ziulek2 21.08.06, 18:21 kto pamieta doktor Taff - pediatre z rembielinskiej? Ciekawe czy jeszcze leczy dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hochwander_ochodzki Re: doktor Taff 22.08.06, 13:38 Leczyla mojego brata kolo 30 lat temu. Mysle ze juz odeszla z zawodu. Odpowiedz Link
kryso_mago Re: doktor Taff 22.08.06, 15:54 NA ŁOJEWSKIEJ leczył dr Erghard. ktoś pamieta? Odpowiedz Link
matka91 Re: doktor Taff 22.08.06, 20:08 Dr Taff leczyła moje dzieci w przychodni. Jakieś 12 lat temu odeszła z niej. Miała cięźką chorobę, która zakończyła się operacją i w rezultacie utratą głosu, ale nadal leczyła dzieci prywatnie. Wspaniały człowiek, który w tym co robił widział cel i przesłanie a nie pieniądze. Widywałam ją na ulicy, jakieś 7 lat temu. Teraz jej już nie widuje, może przeprowadziła się do córki? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link
mloda_mama33 Re: doktor Taff 23.08.06, 21:52 Niestety doktor Taff nie zyje jakies 2 lata temu zmarla.Po operacji raka krtani faktycznie stracila glos ale dalej leczyla ale juz tylko w domu.Takiego lekarza juz chyba przychodnia na Rembielinskiej nie bedzie miala pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: doktor Filus 22.08.06, 22:50 Kto pamięta doktor Filus, która zmarła w przychodni podczas przyjmowania pacjentów. Po kolejnym chorym źle się poczuła, ludzie zniecierpliwienia zajrzeli do gabinetu. Dr. Filus leżała na podłodze, pogotowie stwierdziło zgon. Odpowiedz Link
typ.z.matrixa Re: doktor Taff 24.08.06, 04:36 Faktycznie,doktor Taff była wspaniała,zalecone przez nia jedna masaze uratowły mie przed bardzo powazna operacja kregosłupa(gdzie wszyscy mnie pchali).A pamietacie (tez w przychodni na Rembielinskiej)małżnstwo konowałów Truskolaskich)????-Na kazda chorobe od anginy po raka zapisywali Rutinoscorbin i Vitamine, w stanach krytytcznych Visolvit.)))))) Odpowiedz Link
hochwander_ochodzki Re: doktor Taff 24.08.06, 14:06 Hehe doktor Truskolaska tez pamietam - zawsze zastanawialo mnie pochodzenie jej nazwiska Odpowiedz Link
arhe1 Re: doktor Taff 25.08.06, 13:18 doktor Truskolaski już od paru ładnych lat nie żyje także. Jego żona jest jeszcze widywana na osiedlu. Czy jeszcze leczy to nie wiem. Pamietam tylko ze zawsze wietrzyli przez 2 godziny rano posciel w swoim oknie na 3 pietrze. Odpowiedz Link
czytelnik69 Re: doktor Taff 26.08.06, 22:06 a kto pamieta dr, Dębską ( wspaniała kreatura)każda choroba dziecka to było uczulenie na mleko krowie, albo matka się zielska najadła i dlatego dzieciak choruje, albo dr. Tomaszewską - internistkę w poradni dla dorosłych, miała zacząć przyjmować od 14 a do 17 się w pracy niepojawiała, a jak przychodziła na wizyty domowe zimą to się z czapy i kożucha nie raczyła rozebrać. Fajną słuzbę zdrowia na Rembielińskiej mielismy Odpowiedz Link