egaheer82 28.11.04, 13:59 Ktoś widział/ miał? Bo w katalogu wygląda naprawdę strasznie fajnie, ale nie wiem jak to jest naprawdę... pozdrawiam egaheer Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga173 Re: Kredka Metaliczny Blask 03.12.04, 22:09 też mnie interesuje ta kredkatym bardziej że klientki o nia juz pytaja Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
egaheer82 Re: Kredka Metaliczny Blask 07.12.04, 17:49 Hej, napiszcie coś, bo ja się robię coraz bardziej chora na nią Coraz bardziej mnie ciągnie do różowej Do czego to doszło? pozdrawiam egaheer82 Odpowiedz Link
starlight4 Re: Kredka Metaliczny Blask 08.12.04, 18:02 Kredki są bardzo przyjemne. Połyskują tak, jak to jest pokazane w katalogu na oczkach tej pani ze szklaną kulą w ręku, tylko oczywiście odcienie zupełnie inne niż na zdjęciach... Kolorki różnią się od pokazanych "na oczach", ale z kolei są takie jak "graficie" kredek w kolejności (od góry): Icicle, Mint Ice, Creamy Ice (tego nie udało mi się zibaczyć, bo już ktoś zdążył ukraść...), Pink Ice, Lilac Ice i na końcu Peach Ice, który jest raczej brązowawy niż brzoskwiniowy. pozdr. Odpowiedz Link
amarga Re: Kredka Metaliczny Blask 10.12.04, 10:27 Obejrzałam wszystkie kolory, oczywiście są inne niż w katalogu. Inność polega też nie tylko na samym odcieniu, ale też jego natężeniu. Uzyskiwany kolor jest zdecydowanie delikatniejszy i uzyskanie makijażu o intensywności ze zdjęć katalogowych jest praktycznie niemożliwe. Po użyciu kredki na powiece i jej lekkim rozmazaniu pozostaje bardzo błyszcząca (i ładna) poświata, ale kolor jest ledwie zauważalny. Właściwie to różnica polega na odcieniu blasku, z jakim błyszczy się powieka. Nie wiem, jak z trwałością. Do codziennego użytku raczej się nie nadaje, zdecydowanie lepsza będzie na wieczorne wyjścia dla dziewczyn, które lubią "świecić". Sądzę jednak, że można uzyskać bardzo ciekawe efekty używając kredki do wykończenia całości makijażu. Prawdopodobnie kupię, tylko nie zdecydowałam się jeszcze na odcień (fiolet czy biel) Odpowiedz Link
very_famous Re: Kredka Metaliczny Blask 09.12.04, 21:59 Kupiłam bo ładnie wyglądała na zdjęciu. Użyłam raz i nigdy więcej. Nie polecam. Pzdr Odpowiedz Link
egaheer82 Re: Kredka Metaliczny Blask 10.12.04, 09:54 Cholera, a ja sobie zamówiłam 2 - różową i niebieską... Co z nimi nie tak? Jak w porównaniu z tymi rozświetlającymi (jeśli miałaś)? I który odcień tak ma? pozdrawiam egaheer Odpowiedz Link
very_famous Re: Kredka Metaliczny Blask 10.12.04, 20:53 Miałam różową. Na powiekach dają mało koloru za to tonę brokatu. Brzydko to wygląda. Odpowiedz Link
gagat100 Re: Kredka Metaliczny Blask 10.12.04, 13:23 ja mialam OCHYDA !!! nak sie pomaluje to super ale przez .... 10 minut potem zostaje tlusty pasek i nic wiecej trzeba znow namalowac, nateperowalam i jest taka miekka ze sie łamie ((( Odpowiedz Link