treselle 15.11.04, 14:17 Jakie dokładnie próbki wchodzą w skład tego zestawu 75 próbek produktów do pielęgnacji cery??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga173 Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 15.11.04, 22:09 Sama jestem ciekawa ja dopiero zrobiłam pierwszy katalog i zamówię 30 szt.próbek szminki - zobaczymy czy warto? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
emka_ldz Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 16.11.04, 20:47 Little Blac Dress, Perceive, Lyrical, Treselle, Pur Blanca, Indvidual Blue dla niego i dla niej, Dream Life, For Away, Rare Gold, classAct, Retrospect, Open Road, Pro Sport to to co pamietam i co dostalam tez przy tym zamowieniu wszystko x 5! Odpowiedz Link
treselle Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 18.11.04, 08:59 Jakie dokładnie próbki wchodzą w skład tego zestawu 75 próbek produktów do pielęgnacji cery??? Odpowiedz Link
zuziarozia Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 18.11.04, 09:26 Czesć. Moze wiecie jaką wodę dostanę , skladam teraz czwarte zamówienie . Jakos te prezenty ostatnio nie były takie fajne. Nastawiłam sie na te , o których informacja byla w necie, a tu zamiast kremu źródło młodości dostałam zestaw sensens , a zamiast zestawu solution - zestaw SSS. A może wiecie jaka to bedzie torba, z ostatniej kolekcji, czy ta niebieska?. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pynia15 Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 19.11.04, 20:55 no wlasnie tez chcialabym wiedziec czy czarna czy niebieska ? Odpowiedz Link
sister52 Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 19.11.04, 21:01 Jest to granatowa torba z logo, dokładnie taka jak na obrazku Odpowiedz Link
treselle Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 19.11.04, 22:06 sister52 napisała: > Jest to granatowa torba z logo, dokładnie taka jak na obrazku ????????????? Przecież to nie jest odpowiedź na pytanie, które zadałam Czyżbyś stawałą się avonowska - czyli odpowiadasz nie na temat pozdro Odpowiedz Link
zaliczka Re: "twój pewny start" - oferta specjalna 20.11.04, 16:51 treselle napisała: > sister52 napisała: > > > Jest to granatowa torba z logo, dokładnie taka jak na obrazku > > > ????????????? > Przecież to nie jest odpowiedź na pytanie, które zadałam > > Czyżbyś stawałą się avonowska - czyli odpowiadasz nie na temat > > pozdro > To jest odpowiedź na pytanie Pyni )) I sorry, że się wtącam... Pozdrawiam, zaliczka Odpowiedz Link