salma88 10.01.05, 21:57 Czy mozna kupic produkt demo w COK? Mam to pytanie tez w innym watku, ale mysle, ze w nowym watku odpowiedzi szybciej naplyna Chodzi mi o Tomorrow - czy jak teraz pjde do COK to mi to sprzedadza??? HELP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biba46 Re: Demo w COK??? 10.01.05, 22:01 proponuję korzystanie z wyszukiwarki, bo wielu nie ma ochoty pisać po raz drugi o temacie już poruszanym. W COK nie kupisz demo, próbek i innych produktów pomocnych w sprzedaży. Musisz zamówić paczkę. Odpowiedz Link
sister52 Re: Demo w COK? 10.01.05, 22:02 Już Ci odpowiedziałam w poprzednim wątku - nie kupisz demo w COK. Trochę cierpliwości - odpowiedziałam natychmiast po tym jak zadałaś pytanie, mimo tego zadałaś je ponownie. Daj ludziom czas na odpowiedź, ok? Odpowiedz Link
salma88 Re: Demo w COK? 11.01.05, 09:27 Sorry, ale zadalam to pytanie w innym watku, bo myslalam, ze raczej juz do tamtego nikt nie zajrzy. Stalo sie inaczej, doslownie chwile po tym jak zalozylam drugi watek. A nie posiadam mozliwosci usuwania watkow. Dzieki za dobra rade, ja tez Ci dam jedna - nie podchodz zbyt emocjonalnie do takich drobiazgow, bo sie wykonczysz Odpowiedz Link
treselle Re: Demo w COK? 11.01.05, 09:42 sister czepiasz sie salmy, a się jej raz zdarzyło, że zadała pytanie 2 razy tym czasem wkurzająca to tu jest pynia15, która co chwile zakłada głupie topicki i do tego jak jej ktoś nie odpisze po 2 minutach to wpisuje w swoim wątku 10 następnych postó o tym, że jej nikt nie odpisał i jakie to jesteśmy wredne z tego powodu właśnie i to ona jest dobijająca a nie salma. Odpowiedz Link
pynia15 Re: Demo w COK? 11.01.05, 15:01 sorry treselle ale teraz to przesadzasz !!!nigdy po 2 minutach nie pisalam czegos takiego typu czy nic o tym nie wiecie ?albo jakos tak ...i jak juz cos to nigdy nie 10 razy tlko 2!!!!!!nigdy tez nie napisalam ze jestescie wredne!!! bo jest zuelnie inaczej !! jestem wam wdzieczna ze pomagacie innym wiec nie moglabym tak napisac ..... wiec na drugi raz nie mów o mnie czegos czego nie zrobilam ok ????? Odpowiedz Link
avon_22 Re: Demo w COK? 11.01.05, 15:07 Dajcie spokój,Pynia jest naprawdę bardzo sympatyczna i miło się czyta jej posty ))) Odpowiedz Link