Dodaj do ulubionych

Ulubiony perfum?

31.10.04, 13:40
Jaki jest wasz ulubiony perfum, bo mój Little black dress.
Obserwuj wątek
    • pomyslowa Re: Ulubione perfumy!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.04, 14:36
      Bardzo bym prosiła o nieużywanie słowa "perfum"!!!!!

A lubię Love Blush smile
      • ewa9922 Re: Ulubione perfumy!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.04, 14:58
        popieram w całej rozciągłości, jak idziesz do klientki nie mów "perfum" bo się
        spłoszy i nici z zamówienia . Little black dress to eleganckie perfumy , nie
        pasują do ciebie i twojego perfuma.
      • kati_p Re: Ulubione perfumy!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.04, 08:28
        Tresellllle :]]]]]] suspicious
        • egaheer82 Re: Ulubione perfumy!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.04, 10:50
          Słowu 'perfum' stanowcze: NIE!
          Passion Dance i Celebre - troche mi sie znudziły, ale nadal lubię
          Perceive, Dreamlife- nie wiem czemu nie moga zrobić takich roletek/ perfumetek?
          Incandessence - zakochałam się i jeszcze mi nie przeszłosmile
          Surrender - właśnie wypróbowałam na nadgarstku i nos mi się przykleiłsmile Skąd ja
          wezme tyle pieniędzy? big_grin
          A moim absolutnym hitem była woda 'mandarynka i kwiat pomarańczy' - cudowny,
          gorzkawy, cytrusowy zapach, którego nigdy nie miałam dosć! I go wycofali,
          niedobrzy, a ja nie mam zapasu i miomo prob oszczedzania już się kończysad
          pozdrawiam
          egaheer

• epa5 Re: Ulubiony perfum? 31.10.04, 15:10
      A moje perfumy, tzn. wody perfumowane to: Today, Treselle, LBD, Lyrical,
      Surrender.
    • sister52 Re: Ulubiony perfum? 31.10.04, 22:39
      Moje ulubione zapachy z Avonu to Wink (bardzo trwały, na mojej skórze czuję go
      caaaały dzień), Pink Suede (oj, chyba będą go wycofywać, bo już próbek nawet
      nie można kupić) i Lyrical (także bardzo trwały i ogólnie piękny zapach).
      Bardzo lubię też Dreamlife i stary dobry zapach Prowl. Nowy Surrender też mi
      się podoba z racji tego, że mam sentyment do wody Angel, ale z trwałością tego
      zapachu jest już kiepsko, mimo że to woda perfumowana...
      • bezsenna Re: Ulubiony perfum? 31.10.04, 22:45
        "Prefum"-ja napiszę o moich ulubionych PERFUMACH smile I tu myślę,będę ewenementem-
        bo lubię i szanuję za kobiecość-PAssion Dancetongue_out oraz Wink i kochany PRowlsmile
    • justa_79 Re: Ulubione perfumy? 02.11.04, 10:27
      moje ulubione perfumy to: Pink Suede, Treselle, Celebre Ice, Pur Blanca,
      Celebre, Wink.
      • bezsenna Re: Ulubione perfumy? 02.11.04, 21:01
        czyli wiekszoscwink
        • justa_79 Re: Ulubione perfumy? 03.11.04, 09:45
          no nie większość. chyba nawet nie połowa ;P Little Black Dress jest dla mnie
          trochę za ciężki, Today też, Passion Dance nie lubię... i jeszcze kilku nie
          znam.
    • reirei Re: Ulubiony perfum? 02.11.04, 22:31
      mnie się średnio podobają zapachy Avonu, miałam perfumy w kremie Celebre-ładne,
      ale dość "zwyczajne", i teraz kupiłam sobie roletkę Wink na spróbowanie.
      Całkiem ładne, choc też nie powalające. W ogóle większość avonowych zapachów
      jest albo mdła i za bardzo mydlana albo za mocna i ciężkie jak np. Surrender
      for her czy Passion Dance.
      pozdrawiam
    • malwaaa Re: Ulubiony perfum? 03.11.04, 19:03
      A mój był Casbah. Eh...cóż to był za zapach!!! Mam jeszcze jego próbkę. Mimo, że
      minęło tyle lat odkąd go wycofali, ciągle pachnie. Żałuję, że już go nie ma ;-(.
      Był jednym, który naprawdę mi się podobał.
      A co do "perfum" to podejrzewam, że autorka jest z Małopolski.
      Pozdrawiam
      Malwa
      • saljut Re: Ulubiony perfum? 03.11.04, 19:11
        e no, hola hola , dlaczego akurat z małopolski? jakos nie mowi sie chyba u
        nas "perfuma" smile Mysle, ze to blad raczej wspolny....
        • zaliczka Re: Ulubiony perfum? 04.11.04, 00:32
          Również chciałam bronić honoru Małopolski. Nie wiem, czemu akurat tu miałoby
          się mówić "perfum" lub "perfuma"...?
          • malwaaa Re: Ulubiony perfum? 04.11.04, 10:21
            Ależ ja również bronię autorkę wątku. Nie miałam niczego złego na myśli, wręcz
            przeciwnie. W różnych rejonach Polski różnie się mówi. To co dla jednych wydaje
            się błędem w innej cześci kraju jest normą. I tyle. Więcej wyrozumiałości. Nie
            mówię oczywiście o błędach ortograficznych, choć dzisiaj z tą ortografią też
            różnie bywa...
            Pozdrawiam
            • zaliczka Re: Ulubiony perfum? 04.11.04, 13:02
              Aha. Co prawda dalej mnie dziwi, że tak miałoby się mówić akurat w Małopolsce,
              ale niestety nie jest to wykluczone. Choć ja, mieszkając całe życie w
              Małopolsce, pierwszy raz się z takim błędem spotkałam w necie. Ale może
              chowałam się pod kloszem wink

Pozdrawiam serdecznie
              zaliczka
              • malwaaa Re: Ulubiony perfum? 04.11.04, 14:52
                O ironio! Właśnie odwiedziła mnie kuzynka, która mieszka w Małopolsce. I był
                "perfum". Kiklakrotnie się z tym spotkałam, kiedy u niej byłam, więc uznałam za
                normę. No cóż...ale normą chyba nie jest.
      • mariolkka To byl zapach :((( 03.11.04, 19:11
        Jesli mowimy o wycofanych zapachach to WOMEN OF ERTH, co to byl za zapach nigdy
        juz tak ladnego nie znalazlam ani w AVONIE ani nigdzie indziej sad((((((((

Smutna Mariolkka
    • emka_ldz Re: Ulubiony perfum? 09.11.04, 14:57
      Ulubiony zapach ktory działa na mnie to : Surrender, Wink i Incandessence smile))
      Maja w sobie to cos...
      • neo_r Re: Ulubiony perfum? 25.11.04, 13:31
        ja tez tesknie za AWOmen Of Earth- to byl wspanialy i niepowtarzalny zapach
        mogliby go wskrzesic!!
        a z obecnych - Passion Dance - to moj faworyt
        • nea2 Re: Ulubiony perfum? 25.11.04, 15:07
          A ja bym chciała by wrócił Scent Trend,zapach z linii Color Trend.Fajna
          ogórkowa woda toaletowa.Woman of Earth też mi się podobał,choć jej nie
          kupowałam.
        • mariolkka Re: Ulubiony perfum? 26.11.04, 10:43
          Widze, ze nie tylko ja tesknie za tym zapachem, Women of earth to byl moj
          ulubiony ze wszystkich nawet nieavonowskich sad(
    • lola211 Re: Ulubiony perfum? 25.11.04, 17:10

• enyya Ulubione perfumy 26.11.04, 13:30
        Moje ulubione to Little Black Dress, a wczoraj kupiłam w COK-u męski Surrender, bo mi się spodobał. Nie wiem jak z jego trwałością,ale za takie pieniądze nie oczekuję zbyt wiele. LBD jest bardzo trwały. Mam juz prezent na Mikołaja.
    • ane.luko Re: Ulubione perfumy 27.11.04, 23:29
      Dla mnie prawie wszystkie perfumy Avonu pachną podobnie. Kiedyś, co najmniej
      pięć lat temu, mieli wodę perfumowaną "Milennia". Była w niebieskim, nieładnym
      flakonie, ale zapach był naprawdę oryginalny. Niestety, nie mam nadziei, że
      kiedyś ten zapach przywrócą, jak czasem robią z innymi kosmetykami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka