joju9 24.04.06, 19:34 jestem nową konsultantka i zastanawiam się czy Avon daje konsultantka jakieś prezenty? ktos mi powiedział że bardzo zadko! jak jest na prawdę? od czego zalezy czy dostaniemy jakis prezent? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika-ja Re: gratisy od Avon 24.04.06, 19:42 Ja na początku dostałam zestaw biżuterii - ale to było w czasie świat i wtedy każda nowa dostawała. Czesem sa konkursy więc masz szanse wygrać. Ale jesli jesteś nowa to dostałaś za pewne kartke "Twój Pewny Start" i tam masz wypisane co dostaniesz (za 50 gr) gdy Twoje zamówienie będzie wynosiło tyle a tyle PLN. Odpowiedz Link
joju9 Re: gratisy od Avon 24.04.06, 20:54 a tak zupełnie bez okazji mozna coś dostać, np. jeśli złożę wysokie zamówienie za pierwszym razem? Odpowiedz Link
monika-ja Re: gratisy od Avon 24.04.06, 20:56 za pierwszym razem według aktualnego Twojego Pewnego Startu tusz się dostaje za zamóienie powyżej 150 PLN Odpowiedz Link
joju9 Re: gratisy od Avon 24.04.06, 20:58 juz dostałam, teraz dostane krem liftingujący i bizuterię, ale jestem ciekawa czy mozna otrzyamć coś zupełnie bez okazji, a nie w jkaims konkursie czy specjlnym programie Odpowiedz Link
joju9 Re: gratisy od Avon 24.04.06, 21:15 szkodaa bo mam dość duze zamówienia chociaz dopiero początkujaca jestem, więc liczyłam na cośś! kiedys było tak napewno, ze dostawali liczne prezenty więc spodziewałam sie czegoś.. Odpowiedz Link
monika-ja Re: gratisy od Avon 24.04.06, 21:27 To na ile masz to zamówienie? Gdzie i jak szukasz klientek? Odpowiedz Link
joju9 Re: gratisy od Avon 25.04.06, 21:12 w sumie to pierwsze nie było szczególne- 400 zł, ale zebrałam zamówienia na TĘ KWOTĘ TYLKO 3 DNI :p nastepne było troszkę wieksze!moimi klientkami są moje przyjaciółki, rodzina- ciotki, babki..itp. Sama duzo zamawiam! w sumie to nazbierac 400 zł to łatwa sprawa, nalezy być przekonującym i miłym. i choc moze dla niektórych ta kwota nie jest imponujaca ja jestem z niej baardzo zadowolona- nie liczyłam na tyle! ale jak widac można.. Odpowiedz Link
madzialenka82 Re: gratisy od Avon 26.04.06, 09:33 Nie chce cię pozbywać złudzeń, ale tak może byc tylko na początku. W końcu nie co katalog potrzebny jest komuś nowy żel, zapach czy kolorówka. Trzeba ciągle szukać nowych klientek.Ale powodzeia życze. Avon za darmo to raczej nic nie daje. Ty masz nagrody za Twój Pewny Start. Jak się jest w Klubie róży to chyba coś tam się dostaje za 50 gr. Odpowiedz Link
katarzynadudek7 Re: gratisy od Avon 26.04.06, 18:49 Wszystko zależy od Twojego KRD. Ja swoim dziewczynom organizuje konkursy z nagrodami właśnie za duże zamówienia. Odpowiedz Link