decyzja zarządu 07.08.14, 00:30
                Cieszę się, że jednak nie wchodzimy w paranoidalne rozwiązania. Ten teren ma służyć mieszkańcom a nie AGMETOWI / TESCO / czy innym. Parkowanie wzdłuż krawężnika utrudnia korzystanie z miejsc parkingowych naziemnych i stwarza groźne sytuacje przy wyjeżdżaniu z garażu. Podobnie nie powinno być parkowania wzdłuż krawężnika przy północnej ścianie budynku 61. Jeśli Zarząd rozwiąże ten problem, warto by było aby nawiązał współpracę z zarządem jedynki (trudno nie będzie) oraz dwójki i uporządkował parkowanie na drodze dojazdowej, w tym w szczególności na ostatnim odcinku przy bramie. Czy naprawdę nie można na ostatnich 20 metrach postawić znaku zakazu postoju i zatrzymywania oraz w odsunięte krawężniki wkręcić jakieś słupki z łańcuchem. Podobnie pierwsze 10 - 15 metrów od skrzyżowania. Tam AGMET już nie parkuje i może też by pomógł zablokować parkowanie innych, bo samochody przy samym skrzyżowaniu stwarzają zagrożenie.
            • kundus Re: Samowolna decyzja zarządu 08.08.14, 20:11
              Cóż nasz zarząd jest z nadania Agmetu nic dziwnego, że na wszystko im pozwala, puki jakiś mieszkaniec nie zwróci uwagi. Fajnie by bylo gdyby udało się nam dojrzeć do decyzji o odwołaniu na kolejnym walnym. Ale chyba jesteśmy za leniwi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka