olik1980 06.05.04, 14:21 Kupiłam sobie w ofercie demo i padłam!! Zapach mi się podoba - to jedno, ale buteleczka i to co w środku... Mniam. Wygląda jak fala morska. Przelewa sie w srodku pecherzyk powietrza... Trudno to opisać. Ja polecam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieta Re: Exotic Waters - super!!! 08.05.04, 22:25 Wąchałam tylko na stronie zapachowej jak na razie, ale mnie ten zapach bardzo przypomina dezodorant do ciała w atomizerze z zieloną herbatą z serii naturals, (chyba nie ma go juz w ofercie). Może tak naprawde pachnie inaczej, pamiętasz tamten zapach, co o tym myślisz? Odpowiedz Link
olik1980 Re: Exotic Waters - super!!! 09.05.04, 07:11 Hmmmm. nie znam tego z zieloną herbatą (nigdy nie uzywałam) Z resztą ja nie potrafię opisywać zapachów. W COKach chyba juz mają i mozna wąchać. Ja nauczona doświadczeniem ZAWSZE kupuję te z DEMO. Najczęsciej jest tak, że jak mi się nie podoba, to kupuje tą wodę moja małoletnia klientka (która ma skrajnie inny gust niz ja). Nigdy nie ma ryzyka, ze mi zostanie i będzie stała do konca swiata )) Moze nabądź drogą kupna. Chocby dla tej buteleczki ) Odpowiedz Link