kiciunia5 30.12.04, 11:11 Chciałam się dowiedzieć czy seria SSS jest dobra ? Mam na myśli szczególnie krem nawilżający, balsam do ciała i żel pod prysznic. Jakie są ? Nigdy nie używałam produktów z tej serii, proszę więc o radę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saralove Re: linia SSS 30.12.04, 13:13 Witaj! Konsultantką AVON jestem od 4 lat, a seria SSS jest jeszcze starsza. Używam jej od dawna i mogę stwierdzić, że jest naprawdę REWELACYJNA!!! Polecam, bo ciało po użyciu tych kosmetyków jest dosłownie jak jedwab! Po uzyciu samego tylko kremowego żelu pod prysznic mam wrażenie, że balsamu już nie potrzeba, ale i tak radzę go użyć (balsamu lub kremu). Efekty są widoczne już po kilku użyciach. Pozdrawiam! W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na saralove@gazeta.pl Odpowiedz Link
tullinica Re: linia SSS 30.12.04, 13:38 Używałam żelu pod prysznic i był bardzo dobry, nie sprawdził się u mnie olejek do ciała - bardzo długo sie wchłaniał, pachniał alkoholem, nawilżał raczej słabo. Krem do rąk wchłania sie bardzo szybko i prawie nie pozostawia tłustej warstwy, ale wystarczy raz umyć ręce i sa tak samo wysuszone. Już nie uzywam tej serii, bo bardzo drażnił mnie jej zapach - taki mocno kwiatowy, duszący. Używałam starej serii, ale ta obecna to chyba to samo tylko w innych opakowaniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bezsenna Re: linia SSS 02.01.05, 23:22 Ja z SSS uzywałam balsamu-ale jak dla mnie troche sie klei-ale ogolnie dobrze nawilza.Acha i jako jedyna z tego forum chyba lubie olejek SSS ( co prawda ma kilka wad)-ale lubie sie podrasowywac nim na imprezy-wtedy tak fajnie błyszczysz... Odpowiedz Link
mariolkka Re: linia SSS 03.01.05, 15:13 A ja bardzo sobie chwlailam peeling do kapieli, najpier byl cytrusowy, a potem rozowy. Bardzo dobry jest kremowy zel pod prysznic i balsam do ciala. Lubie tez tez balsam spowalniajacy odrastanie wloskow fajnie nawilza Odpowiedz Link
asiek501 Re: linia SSS 03.01.05, 15:18 seria jest może i dobra, ale dla mnie ma okropny zapach, szczególnie ta różowa seria balsam po depilacji był w miare ok Odpowiedz Link
justa_79 Re: linia SSS 04.01.05, 13:05 nie wiem, czy wraz ze zmianą opakowań zmieniła się też zawartość, ale miałam balsam do ciała w starym opakowaniu i był cudny. bardzo dobrze nawilża, dobra konsystencja, dobrze się wchłania. zapach akurat mi się podoba. peeling był średni. natomiast olejek w sprayu mnie uczula. balsam po depilacji też OK. Odpowiedz Link
jasna_79 Re: linia SSS 04.01.05, 13:32 Powiem tak - jestem fanem tej serii, bo akurat uwielbiam ten zapach i wcale go nie odczuwam jako kwiatowy, ale taki bardzo ciepły; jednak uwazam, że żaden z produktów tej serii nie jest tego wart, aby zapłacić za niego normalną katalogową cenę. Natomiast w promocji za 10 zł - warto, zwłaszcza balsam do ciała i płyn pod prysznic. Odpowiedz Link