allygator 21.10.05, 00:43 Czy któraś z was go używała? Na zdjęciu wygląda ślicznie, ale zastanawiam się czy się nie rozmazuje, bo wg mnie ta seria chyba ogólnie nie jest zbyt dobrej jakości... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka82 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 08:54 Miałam go rok temu...Praktycznie w ogóle nie widać go na oku. To taki przeźroczysty żel, a w nim zatopione są srebrne opiłki. Na oku jednak nie wiele z tego widać, za to ja dawałam go na usta Odpowiedz Link
hepinka Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 08:56 wg mnie kiepski efekt, za mało brokatu zostaje na powiece ale dałam nastoletniej kuzynce i jest zachwycona bardzo... Odpowiedz Link
janette0 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 09:13 Mam koleżanke (20 lat) która bardzo go lubi i zawsze czeka na jego promocje daje ładny, delikatny efekt. Myśle, że za tą cene warto go wypróbować) Odpowiedz Link
justa_79 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 09:48 bardzo fajny produkt, nakładam go na czarną konturówkę i jest widoczny. nie rozmazuje się, tylko po nałożeniu trzeba chwilę odczekać, aż wyschnie. Odpowiedz Link
jola_wroc Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 10:40 taki średni, raczej słabo widoczny, nie ma takiego efektu jak na zdjęciu w katalogu Odpowiedz Link
iselle Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 12:22 Dla mnie daje fajny brokacik - robię kreskę na górnej powiece i super rozjaśnia spojrzenie. Kupiłam już 2 sztukę na zapas. Aczkolwiek zdjęcie w katalogu kreski nim wykonanej jest mocno przekłamane Odpowiedz Link
justa_79 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 14:28 a kupowałaś go niedawno? czy dostałaś w takim podłużnym opakowaniu jak jest w katalogu na zdjęciu (takie opakowanie, jak błyszczyki)? bo ja kupowałam już dawno, ale dostałam w innym opakowaniu niż na zdjęciu - w takim kałamarzu, jak czarny eyeliner. Odpowiedz Link
allygator Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 21.10.05, 14:31 Dzięki za odpowiedzi. W sumie właśnie chodziłoby mi o efekt taki jak na zdjęciu więc chyba zrezygnuję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
iselle Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 22.10.05, 00:05 Ja mam w kałamarzu kupiony w grudniu 2004, a teraz dostałam w podłużnym, który na pierwszy rzut oka ma cieńszy i jakby gorszy pędzelek Odpowiedz Link
asicka1 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 17.11.05, 14:51 a ja mma juz 2 opakowanie i jestem bardzoo zadowolona nawet jak pomaluje nim samym powieki to wyglada bardzo ladnie delikatnie i bardzo czesto uzywam go do zrobienia szybkiego makeup )) i pewnie kupie kolejne opakowanie gdy tylko to mi sie skonczy pozdrawiam Odpowiedz Link
nulka8 Re: Srebrny eyeliner z serii Trendy 17.11.05, 18:16 Najpierw maluję czarnym eyelinerem a potem tym z brokatem i wygląda to super, właściwie dopiero wtedy jest widoczny. Na pewno nie jest to taki efekt jak na zdjeciu w katalogu, ale tez fajnie. Odpowiedz Link