flower15 06.12.04, 12:20 który Wam się bardziej podoba?Zastanawiam się nad wyborem.love blush mi sie konczy a jest w ofercie dla konsultatnek za 14,9,Czy warto sprzedac surrender by nabyc love blush? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomyslowa Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 06.12.04, 21:47 Strasznie cięzki wybor musze przyznac Chociaz Love Blush juz mi sie nie podoba tak jak kiedys a mam jeszcze maly zapas. A Surrender nie chcialabym sie pozbywac. Jest trwaaaały, chociaz Love Blush duzo gorszy nie jest pod tym wzgledem - przynajmniej na mojej skorze... Słowem - chyba Ci nie doradze Odpowiedz Link
ankasza Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 07.12.04, 13:39 Jak pachnie Love Blush?Do ktorych perfum jest podobny? Odpowiedz Link
justa_79 Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 07.12.04, 13:48 moim zdaniem do żadnych Love Blush jest taki pieprzowo-różany. te ostrzejsze nuty przypraw są bardziej wyczuwalne w wodzie niż w pozostałych produktach z tej serii, które określiłabym tylko jako różane. Surrender jest chyba bardziej elegancki i trwały - to woda perfumowana. mojej mamie bardzo się spodobał. mnie też intryguje, ale jest taki męski mimo wszystko jest chyba ciekawszy niż Love Blush, choć to też piękny zapach. Odpowiedz Link
ankasza Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 07.12.04, 13:55 Surrender mam i jestem zachwycona.Naprawde pieknie pachnie,mimo tej "meskosci" ,a moze wlasnie dlatego.Intrygujacy zapach wedlug mnie .I jest naprawde bardzo trwaly.Ale zachcialo mi sie jakiejs odmiany.a jezeli ten Love Blush jest w takiej cenie w ofercie internetowej,to chyba zaryzykuje.Najwyzej zrobie komus prezent ) Odpowiedz Link
kiciunia5 Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 08.12.04, 15:13 do którego katalogu jest ta oferna netto na której jest Love Blush za 14,9zł/ ? poluję na tę wodę ))) Odpowiedz Link
biba46 Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 08.12.04, 16:51 teraz do K1, ale nie oferta netto tylko specjalna, dla internautów. pozdro Odpowiedz Link
bezsenna Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 10.12.04, 09:27 no ja tez sie zastanawiam czy nie wziac Love Blush- bo cena dobra-a wód nigdy nie za mało-ale kurde-jak brać w ciemno? wersja awaryjna-na prezent-ale tu moze sie sytuacja powtórzyc bo kazdy ma inny gust.... Odpowiedz Link
iselle Re: LOVE BLUSH czySURRENDER?-KTÓRY ŁADNIEJSZY 12.12.04, 14:37 Ja też mam ochotę na LB ale nie znam zapachu. Może ktoś ma pomysł, osobie o jakim guście by się spodobał ? Odpowiedz Link