11.11.05, 10:04
zlozylam wczoraj zamowienie z 13 katalogu i juz pod wieczor paczka zostala
spakowana (jednak w historii zamowienia ilosc kartonow wynosi 0). jednak z
powodu opoznienia w dostarczeniu paczki z 2 terminu katalogu 12, nie
zaplacilam jeszcze rachunku (termin mam do 14). czy w zwiazku z tym nie
dostane paczki regularnie w srode?

nie smiejscie sie, jak pytanie wydaje wam sie blahe
Obserwuj wątek
    • janette0 Re: paczka 11.11.05, 10:37
      jak na moje oko to wszystko jest oksmile) dzisiaj pewnie wystawią Ci fakturkę i
      pojawi sie ilość kartonów. Gdybys nie zapłaciła faktury z zamówienia w pierwszym
      terminie kat.12 to mogliby sie czepiac, ale teraz powinno byc wszystko OKsmile
      pozdrawiamsmile
      • agniesiak_k Re: paczka 12.11.05, 21:10
        dziewczyny pomóżcie bo chyba narozrabiałam!jestem w podobnej sytuacji tylko
        mnie jeszcze trochę "poniosło"..zadzwoniła dziś do mnie klientka ze spóźnionym
        zamówieniem,zobaczyłam że nadal jest status czeka i edytowałam...i w dacie
        dostawy wyskoczył mi 2 termin.Dzwoniłam do swojej oks a ona jeszcze na mnie że
        po co edytowałami wiele innych żalów..nie wiedziłam co robić więc..anulowałam
        zamównie tych dodatkowych produktów i modlę się żeby chociaż to co zamawiałm 10
        listopada doszło 16..a te pozodstałe zamówie w 2 terminie..co o tym myslicie
        byłyście w takiej sytuacji kiedykolwiek.prosze odezwijcie się w tej
        sprawie.jestem w Avonie 3 lata i nigdy się z czymś takim nie spotkałąm zeby
        statusu nie zminieli..
        • jola_wroc Re: paczka 12.11.05, 21:56
          to zalezy kiedy bylo zlozone .edytowac mozna tylko w ten sam dzien co sie
          skaladalo, potem juz chyba nie mozna. wejdz na strone i sprawdz jeszcze raz co
          jest w twoim zamowieniu. nic nie zmieniaj juz, kiedys tak zrobilam i tez data
          odbioru byla inna, ale tak naprawde paczka przyszla taka jaką zlożyałam za 1-
          szym razem, czyli przed edycją.
          • madzialenka82 Re: paczka 12.11.05, 23:03
            Dlaczego nie zadzwonicie na infolinie?? Jeszcze tylko tam mogą wam pomóc!!
            • agniesiak_k Re: paczka 12.11.05, 23:22
              ha!dzwoniłam..3 razy podałam swój nr a na pewno znam go na pamięć i podawali mi
              ze popełniłma błąd potem dzwoniłam na numer w wawie ale przypomniłao mi się ze
              tylko od pn do piątku...mam nadzieję że bedzi oksmiledzięku za zainteresowanie i
              pomoc!!
              • jola_wroc Re: paczka 13.11.05, 09:02
                w weekend nie można sie do nich dodzwomnić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka