Dodaj do ulubionych

Balsam do ciala

11.05.05, 11:41
Jaki jest wg Was najlepszy? Potrzebuej czegos co nawilza, moze byc z
perfumowanych, bo neistety po niektorych balsamach mailam sucha skore na
nogach nadalsad Co sadzicie o balsamach z serii floral prints? Magnolia bylaby
dobra???
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 11:58
      Ja miałam balsam Floral Prints Pączek Róży.Zapach długo się trzymał,dość dobrze nawilżał,ale był mało wydajny(mi starczył na 2 tygodnie).Bardzo polecam krem do ciała SSS,ten w różowym opakowaniu i balsam Dry Skin Relief.Moja bardzo sucha skóra,katowana chlorem z pływalni,jest dobrze nawilżona i nie mam po nich uczucia ściągnięcia.Minusem balsamu Dry Skin Relief jest niezbyt przyjemny zapach,taki chemiczno-apteczny,ale można się przyzwyczaić.
    • justa_79 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 12:09
      jeśli chodzi o nawilżenie, to chyba najlepszy będzie Dry Skin Relief, chociaż
      wg mnie on ma b. neutralny zapach, coś w stylu kremu Nivea wink ale b. trudno się
      wchłania (a właściwie wcale się nie wchłania wink ) i lepi się. natomiast krem
      SSS wchłania się trochę lepiej, a dla mnie ideałem na razie jest balsam SSS,
      najlepszy pod względem wchłaniania i skóra po nim jest aksamitnie gładka, ale
      do b. suchej skóry może być nieco za lekki.
    • sirja Re: Balsam do ciala 11.05.05, 12:12
      Balsam SSS opóźniający depilację daje całkiem niezłe efekty, a do tego ma
      przyjemny zapach. Nóżki są bardzo przyjemne w dotyku wink i dobrze się wchłania
      • cutsson Re: Balsam do ciala 11.05.05, 17:59
        Mnie sie bardzo podoba ten niebieski Entry ujedrniajacy. Wprawdzie dlugo sie
        wchlania, ale jest rewelacyjny. Mam przesuszona skore i lekka nadwage, a po jego
        zastosowaniu skora jest nawilzona, a po dluzszym uzywaniu rzeczywiscie jakby
        bardziej jedrna.
        Pozdrawiam.
        Cat
        • joanne20 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 18:12
          Nie zgadzam sie z kolezanką ze balsam opozniajacy depilacje ładnie pachnie-
          ŚMIERDZI OBRZYDLIWIE!!!!!! Smarowałam nim tylko nogi w zimie bo reszty sie nie
          dało.. nie chciałam po prostu śmierdzic.. feee...za to polecam ten z SSS smile
          • lavra73 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 18:14
            Balsam po depilacji pachnie slicznie, jest delikatny, swiezo. Dla mnie Oki.
            Pozdrawiam smile
            • blackmolly Re: Balsam do ciala 11.05.05, 22:57
              Zapach ujdzie, ale on się WAŁKOWAŁ!!!
              A tego mu nie wybaczę sad
              • veea Re: Balsam do ciala 11.05.05, 23:10
                o...wałkował sie z premedytacja...nawet potem girek po nim domyc nie
                mogłam..jakaż maź sie wytworzyła śpikowata..fee
                Buziaki,
                Veea
                • jolek.i Re: Balsam do ciala 11.05.05, 23:33
                  miałam to samo, wałkował sie strasznie, nigdy więcej....
                  nie będę oryginalna, też polecam Dry Skin Relief, a z serii SSS ten nowy
                  filetowy krem do ciała, dla mnie jeszcze fajniejszy niż różowy
                  • sirja Re: I bądź tu czlowieku mądry... ;) 12.05.05, 07:54
                    Co kobieta to inna opinia wink. Kwestia zapachu wiadomo sprawa indywidualna ale
                    że się wałkował to mnie zaskoczyłyście, no ale ja po zimie miałam bardzo
                    przesuszoną skórę, więc może dlatego u mnie się fajnie rozprowadzał.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka