trocineczka 20.12.04, 17:53 Dziewczyny, jak to jest z kuponami? Moja klientka ma kupon znizkowy i co ja mam z tym zrobic? Dolaczyc go do zamowienia czy jak? A co jesli zamawiam przez net? I jeszcze jedno : jaki balsam nawilzajacy polecacie? Z gory 'merci' za odp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Dziewczyny help! 20.12.04, 19:07 jesli przez net / czy jakakolwiek droga która kończy się paczką .. zabierasz kupon i chowasz do torby jesli w sklepie - moze sie okazac ze go zarządają ulcik Odpowiedz Link
mariolkka Re: Dziewczyny help! 21.12.04, 17:33 Ale zalezy do czego? do ciala,do ust? Jesli chodzi o balsam do ciala to ja polecam tropikalny z maslem shea, chociaz w sumie do ust tez jest i tez jest super. A co do kuponow to oni wiedza mniejwiedzej pewnie ile ich dostalas i ile mozesz zamowic promocyjnych kosmetykow z tymi kuponami ) Ode mnie nigdy nikt nie chcial zadnego kuponu ) Mariolkka Odpowiedz Link
justa_79 balsam do ciała 22.12.04, 09:36 ja bardzo lubię balsam SSS, ma świetną konsystencję i śliczny, kwiatowy zapach (o ile ktoś lubi ). teraz używam tego do skóry suchej Wellbeing, nawet dobrze nawilża, tylko długo się wchłania i zostawia lepką warstwę na skórze. Odpowiedz Link