Dodaj do ulubionych

torba podróżna-oferta netto

22.04.05, 13:34
wiecie moze jaka jest?Fajna?jaki materiał?Jakies przegródki?
Obserwuj wątek
    • piwnookaagacia Re: torba podróżna-oferta netto 22.04.05, 13:38
      brak slow!! ile postow, ze sprawy konsultantek na inne forum!! boze......jak
      mozna az tak nie myslec!! i na dodatek jest juz taki post na forum dla
      konsultantek!! wstydzilabys sie!!...
      • justa_79 Re: torba podróżna-oferta netto 22.04.05, 13:47
        a co widzisz tajnego w informacji, że jest torba podróżna w ofercie netto??? ja
        swoim klientkom zawsze udostępniam informację, jakie produkty można kupić z tej
        oferty (zaznaczam, że mogą być do wyczerpania zapasów). sama chcesz się z tej
        oferty obkupić czy jak? wink to jest pytanie o samą torbę, była ona do nabycia w
        katalogu i może jakaś klientka może wyrazić swoje zdanie.

a co do torby, to jest b. fajna i pojemna, mojej mamie też się podoba. w środku
        ma jedną kieszonkę na zamek (zmieszczą się dokumenty i jeszcze parę
        drobiazgów). po bokach ma takie guziki, które można przypiąć lub odpiąć,
        powiększając wielkość torby. trochę szybko się brudzi (jasna). nie próbowałam
        czyścić mokrą ściereczką, myślę, że można wyprać. w środku jest wyłożona taką
        folią, która mi się rozerwała, ale z wierzchu nic jej nie dolega, mam ją już
        ponad rok. idealna na mniejsze wyjazdy.
      • flower15 Re: torba podróżna-oferta netto 22.04.05, 14:56
        okres masz czy co?
        • sister52 Re: torba podróżna-oferta netto 22.04.05, 15:31
          Ej no, bez takich przykrych docinków...
        • piwnookaagacia Re: torba podróżna-oferta netto 24.04.05, 18:17
          to bylo brzydkie z twojej strony!! a co do oferty netto to mimo wszystko wole
          myslec na zapas niz pozniej miec klopoty, bo widzac jak klientki staraja sie
          oszczedzac gdybym pokazala taka oferte netto to na nastepny raz nie byloby
          zakupow z katalogu tylko "pokaz ta tania oferte"!!! albo "poczekam az bedzie w
          ofercie" a poza tym niech bedzie cos dla nas na oslode zycia, ja lubie myslec
          ze chociaz to jest specjalnie dla konsultantek, no i nie mialabym nic przeciwko
          pokazywaniu jej klientkom gdyby wliczala sie do kwoty opustu...a wulgarna
          flower gdyby chciala pytac klientki o jakosc torby moglaby pominac slowa, ze
          jest to z oferty netto..dziwne ze nikt sie nie pyta co to wogle jest....coz
          moze wszystkie konsultantki pokazuja te oferte klientkom i kazda wie co to
          doskonale...indifferent
          • justa_79 Re: torba podróżna-oferta netto 25.04.05, 10:32
            agata, ja wcale nie wiem, czy ta oferta jest taka tania. primo, ceny na niej
            podane niewiele się różnią od cen konsultantki produktów z katalogu. secundo,
            ceny podane na tej ofercie to są ceny netto (czyli Twoje), a nie ceny dla
            klientek! wg mnie to po prostu okazja na dodatkowe zakupy (dla klientki) i
            dodatkowy zarobek (dla konsultantki). sama przecież nie wykupisz całej oferty
            dla siebie i swojej rodziny, więc dlaczego klient ma nie skorzystać?
          • flower15 Re: torba podróżna-oferta netto 25.04.05, 13:14
            A z Twojej strony nie było brzydkie?Zastanów się najpierw co piszesz.Przeciez
            nikt nie napisałam ile ona kosztuje.W kazdym wypadku zawsze mozesz ustalic sama
            cenę,przeciez to tylko oferta dla konsultantek, tylko Twoja dobra wola,ze im
            chcesz cos z tego sprzedać więc i cena tez zalezy od Ciebie.
    • sister52 Re: torba podróżna-oferta netto 22.04.05, 15:31
      Aha, moją opinię dotyczącą torby znajdziesz na forum dla konsultantek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka