wiosna9 03.03.06, 10:51 Właśnie sie zalogowałam i wpisałam na mapkę konsultantek- super sprawa! Posciągałam sobie oferty netto i logo! Bardzo fajna strona! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy_woman Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 11:44 jasne ze jest fajna i przydatna - mapka jest super i ten pomysl z brakami jaki trafiony. przynajmniej to ze jestem z trendujacego powoduje ze netto wam zawsze dostarcze szybciej, we wtorek juz dotrze do mnie paczka gdzie bedzie literatura na 06 pozdrawiam Odpowiedz Link
wiosna9 Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 11:58 A co ta są te okregi tredujące czy jakos tam i gdzie one sa, bo kiedys juz slyszalam tą nazwę, ale nie wiem co to jest. Odpowiedz Link
crazy_woman Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 13:20 w trendujacym wyprzedzamy reszte okregow o 1 katalog, czy cos jeszcze nie zauwazylam, ma to swoje plusy i minusy, dobrze jest bo pieerwsi mozemy zamowic nowosci, ale np prezenty pod choinke zamawiamy juz pod koniec pazdziernika )) Odpowiedz Link
wiosna9 Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 13:24 Minusy? A dlaczego? Ja tam bym sie cieszyła! Jest jeden taki okręg czy jest ich więcej? Odpowiedz Link
crazy_woman Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 13:39 tego nie wiem, nigdy mnie to specjalnie nie interesowalo moj jest 115- lubuskie, ale chyba nie całe Odpowiedz Link
katerina78 Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 17:34 Mi się obiło o uszy, że trendujące są we "wschodnich" okręgach. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Super strona katalogavon 03.03.06, 17:54 a ja słyszałam, że na Pomorzu Zachodnim Odpowiedz Link