30.12.04, 11:11
Chciałam się dowiedzieć czy seria SSS jest dobra ? Mam na myśli szczególnie
krem nawilżający, balsam do ciała i żel pod prysznic. Jakie są ? Nigdy nie
używałam produktów z tej serii, proszę więc o radę.
Obserwuj wątek
    • saralove Re: linia SSS 30.12.04, 13:13
      Witaj! Konsultantką AVON jestem od 4 lat, a seria SSS jest jeszcze starsza.
      Używam jej od dawna i mogę stwierdzić, że jest naprawdę REWELACYJNA!!! Polecam,
      bo ciało po użyciu tych kosmetyków jest dosłownie jak jedwab! Po uzyciu samego
      tylko kremowego żelu pod prysznic mam wrażenie, że balsamu już nie potrzeba, ale
      i tak radzę go użyć (balsamu lub kremu). Efekty są widoczne już po kilku
      użyciach. Pozdrawiam! W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na saralove@gazeta.pl
    • tullinica Re: linia SSS 30.12.04, 13:38
      Używałam żelu pod prysznic i był bardzo dobry, nie sprawdził się u mnie olejek
      do ciała - bardzo długo sie wchłaniał, pachniał alkoholem, nawilżał raczej
      słabo. Krem do rąk wchłania sie bardzo szybko i prawie nie pozostawia tłustej
      warstwy, ale wystarczy raz umyć ręce i sa tak samo wysuszone. Już nie uzywam
      tej serii, bo bardzo drażnił mnie jej zapach - taki mocno kwiatowy, duszący.
      Używałam starej serii, ale ta obecna to chyba to samo tylko w innych
      opakowaniach.
      Pozdrawiam
      • bezsenna Re: linia SSS 02.01.05, 23:22
        Ja z SSS uzywałam balsamu-ale jak dla mnie troche sie klei-ale ogolnie dobrze
        nawilza.Acha i jako jedyna z tego forum chyba lubie olejek SSS ( co prawda ma
        kilka wad)-ale lubie sie podrasowywac nim na imprezy-wtedy tak fajnie
        błyszczysz...
    • mariolkka Re: linia SSS 03.01.05, 15:13
      A ja bardzo sobie chwlailam peeling do kapieli, najpier byl cytrusowy, a potem
      rozowy. Bardzo dobry jest kremowy zel pod prysznic i balsam do ciala. Lubie tez
      tez balsam spowalniajacy odrastanie wloskow smile fajnie nawilza smile
    • asiek501 Re: linia SSS 03.01.05, 15:18
      seria jest może i dobra, ale dla mnie ma okropny zapach, szczególnie ta różowa
      seria
      balsam po depilacji był w miare ok
    • justa_79 Re: linia SSS 04.01.05, 13:05
      nie wiem, czy wraz ze zmianą opakowań zmieniła się też zawartość, ale miałam
      balsam do ciała w starym opakowaniu i był cudny. bardzo dobrze nawilża, dobra
      konsystencja, dobrze się wchłania. zapach akurat mi się podoba. peeling był
      średni. natomiast olejek w sprayu mnie uczula. balsam po depilacji też OK.
    • jasna_79 Re: linia SSS 04.01.05, 13:32
      Powiem tak - jestem fanem tej serii, bo akurat uwielbiam ten zapach i wcale go
      nie odczuwam jako kwiatowy, ale taki bardzo ciepły; jednak uwazam, że żaden z
      produktów tej serii nie jest tego wart, aby zapłacić za niego normalną
      katalogową cenę. Natomiast w promocji za 10 zł - warto, zwłaszcza balsam do
      ciała i płyn pod prysznic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka