salma88 11.05.05, 11:41 Jaki jest wg Was najlepszy? Potrzebuej czegos co nawilza, moze byc z perfumowanych, bo neistety po niektorych balsamach mailam sucha skore na nogach nadal Co sadzicie o balsamach z serii floral prints? Magnolia bylaby dobra??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gudz666 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 11:58 Ja miałam balsam Floral Prints Pączek Róży.Zapach długo się trzymał,dość dobrze nawilżał,ale był mało wydajny(mi starczył na 2 tygodnie).Bardzo polecam krem do ciała SSS,ten w różowym opakowaniu i balsam Dry Skin Relief.Moja bardzo sucha skóra,katowana chlorem z pływalni,jest dobrze nawilżona i nie mam po nich uczucia ściągnięcia.Minusem balsamu Dry Skin Relief jest niezbyt przyjemny zapach,taki chemiczno-apteczny,ale można się przyzwyczaić. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 12:09 jeśli chodzi o nawilżenie, to chyba najlepszy będzie Dry Skin Relief, chociaż wg mnie on ma b. neutralny zapach, coś w stylu kremu Nivea ale b. trudno się wchłania (a właściwie wcale się nie wchłania ) i lepi się. natomiast krem SSS wchłania się trochę lepiej, a dla mnie ideałem na razie jest balsam SSS, najlepszy pod względem wchłaniania i skóra po nim jest aksamitnie gładka, ale do b. suchej skóry może być nieco za lekki. Odpowiedz Link
sirja Re: Balsam do ciala 11.05.05, 12:12 Balsam SSS opóźniający depilację daje całkiem niezłe efekty, a do tego ma przyjemny zapach. Nóżki są bardzo przyjemne w dotyku i dobrze się wchłania Odpowiedz Link
cutsson Re: Balsam do ciala 11.05.05, 17:59 Mnie sie bardzo podoba ten niebieski Entry ujedrniajacy. Wprawdzie dlugo sie wchlania, ale jest rewelacyjny. Mam przesuszona skore i lekka nadwage, a po jego zastosowaniu skora jest nawilzona, a po dluzszym uzywaniu rzeczywiscie jakby bardziej jedrna. Pozdrawiam. Cat Odpowiedz Link
joanne20 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 18:12 Nie zgadzam sie z kolezanką ze balsam opozniajacy depilacje ładnie pachnie- ŚMIERDZI OBRZYDLIWIE!!!!!! Smarowałam nim tylko nogi w zimie bo reszty sie nie dało.. nie chciałam po prostu śmierdzic.. feee...za to polecam ten z SSS Odpowiedz Link
lavra73 Re: Balsam do ciala 11.05.05, 18:14 Balsam po depilacji pachnie slicznie, jest delikatny, swiezo. Dla mnie Oki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
blackmolly Re: Balsam do ciala 11.05.05, 22:57 Zapach ujdzie, ale on się WAŁKOWAŁ!!! A tego mu nie wybaczę Odpowiedz Link
veea Re: Balsam do ciala 11.05.05, 23:10 o...wałkował sie z premedytacja...nawet potem girek po nim domyc nie mogłam..jakaż maź sie wytworzyła śpikowata..fee Buziaki, Veea Odpowiedz Link
jolek.i Re: Balsam do ciala 11.05.05, 23:33 miałam to samo, wałkował sie strasznie, nigdy więcej.... nie będę oryginalna, też polecam Dry Skin Relief, a z serii SSS ten nowy filetowy krem do ciała, dla mnie jeszcze fajniejszy niż różowy Odpowiedz Link
sirja Re: I bądź tu czlowieku mądry... ;) 12.05.05, 07:54 Co kobieta to inna opinia . Kwestia zapachu wiadomo sprawa indywidualna ale że się wałkował to mnie zaskoczyłyście, no ale ja po zimie miałam bardzo przesuszoną skórę, więc może dlatego u mnie się fajnie rozprowadzał. Odpowiedz Link