treselle 18.08.04, 17:04 Co sądzicie o tropikalnym scrubie do ciała z brązowym cukrem?? Bo akurat skonczył mi się scrub i zastanawiam się nad kupnem właśnie tego, warto go kupić?? przy okazji, ponieważ jest to mój pierwszy raz na tym forum to witam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: scrub do ciała z serii spa 18.08.04, 17:06 I ja Cię witam Moim zdaniem warto go kupić, bo przepięknie pachnie i jak na mój gust jako scrub jest doskonały - nie za słaby, nie za ostry, w sam raz. Polecam. Odpowiedz Link
orissa Re: scrub do ciała z serii spa 18.08.04, 18:58 Ja jestem z niego bardzo zadowolona, zapach ma super, nie wysusza skóry, dobrze ją oczyszcza. Jedyne co mi nie pasuje, to zbyt mała dziurka w korku, scrub jest bardzo gęsty i od połowy opakowania musiałam odkręcać całą nakrętkę Odpowiedz Link
zaliczka Re: scrub do ciała z serii spa 18.08.04, 20:41 Ja uważam że to jeden z lepszych (albo i najlepszy) kosmetyk Avonu. Serdecznie polecam! PS. Trzymam go zawsze do góry nogami zaliczka Odpowiedz Link
sister52 Re: scrub do ciała z serii spa 18.08.04, 21:47 No właśnie ta mała dziurka jest pewną niedogodnością. I to, że opakowanie jest zbyt sztywne Odpowiedz Link
justa_79 Re: scrub do ciała z serii spa 19.08.04, 09:57 ten peeling jest świetny, zapach ma obłędny warto kupić. tylko radzę go stawiać do góry nogami, bo inaczej żadna siła nie wyciśnie go z butelki, a tak to sam spływa. Odpowiedz Link